Разлика във възрастта 20 години

• 50 454
  • 635
  •   1
Отговори
# 465
Абе момичета не че се заяждам ама как се възбуждате и Ви се прави секс с дядки на 50-60 години???
На мен са ми отвратителни пък камоли да си правим секс изпълнения с такива.
Те сигурно и достойнствата им след 7-8 минути работа омекват... newsm78 newsm78 newsm78
Просто наистина се чудя и не се заяждам.  bouquet
Ще очакваме да повториш въпроса си, когато твоят хубавец навърши въпросната възраст.  Joy Joy Joy

# 466
Абе момичета не че се заяждам ама как се възбуждате и Ви се прави секс с дядки на 50-60 години???
На мен са ми отвратителни пък камоли да си правим секс изпълнения с такива.

Що бе, Мариянке? Те всички ще станат някой ден на толкова...
На мен например много ми харесват.. Особено, ако са минали 60.. Супер екзотично ми се струва!  Peace

# 467
  • София
Ще очакваме да повториш въпроса си, когато твоят хубавец навърши въпросната възраст.  Joy Joy Joy
Хм... някакси като че ли има разлика мужду секс с набори в шейсетака и другият вариант, който само като си го представя и ми е нещо като хард кор  Rolling Eyes
Когато стана на 60 надали ще ми прави впечатление сексът с 60 годишен. Ако въобще правим секс де  Mr. Green Но на 40, когато жената е в сексуалния си пик, дали един 60-годишен мъж ще е подходяща партия за креватни забавления  Grinning

# 468
Да видим как ще изглеждаме на 40-50, пък тогава да съдим  Laughing

Аз съм виждала и хубави жени, но повечето се състаряват ужасно, минат ли 40... За мъжете вече споделих впечатления.
Иначе, ако ме дразнят косми, ще ме дразнят и при един 20-годишен. Ако ме отблъсква дебело шкембе- също...

# 469
Но на 40, когато жената е в сексуалния си пик, дали един 60-годишен мъж ще е подходяща партия за креватни забавления  Grinning
Ако ви се падне моя  Mr. Green
Няма да му насмогнете  Embarassed

# 470
На 40 съм, но не се заглеждам по 60 годишни.

# 471
Ще очакваме да повториш въпроса си, когато твоят хубавец навърши въпросната възраст.  Joy Joy Joy
Хм... някакси като че ли има разлика мужду секс с набори в шейсетака и другият вариант, който само като си го представя и ми е нещо като хард кор  Rolling Eyes
Когато стана на 60 надали ще ми прави впечатление сексът с 60 годишен. Ако въобще правим секс де  Mr. Green Но на 40, когато жената е в сексуалния си пик, дали един 60-годишен мъж ще е подходяща партия за креватни забавления  Grinning
И аз както казах ми е даже немислимо как мъж на 60 ще задоволи жена на 40 която точно тогава е такава тигрица че спиране няма. Моите колежки са в тази възраст и като ги слушам какви неща им се правят и пробват... Embarassed Blush Embarassed

# 472
То във Форума и на думи всички са тигрици и много разбират, щастливи са, правят секс всеки ден, мъжете им слушат..
Вече не вярвам на такива неща  Laughing

# 473
Затуй някои 40-годишни сме си взели 32 годишни тигри.  Joy

# 474
То във Форума и на думи всички са тигрици и много разбират, щастливи са, правят секс всеки ден, мъжете им слушат..
Вече не вярвам на такива неща  Laughing
и на всичките мъжете им млади , богати, полови атлети се паднали  Laughing
а те на по 25 и не мърдат от там, с по две деца и на върха на кариерата  Flutter

...

Аз съм виждала и хубави жени, но повечето се състаряват ужасно, минат ли 40...

лили, не думай, аз съм минала 40  Mr. Green

Цитат
Иначе, ако ме дразнят косми, ще ме дразнят и при един 20-годишен. Ако ме отблъсква дебело шкембе- също...
и мен, особено шкембето.

# 475
Палми, ти си от изключенията. От големите изключения..
Но нали не мислиш, че всички жени на твоя възраст са такива? Нали сега си в БГ, сподели...  Twisted Evil

# 476
Лили, като станеш на 40, ще установиш, че не са толкова много  Joy

# 477
Абе разликите във възрастта и начина на живот се превъзмогват лесно, но разликите с развитието и мирогледа - неща, които не се влияят от възрастта - никога. Някои мъже и жени гледат да поживеят, да подивеят и се кротват, но някои хора никога не се кротват и все дивото ги зове  Laughing Аз винаги съм имала най-голям уклон към тези поживелите, защото не ми се занимава да възпитавам някой мъж и да му гледам бягането по дивеч и пред това възрастта не би ме спряла. А и като ги гледам сегашните мъже, на по 30 са доста запуснати. Но всеки си знае...

# 478
Корсет, годините не са много, съгласна съм. Както за жените, така и за мъжете  Wink

Мили дами, не можете да си представите какви лепки му се налага да пъди от себе си, когато излизаме по заведенията. Не ме убеждавайте, че никой не се заглеждал по 60-годишните  Peace

П.П. За баща ми ставаше въпрос по-горе.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 20:14 от Лили - Лу

# 479
лили, около мен са много малко жените, които не изглеждат добре, повечето са фреш и секси. сигурно защото мъжете им се грижат за тях Flutter

аз съм със скромен опит, но мисля, че разликата между мъж на 25 и мъж на 50 е в отношението към жената. но не ми се залавя на хорото в дискусията Laughing

баща ти , ммм  Blush

Общи условия

Активация на акаунт