Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Кафенца има навсякъде  Mr. Green,надявам се да не се подразни никой и ДА абсолютно подкрепям Тотони,прияжда ми се на момента като го видя,не е болка за умиране но при мен,а както е при теб,си е доста неприятно Rolling Eyes,така че се надявам да се съобразят всички  Hug

хемоглобин ми е много нисък и засега нищо не правим...ама не е под 100 де,ще видя на следващата ЖК.

Варненки имам мног важен въпрос към вас-КЪДЕ ЩЕ РАЖДАТЕ? за Фентъзи,Еспиноза зная че са в МД,а другите?

# 211
anilevI , честно казано не съм решила къде да раждам, със сигурност няма да е в МД, остава да си избера между Окръжна и АГ. 

# 212
Добро утро коремчета  Hug И аз съм съгласна с Тотони- някои мами наистина може да им се прияжда нещичко като го изтипосаме.../добре, че не съм от тях, ама знае ли човек.../ - от днес само кафенце и сокче  newsm10

Нашият бебо снощи направо "изби рибата" - какви шутове, какви обръщания - целият ми корем се местеше, до сега е нямал такъв активен период... Laughing Даже се попритесних леко, ама явно се свърши със спокойствието... Crazy  Накрая се молех да заспи, за да се кротне... Joy Ще кажете - преди мрънкахте, че не ги усещате, а сега...няма угодия май май  hahaha

# 213
Totoni знам какво е да не си в БГ и да не можеш да си хапнеш нещо българско. Живяла съм известно време в чужбина и направо умирах за БГ кухня, а не съм била бременна. Обещаваме, че повече няма да дразним hug
И моя хемоглобин е 130, явно си набавям желязо от някъде newsm78

# 214
Бенджи защо не в МД-каква е причината?
Амидала хехехе много е смешно-моя бебо нали е по-голям от нормите и определено ми дотежава...та вечер като легна на една страна е много смешно защото определено на леглото се чува все едно стоварвам някаква тежест-а то корема ми..незнам дали се изразих правилно,дано ме разбирате Mr. Green..бебето е 560 гр(миналия петък) а аз качих айде да кажа почти 2кг...и е много осезаемо че е то,а като шава дори напипвам кости.. Crazy
Евредика-месце ако хапваш всеки ден...ето ти нормален холестерол Peace Аз не ям това ми е проблема-ама като ми е гадно какво да правя

Пиех с баткото сорбифер дорулес-за желязо..но бях тогава 91,а сега 109-пак по-добре Mr. Green

# 215
Леле - това месо май на доста от нас е болна тема..аз от както разбрах ,че съм бременна - не искам да го поглеждам, 2 пъти да ми се е случвало да хапна нещо местно най-много...И по тази причина "специалистките" около мен казваха - ще е значи момиче...Дрън дрън, бабини деветини - не познаха  Joy

# 216
anilevI , честно казано не съм решила къде да раждам, със сигурност няма да е в МД, остава да си избера между Окръжна и АГ.  

За раждането...този път изборът ми е Майчин Дом твърдо и категорично.Първият път бях в  Окръжна и прстоят ми там беше меко казано кошмарен и не желая това да се повтаря.
Всичките ми приятелки, които са раждали в  МД са много доволни, също така имам познати, които са раждали и в Окръжна и те са доволни.Явно е въпрос на....как да кажа преживявания. Laughing

# 217
  • област Варна
Хемоглобина ми беше 140, ама в края на третия месец, другия път (края на шестия) пак ще ми пускат кръв и урина.
amidala13 предупредих аз преди месец да не бързате с желанията за усещане на бебоците, ама Вие не, та не...  Joy
Ако искате, може на първа страница да пишем и кой къде е решил да ражда.
Rastina кой си избра от Майчин Дом, ако е удобно да споменеш?

# 218
Бенджи защо не в МД-каква е причината?

Няма конкретна причина на недоволство например, ами просто защото е частна клиника, а на мен не ми се плащат такива пари, по същата причина няма да съм и на ВИП етажа ако избера АГ. Най-много да си направя уговорка с някой доктор, но до там.
Една приятелка роди този февруари на ВИП-а в АГ-то секцио 1000 лв + на доктора още 400-500 (не знам колко точно), е не ми се дават такива пари.  
Пък и на ВИП етажа са самички в стая, а аз каквато съм бърборанка ще ми е скучно, така че предпочитам да има с кой да си говоря в стаята.
Даже ми се върти една еретична идея в главата, ама повечето ще ме сметнете за луда    Crazy

За раждането...този път изборът ми е Майчин Дом твърдо и категорично.Първият път бях в  Окръжна и прстоят ми там беше меко казано кошмарен и не желая това да се повтаря.
Всичките ми приятелки, които са раждали в  МД са много доволни, също така имам познати, които са раждали и в Окръжна и те са доволни.Явно е въпрос на....как да кажа преживявания. Laughing
Което естествено не пречи и да се случи кофти преживяване в МД, нали така.   Wink ( да чукнем на дърво да не се случва на никой)

А по въпроса с хемоглобина съм много добре 129 е. И антителата са ми отрицателни    Party

# 219
Добро утро  Hug
Да ви се оплача отидох в 8 и 10 на работа, ама така зле се чувствам - нямам никаква сила, хем хапнах... едва едва се движа и си се прибрах току що вкъщи.
Мъжа ми  е болен и май и мен ще ме лепне неговото заболяване, ужас. Сега лягам и никакво ставане от леглото. Ако ме потърсят от работата тогава ще му мисля (малко поизбягах  Embarassed ).

