Разлика във възрастта 20 години

• 50 131
  • 635
  •   1
Отговори
# 405
Я виж ти я виж ти .... колко интересни факти научих ...

Thinking Thinking

Да обобщим обаче :

Според уважаваната ни съфорумка Вилико:

Как можа да го кажеш - и на 50 - пак има, виж колко жени тогава започвали да живеят истински  Naughty

факт  Peace

според друга уважвана съфорумка :

Разбира се, че има хора състарени и такива изглеждащи добре за годините си. Но продължителността на мъжете в бг е около 69 г., пък нека си изглеждат и като 20 годишни, не виждам какво значение има.

Което не ми пречи да тълкувам трезво.

факт  Peace

според трета – пак уважавана и ерудирана съфорумка :

75 за българския мъж в момента е в сферата на мечтите.

мдааа  Thinking Thinking
– смятаме – 50 годишна жена с 20 години по-стар мъж .... 50+20 = 70 ... ХА!!  Shocked Shocked

ЯЯ че нали сме живеели до 69 години бре  newsm78 newsm78

– значи за 50 годишните жени просто няма живи мъже .... ай мама му стара ква я мислихме – ква стана  Laughing Laughing не бързайте да ни погребвате на 69 ... че може и да ви потрябваме като станете на 50 и сте в разцвета на силите си Wink

сега сериозно – във форум със 100 000 жени ще се намерят 2-3 .. или повече които да ви кажат че си живеят най-спокойно и без проблеми с мъж който може да им е баща – виждам го , знам че има и такива  Peace .. и винаги е имало  Peace .. виж обратните случаи са доста по-рядко   newsm78 newsm78

и се замислете малко като казвате че видите ли жената и на 50 ще си има кандидати – за едното ч*кане – да .. но да се влюбват , да ви глезят ... дондуркат , да се женят за вас ..... а като знам колко ‘лесно’ се променят и нагаждат характерите на тази възраст съвместния живот ще е просто едно взаимно изтърпяване  Whistling

..... ама като се замисля  Thinking Thinking може пък и да има вероятност да ви вземат за да им чистите и готвите и то време на време да ви е.... така че има надежда все пак Wink 
 Peace

# 406
...
– смятаме – 50 годишна жена с 20 години по-стар мъж .... 50+20 = 70 ... ХА!!  Shocked Shocked

ЯЯ че нали сме живеели до 69 години бре  newsm78 newsm78

– значи за 50 годишните жени просто няма живи мъже .... ай мама му стара ква я мислихме – ква стана  Laughing Laughing не бързайте да ни погребвате на 69 ... че може и да ви потрябваме като станете на 50 и сте в разцвета на силите си Wink ...

Никой не ви погребва, пишем нещата, каквито са, колкото и да не ти е кеф, това е равносметката, ако не вярваш, потърси сам инфо.
Повечето 50 годишни жени са с 50-55-60 годишни мъже, т.е. са с живи мъже в по-голямата част.

# 407
Не виждам какво чудно има в това, че повечето хора са привлечени от човек от тяхното поколение  Rolling Eyes

На мен не ми е странно. Много жени до двайсет и пет са вече семейни и средата им ги събира предимно с връстници.
Странно ми е, когато някой пита "Е, защо не си взе връстник?". Все едно си бил на шопинг, а не си се влюбил  Joy

П.П. Имам позната, женена за чернокож французин. И постоянно се сблъсква с остарели морално хора, които недискретно и подхвърлят "Свършиха ли се белите".

# 408
Никой не ви погребва, пишем нещата, каквито са, колкото и да не ти е кеф, това е равносметката, ако не вярваш, потърси сам инфо.
Повечето 50 годишни жени са с 50-55-60 годишни мъже, т.е. са с живи мъже в по-голямата част.

50-56=6  Thinking
50-60=10 де са 20  Whistling

# 409
Не виждам какво чудно има в това, че повечето хора са привлечени от човек от тяхното поколение  Rolling Eyes
Мисля че по-скоро конкретния човек има значение, а не възрастта (на ниво привличане говорим, нали?).

# 410
Немо, чудно ми е с тия разсъждения дето ги вадиш, ти самият на колко години си?  newsm78

# 411
Немо, чудно ми е с тия разсъждения дето ги вадиш, ти самият на колко години си?  newsm78

на 44

Мисля че по-скоро конкретния човек има значение, а не възрастта (на ниво привличане говорим, нали?).

ооф оф оф ... нямала значение възрастта  Whistling Whistling Whistling явно не става с намеци - ще минем на натвърди  Peace

като се спомине въпросния човек - както твърдят съфорумките и безпристрастната статистика - кой ще ви погледне бре  Crossing Arms

# 412
Немо, ако искаш ми отговори - но ако сравниш своята мъжественост сега и като си бил на 25-39 - има ли разлика в КПДто?

# 413
като се спомине въпросния човек - както твърдят съфорумките и безпристрастната статистика - кой ще ви погледне бре  Crossing Arms

Ще му мислим, като му дойде времето. Ако не сме красиви, ще гледаме поне да сме богати.
В темата за младите агънца не си ли чел?  Laughing

# 414
Find_NEMO, кажи каква ти е идеята, че не схващам, имам чувството, че говорим за едно и също ...

Лили - Лу, за мен тези двойки са най-обикновени и ги приемам нормално, но това не променя факта, че си имат своите особености (както всяка друга двойка) и тук говорим за тези особености.

... а, вече е отговорил Немо, горе долу тази ми е идеята, но не точно. Смятам, че природата го е измислила - хората да се движат по поколения, за да се избегнат разминаванията м/у тях, затова и повечето са привлечени от хора от близките години, което само по себе си не прави една връзка автоматично успешна или при голяма разлика - автоматочно неуспешна, затова нека не се засягат семействата с голяма разлика ...

# 415
Човече, ако приемем теорията, че "нормалният" брак е между връстници и отворим статистиката на разводите, на теб на мир и разбирателство ли ти мирише?  Rolling Eyes

П.П. И щом говорите за природа, да не забравяме факта, че една жена старре по-различно/ по-бързо. Има и ограничена възраст, ако желае да има поколение. А един мъж може да прави деца и на седемдесет (изключвам болестите, за тях възраст няма).

# 416
Немо, ако искаш ми отговори - но ако сравниш своята мъжественост сега и като си бил на 25-39 - има ли разлика в КПДто?

Има ....  Peace

В темата за младите агънца не си ли чел?  Laughing
чел съм ... фантастики некви  hahaha hahaha hahaha мечти  Joy Joy Joy

# 417
Благодаря! Поредния показател - който..да, да, нямал значение  Whistling

# 418
  • София
Човече, ако приемем теорията, че "нормалният" брак е между връстници и отворим статистиката на разводите, на теб на мир и разбирателство ли ти мирише?  Rolling Eyes
Не съм Човечето, но Лили, би ли дала същата статистика, но за онези двойки с голямата разлика във възрастта?
Упс, там вдовиците сигурно са повече отколкото разведените   Joy
Черен хумор, но Лили-Лу просто не те разбирам защо толкова яростно се опитваш да защитаваш позицията си, като всъщност нещата са толкова прости. Хората в масовия случай се събират със себеподобни. Това включва и сходство във възрастта. Ок, нека си се взимат и такива с голяма разлика - любовта не пита, но защо това трябва да ни се натрапва като нещо съвсем естествено и нормално. Не, не е нормално. Антиприродно ми е, ако щеш  Mr. Green

# 419
Тонке, аз просто не обичам предразсъдъци. Това е. Темата по-приятна ли ще е, ако трийсет потребителки си гукате едно и също на всяка страница...? Имате и деца все пак, животът може да ви поднесе доста изненади..  Peace

П.П. Да не забравяме, че в СО няма в момента други интересни теми..

Общи условия

Активация на акаунт