Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 540
Може ли да сменим тази депресираща тема, знам че са нещата от живота...ама все пак има сред нас мами като Пчеличката преживели подобен стрес- нека не им причиняваме пак такива негативни спомени..... Hug

Ох, разплака ме /страничен ефект от бременността/.  Hug
За съжаление спомените си остават, независимо дали говорим за това или не. Аз никога не съм крила какво ми се е случило, не съм имала проблеми да говоря за това и може би това е ключът към успеха. Достигнах до извода, че е трябвало да стане и по - добре тогава, отколкото в по - късен етап, когато ще бъде още по - ужасно. Хайде стига съм ви натоварвала, пожелавам ви прекрасен ден!

# 541
  • Somewhere over the rainbow
Май винаги си има риск за загуба на бебето.И  една моя  позната го изгуби точно пет дни преди раждането ,хем си прави всевъзможните изследвания през цялата бременност и дава маса пари и ходи къде ли не преди това . Май не можаха и да разберат защо точно е станало въпреки аутопсията .
Само си се молиш всичко да е наред , защото не винаги лекарите могат да помогнат ,колкото и добри и компетентни да са.
Повече да не чувам такива работи тук Naughty Само хубави неща искам да слушам и чета Mr. Green Никакви такива мисли да не ви влизат в главите, че ще се караме Hug
да, да, прави сте, оттук натам  само позитивно мислене  Hug

# 542
Може ли да сменим тази депресираща тема, знам че са нещата от живота...ама все пак има сред нас мами като Пчеличката преживели подобен стрес- нека не им причиняваме пак такива негативни спомени..... Hug

Ох, разплака ме /страничен ефект от бременността/.  Hug
За съжаление спомените си остават, независимо дали говорим за това или не. Аз никога не съм крила какво ми се е случило, не съм имала проблеми да говоря за това и може би това е ключът към успеха. Достигнах до извода, че е трябвало да стане и по - добре тогава, отколкото в по - късен етап, когато ще бъде още по - ужасно. Хайде стига съм ви натоварвала, пожелавам ви прекрасен ден!

QueenBee  Hug Hug Hug
Нека наистина да говорим само положителни неща тук, и съм сигурна, че всички ще се радваме на здрави и красиви бебчета! Praynig

# 543
  • Mostly in my mind

нямала съм това за цел да припомням негативни спомени. но сама си отговори, че са нещата от живота. но съм и далеч и от мисълта "аз съм застрахована от такова нещо". просто коментирах, нищо повече.
аз също се опитвам да мисля позитивно  Grinning

# 544
  • Варна, морето, сините вълни...
Благодаря ви за хубавите пожелания, а снимки може да разгледате във facebook.Там съм Мими Василева вече Blush

# 545
Госпожо Мими Василева много сладко коремче!!! Hug

# 546
Аделина Въчева току-що поиска разрешение за групата... Laughing

# 547
  • Varna, Bulgaria
Лелеее, докато се обърна да напиша 2 реда за това, че щерката я масажирах и мажех само с преварен зехтин и то 100 отговора  Crazy
Аз няма да коментирам кой какво е преживял, но подкреям мамите с идеи за позитивното мислене.
Аз пък ако някой тръгне да ми разказва, отговарям, че не искам да знам  Crossing Arms
Днес бебо много шава, много ми е хубаво  Heart Eyes и вече не е толкова ниско, май се е завъртял с краката на горе за момента...

# 548
Здравейте пак Mr. Green
Неприятната тема за съжаление е на всеки от нас в главата...неминуемо е да не го помислим дори веднъж...но в живота има равновесие,и замисъл във всичко Peace Не мислете само затова и се наслаждавайте на всеки изминал ден Wink така се доближаваме до целта си...

# 549
QueenBee искам и аз да те уверя, че сме с теб и заедно всички ще се докоснем до едни красиви и здрави бебчета. Сигурна съм, че много по- емоционално изживяваш сега всеки едни момент и само ти си знаеш какво ти е! Но говорейки само за хубави неща се надявам да внасяме усмивски, радост и наслада в бременеето.

Мимчеее наистина много се радвам за теб...това е една невероятна емоция в живота на всяка жена, макар още аз да не съм я усетила... (сестрами се омъжи преди една седмица ...голяма тръпка беше) с мъжо мислим да се бракуваме като се върне от пътуване, че той е механик на кораб и скоро заминава... На вас ви пожелавам да бъдете живи и здрави, много задружни и да не спират хубавите емоции...Сега ще разгледам снимките!!

Относно мазането със зехтин..една от най-добрите дерматоложки във Варна препоръча първите дни да се маже бебо с преварен зехтин и сода, вместо кремове..не помня съотношението...Ще се допитам и до други дерматолози, тк имам контакт с тях и ще ви кажа...

Преди няколко дена и аз имах едни силни стягащи болки в корема...ама много силни за около 10 мин..доста се оплашихме..ходихме на лекар..каза "всичко ти е наред"..пий магнезий и спазмалгон.. ама в една голяма доза Shocked . Дано повече да не се появяват!!!При вас появяват ли се такива болки. При мен основно през ноща се появяваха

# 550
Здравейте момичета  Hug
Искам и аз да се присъединя вече в групата във Facebook!
Казвам се Valeria Stoeva. Ще се радвам да ви виждам и там Simple Smile
Ще пиша после за нас !!!

# 551
Вижте какво разглеждам 

http://www.shtarkel.com/products/219-vyzglavnichka-za-novorodeno.html

май ще си приспособя такава възглавничка, пък бебето как трябво да лежи-честно казано вярвам на майчетата  Hug

# 552
  • област Варна
Kally днес май е "буен ден" и мен доста ме подритват още от през нощта.  Laughing

# 553
Здравейте мамчета! Simple Smile
Честито бракуване Мими! Hug Обичайте се и се подкрепяйте винаги! Желая дълъг и много щастлив семеен живот, допълнен с много детски смях и положителни емоции! Hug
Честито и на мамите с добрите новини!Само такива да се четат в темичката ни! Hug
А за болките какво да кажа... явно са си част от преживелиците,ако знаете как ми се схвана единия прасец посред нощите и така боли и сега продължава да ме боли като стъпвам,а ме чака чистене и готвене,само се ослушвам Laughing Такива схващания знам, че се получават от негостиг на Магнезии, а аз пия уж, по 1 прахче на 2 дни... Crazy
Хубав ден и много усмивки!  bouquet

# 554
  • София
За групата във Фейсбук - Райна Венчова  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт