Разлика във възрастта 20 години

• 50 161
  • 635
  •   1
Отговори
# 420
  • Брюксел / София
За мен разлика във възрастта от 20 години между мъжа и жената е много голяма. Аз не бих била с мъж, който е 20 години по-голям от мен. Това го пиша защото ми се е случвало и възрастта беше причина да "избягам" от връзката. Т.е. дори и да съм влюбена, ще се "разлюбя", но това съм аз. Освен това си имам лично усещане за хората (умишлено пиша хората) след определена възраст, но ще премълча защото сигурно ще бъда "линчувана" от ССФ, а не е нужно.
Всеки да постъпва както намери за добре и да живее живота си както иска. Изобщо не осъждам жените/мъжете, които живеят с мъже/жени, които са много по-големи/малки от тях=това си е техен избор.

# 421
Погледнато от друг ъгъл - преобладаващото винаги е по-прието и по-нормално.  Wink

Лили - едно и също си гукаме, защото мнението си ни остава непроменено. А онези единици, чийто живот се е стекъл по различен начин и са извън общоприетото - те се пънат да обяснят и да вадят вода от камък - колко е ОК. Може и да е, за тях - ама масово, за останалите - не е.

# 422
А онези единици, чийто живот се е стекъл по различен начин и са извън общоприетото - те се пънат да обяснят и да вадят вода от камък - колко е ОК. Може и да е, за тях - ама масово, за останалите - не е.

Мдааа - странни обяснения има напоследък тук  Whistling Whistling

п.п. А бе защо ми се увеличават публикациите бе .....  newsm78 newsm78

# 423
Човече, ако приемем теорията, че "нормалният" брак е между връстници и отворим статистиката на разводите, на теб на мир и разбирателство ли ти мирише?  Rolling Eyes

П.П. И щом говорите за природа, да не забравяме факта, че една жена старре по-различно/ по-бързо. Има и ограничена възраст, ако желае да има поколение. А един мъж може да прави деца и на седемдесет (изключвам болестите, за тях възраст няма).

Никъде не съм сложила равенство м/у мир и разбирателство и семейство и деца. Нито че гарантирано ще е дългосрочен, има болести, има катастрофи, има всякакви обстоятелства.
Пък и при голяма разлика няма закога да се развеждат. Извинете, шега е, не се сдържах  Embarassed Embarassed Embarassed

За репродуктивните органи си права, но това го приемам за застраховка на природата, ако стане нещо да оплоди колкото се може повече. Иначе и на 90 може да стане баща, но ще е с ясното съзнание, че друг ще е баща на това дете.

Може би в мен е грешката, но м/у моето поколението и през 20 или повече години, няма никакви общи неща. Има хора, които са със сходни, но при повечето е пропаст.

# 424
  • София
Тонке, аз просто не обичам предразсъдъци. Това е. Темата по-приятна ли ще е, ако трийсет потребителки си гукате едно и също на всяка страница...? Имате и деца все пак, животът може да ви поднесе доста изненади..  Peace
Лили, дано малката да ме изненада приятно един ден с по-млад от нея съпруг Mr. Green Малко по-млад!

Замисляш ли се понякога, че някои предразсъдъци съдържат в себе си доста здрав разум?! Аз все пак смятам себе си за човек, който не робува на предразсъдъци. Ако е предръзсъдък, че не си падам особено по стари задници, окей - нека е така  Grinning (За да няма разбрали-недоразбрали, уточнявам, че думата "задник" е използвана с първото си значение, т.е. съществително, а не е в ролята на определение.)

# 425
Лили - едно и също си гукаме, защото мнението си ни остава непроменено. А онези единици, чийто живот се е стекъл по различен начин и са извън общоприетото - те се пънат да обяснят и да вадят вода от камък - колко е ОК. Може и да е, за тях - ама масово, за останалите - не е.

Освен мен в тази тема май никой не се пъне да ви обяснява нищо.. Имаше две-три кратки включвания, но това беше. А аз имам много време- синът ми не спи нощем, но пък два пъти през деня, а и ми е скучно, защото всички приятелки работят.. Няма как да ме изгоните оттук, докато не заключат темата Laughing

# 426
Темите бяха две, знаеш - имаше поне 6-7 случая, и в двата варианта - по-млад или по-стар партньор. Отделно още поне 3-4 яростни застъпнички като теб  Mr. Green
Но тези теми са само поредното доказателство. За какво - сети се сама.

# 427
  • София
Няма как да ме изгоните оттук, докато не заключат темата Laughing
Как така ще те гоним - никогаж  Grinning Я виж как хубаво си приказваме  Hug
И без това новият СО е толкова скучен, че няма накъде повече  Crossing Arms Лаф не става.

# 428
Мисля че по-скоро конкретния човек има значение, а не възрастта (на ниво привличане говорим, нали?).

ооф оф оф ... нямала значение възрастта  Whistling Whistling Whistling явно не става с намеци - ще минем на натвърди  Peace

като се спомине въпросния човек - както твърдят съфорумките и безпристрастната статистика - кой ще ви погледне бре  Crossing Arms
Май схванах какво искаш да кажеш, че на 50 годишната жена като и умре 70 годишния мъж , няма кой друг да я погледне??? Ми нали връстници се привличали, сигурно трябва някой 50 годишен да и хвърли око, а?

Ма за мен това не важи, щото мъжа ми е  1 година по-голям, но не страдам от предразсъдъци...

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:05 от Arizona

# 429
Вили, пропуснала съм ги другите. Необичайно е да се включа в такава тема.
Направих го, защото вашият отбор беше събрал доста членове и тряваше някой да ви даде контра.  Simple Smile

Тони, знам, знам.. Аз затова не мърдам от тази тема.. А се опитах. Честно  Blush

# 430
  • София
Мисля че по-скоро конкретния човек има значение, а не възрастта (на ниво привличане говорим, нали?).
като се спомине въпросния човек - както твърдят съфорумките и безпристрастната статистика - кой ще ви погледне бре  Crossing Arms
Май схванах какво искаш да кажеш, че на 50 годишната жена като и умре 70 годишния мъж , няма кой друг да я погледне??? Ми нали връстници се привличали, сигурно трябва някой 50 годишен да и хвърли око, а?
Да бе, те необвързаните 50 годишни мъже се прескачат  Joy Затова се мисли навреме. И малко предразсъдъци в случая не вредят  Wink

# 431
Да бе, те необвързаните 50 годишни мъже се прескачат  Joy ...

Кой говори за необвързани  Twisted Evil Mr. Green

# 432
  • София
Да бе, те необвързаните 50 годишни мъже се прескачат  Joy ...
Кой говори за необвързани  Twisted Evil Mr. Green
Mr. Green
Ха... Ще си живее тя с по-възрастен мъж, пък после той като се пресели в Отвъдното, ще ми открадне и съпруга. Ама ха  Crossing Arms Ще хвърчи перушина май!

# 433
Интересно ако хората по света имаха с по 20-25г разлика във възраста,как ли щеше да се гледа на връстниците или на онези с по 2-3-5-г разлика newsm78
Въпросът ми е ретори4ен,зная отговора.Просто всеки има право да избира партньора,с който да съжителства.Било то за 5-10 или пове4е години.Било то за пари или друг вид изгода.Ли4но аз не бих коментирала тжкава връзка,ако се касае за мой близък.Живота си е негов,в кракна сметка

# 434
В божите работи не искам да се бъркам, там си има ред, важно е да не се предреждаме; но какво става при положене че мъжа надхвърли 90 , познавам такива пичове, единия е на 87, бачка при нас и само за секс говори!!! Laughing
Та какво става ако ги докара до тези години мъжа, ще спи на отворени прозорци, ще го калявате със студена вода като се къпе... или у старческия да гони бабите??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт