Разлика във възрастта 20 години

• 50 188
  • 635
  •   1
Отговори
# 390
20 години е МНОГО ГОЛЯМА разлика и при всички случаи с нарастване на възраста ще имате ГОЛЕМИ проблеми - имам колежка с 60 годишен мъж, а тя е секси запазена дама и ощастливи доста колеги защото секса от мъжа и  липсва.
На банкети е като разгонена котка,  а на млади години колеги казват че не си е вдигала главата и не е поглеждала в страни докато мъжът и е бил можещ в леглото.

# 391
... Първият ми шеф се оказа, че бил на 62, аз мислех че е в късните 40. Ама как се грижи за себе си...

Разбира се, че има хора състарени и такива изглеждащи добре за годините си. Но продължителността на мъжете в бг е около 69 г., пък нека си изглеждат и като 20 годишни, не виждам какво значение има.

Не съм крайна, мнението ми по темата е:

Естествено, че жена на 20 ще й е добре с батко на 40, на коя не е  Laughing и на 30 ще й е добре той като е на 50, обаче после? Тя ще тане на 50, той ще е на 70, хич не става.
С две думи, ако е просто сексуална връзка - става, но за семейство, не ми допада идеята, въпреки, че то като дойде - не пита и никой не мисли какво ще е след 20-30 г., може след 10 ТИР да я блъсне, поне ще си е поживяла с човека, когото обича.

Което не ми пречи да тълкувам трезво.

# 392
Не знаех, че си говорим само за БГ. Аз не съм се ограничавала какъв по националност да ми е мъжа (всеки един), та затова гледам по-нашироко. БГ влезе в топ 10 на най-застарелите нации в света (последният доклад на ООН) + българите живеят с осем години по-кратко от европейците и с около десет от северноамериканците. Точно това, което казах, но все пак с БГ не се изчерпва света. Предвид тези данни и мрачните прогнози, че страната ще влезе в топ 5 на най-застарелите (а и на най-болните нации), мисля е редно неангажираните съфорумки да свалят смело възрастовата граница на мъжовете и да се прехвърлят в темата за по-млади половинки.

# 393
да не взема да пропусна такава пикантна тема  Mr. Green

проблемът според мен идва не от разликата във възрастта, а от синхрона на характерите между двамата. ако и двамата са екстроверти, обичат забавления, купони, веселби, излизания, насам-натам, и са на една вълна, се очакват далеч по-малко проблеми, отколкото ако единият е интроверт, а  другият екстроверт/независимо от възрастта/.
същото важи и в обратния вариант - двама затворени по характер ще си паснат идеално, ако са ориентирани към тихите семейни занимания, водят и ги задоволява тихият и кротък семеен/за мен лично монотонен/ живот.

при двама с различия в характерите, има различия и в очакванията и рано или късно настъпва преломен момент когато тези отдолу не искат да живеят по старому, а тези отгоре ги дразни бунта на тези отдолу. тогава настъпва и конфликтът и е въпрос на дипломация да се съхранят някакви отношения, удовлетворяващи и двете страни.

според мен мисля, че това важи за хора с всякаква възрастова разлика.
познавам двойки с 30 г разлика, които твърдят, че всичко е ок/аз не съм вътре и се доверявам на думите им/, както и такива с нулева разлика, но с проблеми. правило няма. има диалог и среща на интереси/не говоря за материални/ и очаквания.

# 394
Не знаех, че си говорим само за БГ. Аз не съм се ограничавала какъв по националност да ми е мъжа (всеки един), та затова гледам по-нашироко. БГ влезе в топ 10 на най-застарелите нации в света (последният доклад на ООН) + българите живеят с осем години по-кратко от европейците и с около десет от северноамериканците. Точно това, което казах, но все пак с БГ не се изчерпва света. Предвид тези данни и мрачните прогнози, че страната ще влезе в топ 5 на най-застарелите (а и на най-болните нации), мисля е редно неангажираните съфорумки да свалят смело възрастовата граница на мъжовете и да се прехвърлят в темата за по-млади половинки.

Това не ми е ясно. Хем сме най-застарелите, хем живеем по-малко от европейците и североамериканците.

# 395
Не знаех, че си говорим само за БГ ...

Не съм се интересувала от продължителността на живота в другите държави, затова дадох пример с Бг.
Но за мъжете дълбоко се съмнявам, че средната продължителност е драстично повече от 75 г.

# 396
Това не ми е ясно. Хем сме най-застарелите, хем живеем по-малко от европейците и североамериканците.

Май има предвид, че физически българинът старее по-бързо и за съжаление по-рано си отива.

# 397
Дами, застаряваща нация винаги е означавало отрицателен принос, нищо друго. Раждат се по-малко деца отколкото има по-възрастни, които не е задължително да са на по 70, защото се оказва, че малко българи доживяват до тази възраст. Затова нацията е застаряваща и болна. 75 за българския мъж в момента е в сферата на мечтите.

# 398
След изнесените черни статистики тук, четящите съфорумки на 20 вече ще бягат от 40-годишните мъже като дявол от тамян.Освен ако не целят да станат млади богати вдовици Mr. Green.

# 399
Ами, ако толкова им е акъла, сигурно ще бягат - да. Който мисли, че може да пресметне бъдещето - успех. И само да уточним, че 40-годишните мъже извън България не влизат в тази статистика.

# 400
И само да уточним, че 40-годишните мъже извън България не влизат в тази статистика.
Уф, олекна ми

Иначе това със стареенето нали и за жените се отнася? Кой тогава накъде да бяга..

# 401
Отнася се за всички, освен ССФ, естествено.  Laughing

# 402
  • София
Оф, изчетох темата. Чудех се и аз да пиша ли, да не пиша ли  Rolling Eyes Някои изказвания са съвсем не на място   ooooh! Tired
С моя мъж имаме доста голяма разлика във възрастта, заедно сме от 5 и половина години. Влюбихме се, заживяхме заедно, създадохме семейство и детенце. От самото начало знаехме, че ще има коментари, че често ще го мислят за дядото на детето или мен за негова дъщеря (изглеждам доста по-малка за годините си).
По характер си пасваме, и двамата сме домошари, обичаме да си стоим вкъщи. Не съм се нагодила към него, просто от дете съм си такава. Дори много често той ме агитира да излезем навън или да ме заведе някъде  Simple Smile Запознах се с него, когато бях почти на 28 г., изживяла съм т.нар. студентски години, пътувала съм много, имала съм връзка и с млад мъж  Laughing  Т.е. не съм била кон с капаци или без никакъв опит. Харесала съм мъжа си не заради парите или външността, а основно заради характера му и защото ме привличаше. Не знам какво ще е бъдещето на връзката ни, понякога имаме някои разногласия, което си е нормално. Честно казано забравям, че имаме толкова голяма разлика в годините, сега като попаднах на темата се подсетих  Simple Smile

# 403
em4eto , не познавам човек, чиято ценностна система да е стойностна, който да си подбира партньорите по възраст/професия/националност/финанси и т.н. Естествено, че ще си бъдете заедно и ще се обичате. Докога? Не ни е дадено да знаем. Всичко останало е пошло.  Peace

# 404
Не виждам какво чудно има в това, че повечето хора са привлечени от човек от тяхното поколение  Rolling Eyes

Не го приемайте лично. Разбира се, че не само възрастта е определяща ...

Общи условия

Активация на акаунт