# 220
Хемоглобина ми беше 140, ама в края на третия месец, другия път (края на шестия) пак ще ми пускат кръв и урина.
amidala13 предупредих аз преди месец да не бързате с желанията за усещане на бебоците, ама Вие не, та не...  Joy
Ако искате, може на първа страница да пишем и кой къде е решил да ражда.
Rastina кой си избра от Майчин Дом, ако е удобно да споменеш?

Секциото ще ми го прави д-р П.Цветкова, аз при нея ходя на ЖК.А тя има договор с МД.Първият път също си ходех при нея на ЖК, но за раждането се насочих към Окръжна заради опреден доктор.искам да кажа, че от гинеколозите и самата операция нямам никакви оплаквания, но останалото...педиатри, престой и т.н...просто не ми се говори, пък и не искам да настройвам никого.Както казах по- горе нещата са много относителни и се оказва,че от едно и също място един е много доволен, друг не .
А Бенджолина е права за това, че кофти престой може да има и в частна болница, но ...няма как да се знае предварително. GrinningТам не съм била Laughing

# 221
  • софия
Здравейтееееее Simple Smile
Няклко дни да не влизам и цяла тема изпуснах Simple Smile
Много сте бързи....
Аз съм малко отчаяна, щото не ми взеха детенце на ясла и сега незнам какво да правя... мисля след НГ да я запиша в частната в квартала (хубава и не много скъпа), за да  има няколко седмици докато свикне... че и с бебе и с мойта дивачка ще ми се види нанагорно... (тя е адскииии дива...)

връщам се да чета Simple Smile

# 222
bob4o_f -бързо оздравяване Peace
Бенджи- да позная какво си мислиш....-да раждаш когато му дойде времето при дежурния екип!!

А на въпроса към Растина аз да си кажа ако раждам там в МД де,пак ще съм при Анна Атанасова и дано Кискинова ми се падне акушерка Mr. Green,чудя се за упойката да ли слагам ли пак Whistling

Еспиноза ти с упойка ли искаш?Нали си естествено раждане?

# 223
Растина, значи от другия месец може да се засичаме на ЖК, понеже аз съм при д-р Желязкова, но нали и тя е бременна и излиза в края на този месец в болничен, та оставам при д-р Цветкова.     Crazy  Даже имам вече записан час от сега, че свършвали бързо.
Д-р Цветкова само в МД ли изражда, понеже гледам един ценоразпис на вратата за ангажиране, но не знам за къде.      Rolling Eyes

anilevI , позна  пъкления ми замисъл     Crazy, но не съм се решила още де. Една позната направи така миналата година и попаднала на Скочев, много доволна останала, после всички я питали дали имала уговорка с него, а тя "Нееее като ме напъна и дойдох"  - луда работа.  Което естествено си е екстремно преживяване, защото пък не знаеш на кой дежурен ще случиш. 

# 224
Добро утро мамчета Hug
Да взема и аз да се разпиша,че и тази тема ще свърши Crossing Arms
Тотони ми взе думите от устата, тъкмо си мислех и аз да го напиша, никакви вкуснотийки, торти,пасти, абе никакви храни повече Naughty Hug
bob4o_f - почивай си и дано да се оправиш бързичко Peace
Верно зачестиха изненадите със пола на бебчетата, а представяте ли си какво ще е на финала Thinking
Аз ви бях споменала,че при нас прогнозите  до едно време бяха 50 на 50, е уж на последната ФМ при  Томова, е 100% девойка,но да видим, важното е всичко да е наред  Praynig
Аз много пък обичам месце и си хапвам с удоволствие, не ми втръсна даже и от Дюкан (който ми срина имунната система и си докарах изключително много проблеми ooooh!)
За движенията на бебка, ами какво да кажа , според мен точно сега трябва да ги усещаме много активно, че има повече местенце(е ще имам моменти когато ще си почиват и един ден ако не са толкова активни не би трябвало да се притесняваме Peace Rolling Eyes)
Когато си ме ритка се успокоявам,че е там Crazy и че всичко е наред Praynig

Преди няколко дена коментирахте, за помощта на баби и татковци, аз общо взето разчитам най-много на себе си ooooh!
Майка ми е далече, свекърва ми си работи,но с първото детенце многоо ми е помагала, без да се бърка и да ме притеснява, сега като му дойде времето ще го мислим, а  мъжлето за бебето много ми помагаше, но за домакинството ooooh! не му иде отръки ама хич Crazy
Като му кажа как другите мъже помагат на жените си и той започва да ми пеее песничката:
Мъж в домакинството, не се меси, не се меси Joy
Хайде хубав и ведър ден от нас newsm53

Общи условия

Активация на акаунт