Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 555
здравейте и от мен...да честитя и аз на МИМИ ДЖОБНОТО-пожелавам много хармония ,любов и разбирателство и сладки бебчета да си народите newsm51честито и ма  мамите със сини гащи baby_neutralда ви споделя за мазането с мас аз моята щерка си я мажех като прасенце от горе до долу и не сме имали проблеми но незнам от каде и каква е била тази мас...сега незнам към какво ще се ориентирам като марка но ще е олио и мляко.щерката си я направихме за 6месеца а този бебчо е станал за 4....родих нормално 1 път но сега може би ще ми предложат секцио още не сме обсъждали с доки.... newsm78а ако аз трябва да реша незнам какво ще избера newsm78

# 556
Мими честито   bouquet
Да сте живи и здрави и много да се обичате. И както се казва - таз година булка, догодина - люлка Simple Smile.

Никоя софийска мама ли няма да ходи на 22.10 на лекциите на сп. 9 месеца ?

Мерси на мамите, които споделиха за сушилните Simple Smile

# 557
Здравейте мамчета.
Аз днес ходих да си сменям АГ-то за ЖК и тъкмо се връщам. Заради резултатите от последните ми изследвания ми изписа желязо и  еднократен антибиотик заради бактерии в урината, но ще ги изтърпя някак си. Добре поне, че антибиотика е само за еднократен прием, тази вечер ще го пия и после си продължавам само с желязото. Но иначе, като цяло съм много доволна от лекарката, предишния ми АГ ми я препоръча и определено се радвам, че го послушах. Хайде засега, ние отиваме да хапваме, по- късно пак ще ви посетим  Hug

# 558
Честито на госпожа Василева!
Много обич, разбирателство и здрави дечица ви пожелавам от все сърце!

Аз днес добре си напазарувах 2 нощници и други неща.

# 559
Мими, честито бракуване. Дълги години любов и разбирателство ви пожелавам.   bouquet
С Мариян ползавх Себа мед, поне в началото. Мисля сега пак така - шампоанчето, сапуна, олиото. Не ми се е подсичал, но ако се наложи и крема им за подсичане ще купя. А в последствие и лосиона  Peace

# 560
Привет мамета.
С Любо ползвах Себа Мед по препоръка на лекарите от Токуда. И там ползваха тях и Мустела. Доста дълго ги ползвах. После минах и все още сме на Бюбхен. Живот и здраве пак със Себа Мед ще се мацотим.
Някой питаше кога в кой месец е - аз знам, че ако термина ти е на 15, то всеки месец на 15 число влизаш в следващия месец.

# 561
ДОБРО УТРО!

Днес съм първа да не повярваш.  Wink По този случай ви черпя едно постно кафе....

.....и ви желая един прекрасен ден!

# 562
Привет и от мен!

Тотони, за месеците и при мене е пълна обърквация, защото колкото таблици гледам, толкова разлики намирам. Затова реших да се водя по моята книга, която описва подробно особеностите на всеки месец. Според нея в 25 седмица влизам в седми лунарен месец и започвам трети триместър. Различава се от другите, които казват, че трети триместър започва от 26, 27 или 28 седмица. Така че, явно както ни е удобно. Всъщност броенето по седмици е най-точно.

За сушилня някой беше питал по-горе - ползвам комбинирана пералня и сушилня Candy и съм много доволна - особено през  зимата сушенето по този начин е голямо облекчение.

При мене нищо ново, освен, че започва да ми тежи, а не ми се мисли как ще е 8 и 9 месец. Вчера правих някакви по-дълги преходи, които преди ми бяха обичайни - ами поне с три почивки трябваше да ги вземам.
И аз се възмущавам от хората в обществения транспорт - вчера две жени ме избутаха, за да се качат преди мене и да седнат, а после дълбокомислено се вглеждаха в корема ми. За мене такова поведение е доста необяснимо, защото на майки с деца и бременни винаги съм отстъпвала място. Но, както се казва, разни хора, разни идеали... Не беше много добро споделяне като за начало на деня...

МНого усмихнат ден пожелавам на всички!!! Hug

# 563
Добро утро коремчета!Благодаря на Пчеличката за кафенцето,аз ще се възползвам! Hug

За мазането:Сестра ми ми беше подарила цялата серия на Пенатен и в началото я ползвах нея (олиото).Вече към година продължавах да мажа с млякото на Джонсън & Джонсън и бях доволна.На Себа мед съм ползвала само крем за подсичане,но не останах с добри отзиви.За сега все още не съм решила каква козметика ще ползвам  newsm78.

Приятен ден!

# 564
  • София
Добро утро, момочета:). Пожелавам ви един хубав, макар и дъждовен ден. Вчера вечерта не можах да заспя много дълго време - бебчо така ме риташе и сега много ми се спи,Вчера забравих да честитя на МИМИ ДЖОБНОТО сватбата.

Честито Мими, бъдете щастливи и винаги влюбени!!!!!!!

# 565
  • София
Добро утроо!
Слънцето пробива вече и има изгледи за един хубав ден  Laughing
Аз днес влизам в 22 седмица, май към средата на седмицата ще вляза в шести месец ...... и аз се обърквам

# 566
Честит рожден ден на Little Evil !Пожелавам ти здраве,семейно щастие,да бъдеш винаги обичана и много глезена от половинката и да си отгледате бебчето с много любов!

# 567
  • Somewhere over the rainbow
Добро утро,
оф голям проблем с дрехите за работа -сутрин закъснявам именно ,заради това че не мога да си избера какво да облека ,да не говорим пък за цветовета ,  какви съчетания правя,все едно съм далтонист  Cry
За броенето като отида на д-р всеки път ми казва в коя седмица съм и оттам уж почвам да бро,я ама до следващата консултация ,която е чак след месец  забравям и затова си карам по бабешки -минали са шест месеца , остават още цели четири  Simple Smile

# 568
Little Evil Честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки и сбъднати мечти! И едно много сладко бебче  Hug

# 569
  • София
Ч. Р. Д. Little Evil.  Бъди жива и здрава, а за в бъдеще много щастлива майка.

Общи условия

Активация на акаунт