Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 240
И аз искам в Плевен, ама как да пътувам до там, като тръгне.... Sad
loryn , това с подуването не ми звучи добре-чак така...Май си за пускане на урина да се види белтъка.
Finty , ти какво разбираш под близки? Мъжа ми е направил това бебе-като ми се яде нещо,ще помага, стига да е на разположение. Не карам никой друг близък да ми прави нищо, всеки ден си мъкна торбите с около 5-6 кг на ръце по стълбите до 4-тия етаж, нямаме асансьори. Аз спирам за храна,защото разбирам всеки, който няма възможност да си купи, снимки не съм поствала никога, но и не ми допадат такива крайни постове като твоя-мнението си е твое. Peace Щом държиш да си се оправяш абсолютно сама до края никой не те спира. Аз пък разчитам да ми помага,защото съм с него, можех да си живея сама и да си осиновя или родя с ин витро бебе,ако исках самостоятелност, не ми е притрябвало да се съобразявам цял живот с който и да е. Щом аз го правя, и той ще се съобразява с мен понякога. То пък с тази самостоятелност биенето в гърди вече е прекалено.Това не е за тези, чиито мъже по една или друга причина ги няма.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 11:45 от огнена стихия

# 241
Ох,тъпо е от изказването на лично мнение да става от мухата-слон  Naughty.Това,че някой изказва лично мнение,останалите или се съгласяват или не и точка!!!

А сега добър ден от нас .Времето е ужасно на вън при мен и няма излизане  Crossing Arms
За храните и аз съм съгласна с ТОТОНИ и се извинявам,ако някои от нещата,които съм качвала са и се прияли! Peace
Благодарности за кафето,аз още си го пия  Hug

# 242
  • Mostly in my mind
ЗДРАВЕЙТЕ, МАМИ. Я, да питам тези от вас, които повече разбират от колички. задължително ли е да имам кош за новородено? смисъл не може ли летния вариант да се пригоди за новородено или зависи от модела на количката?
вчера видях на живо ей този модел и ми хареса http://www.kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-primo-aquadark … 011-301-7307.html
в характеристиката пише, честава за бебета след 6 месеца, а продавачът вчера ме замаява, че става за новородено  newsm78

# 243
Привет мамчета! Мноооого големи благодарности за разбирането и подкрепата! Hug Не съм искала да засягам никого с поста си,нито съм имала в предвид само себе си,нито съм го писала с някаква лоша умисъл. Все пак темата ни е на февруарсите мами и на всяка една от нас може да се случи. А пустата му тиква ми е болна тема, яде ми се отдавна и докато бях в София я търсех на пазара, там където знам ,че я продават приготвена- е рано било още за нея! Купихме една сурова - ами нямаше нищо общо с това, което ми се ядеше на мен. Tired Не се вталясвам,не се лигавя изобщо, просто като ми се дояде нещо много ме боли корем и го сънувам и си лягам и ставам с мисълта за него. Тук освен, че и тикви няма фурната ни е на газ и пече само отдолу, та и други ястия не могат да се приготват в нея. Сигурна съм,че при всеки е различно, затова и не всеки може да го разбере.
А отностно бащите моето мнение е,че те сами искат да се чувстват съпричастни към бремеността. И това е един от начините като се интересуват какво се случва с нас, като помагат когато и с какавото могат. Аз се радвам,че имам такъв човек до себе си, на когото мога да разчитам за всичко, а и като виждам какво желание има да помогне с нещо, да е съпричастен по някакъв начин - как да го игнорирам?!?
loryn това с подуването е лоша работа. И на мен ми се е случвало, но с целите крака и пръстите на ръцете. При теб явно е още по-зле. Като се консултирах с доктор,първият въпрос беше "Пиете ли по 3 литра вода на ден?" Ами пия колкото мога,гледам да е повечко, но не винаги успявам по 3 литра само чиста вода. Та това мога да ти дам като съвет- редовно по много вода,защото сега бъбреците работят много усилено и трябва да им се помага. Не е лошо и надвечер по една чашка бира, която също им помага доста.
А моя хемоглобин е 11,2, като референтните стойности са между 12.0- 16.0 g/dl
Тепърва следват изследванията с чашката глюкоза (за захарта), но тях ще ги правя след около 2 седмици.
Честито Фентази! Да бъдете винаги влюбени един в друг и много щастливи!  bouquet
А за зъбите - слава Богу откакто съм бременна,освен силното кървене на венците нямам други оплаквания и не мога да помогна  Confused. Зъболекаря ми каза,че дори нямало нужда от по-чести прегледи,само ако имам оплакване. Обаче е голям ужас да те боли зъб,да се опражяш бързо valeria_81
И последно - извинявам се за дългия пост Embarassed
Хував и усмихнат ден,въпреки мрачното време! Hug

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:24 от Totoni

# 244
Лолита, ако ще купуваш и столче за кола за новородено, количката става, просто ще я ползваш само със столчето за кола първите 3 месеца.
После бебето ще иска да е седнало така или иначе.

# 245
ЗДРАВЕЙТЕ, МАМИ. Я, да питам тези от вас, които повече разбират от колички. задължително ли е да имам кош за новородено? смисъл не може ли летния вариант да се пригоди за новородено или зависи от модела на количката?
вчера видях на живо ей този модел и ми хареса http://www.kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-primo-aquadark … 011-301-7307.html
в характеристиката пише, честава за бебета след 6 месеца, а продавачът вчера ме замаява, че става за новородено  newsm78

Въпреки че вече сме го кометирали аз да кажа.Няма летен и зимен вариант на количките има 100% легнало положение и седнало.100%  легналото положение е от 0 месеца до 6м. и след това вече започват да седят.Аз имам кошница което ми се закача към колелетата на количката,но за дълги разходки дъщерями започваше да мрънка.

# 246
  • Mostly in my mind
ами вие сте го коментирали, аз съм пропуснала. извинявам се , че се повтарям.  Simple Smile иначе има 100 % легнало положение.

tchoudomira, столче за кола не може да се сложи на този модел. поне така ми казаха

# 247
Момичета дойде ни количката  newsm68 newsm44 newsm68 Много се радвам,едно хубаво нещо за деня. Лошото е че е опакована, а милото е командировка до вторник, но все пак  newsm68 си е вече при нас. То се е видяло, че днес няма да се спи, благодаря Ви за загрижеността. Ръцете ми спаднаха, може и да е от студеното, че днес е бррр.
Тотони, това за сънуването ми е добре познато-сега ще кажа нещо, но пък мисля, че всички мами могат да го приготвят-пилешка супа- е всеки божи ден си мечтая за нея, а на морето я сънувах, накрая отидох и си поръчах в заведение, а те ми донесоха бульонче разтворимо вътре с фиде  Joy но пък бях доволна и на това.

Нашата количка няма напълно легнало, Лолитка мисля, че която си избрала обаче има някакво легнало с наклон, но става  newsm78 Е мамите да кажат.
Искам да питам нещо. Тия дни много мисля за бебка иии Колко пъти е нормално да акат дневно бебоците  newsm78, аз дори и това не знам.

Забравих да се похваля, една баба комшийка ми е изплела терлички и сега ми е топло на крачетата  Wink

# 248
  • София
mechtanie, казва се д-р Тодор Димитров. Млад е, но е страхотен. Ако не са ме излъгали. благородно завиждам на раждащите при него!

# 249
Здравейте и от нас!  Hug "Нас" колко добре звучи... Heart Eyes

Честито на Фентъзи и половинка!
Относно дояждането, аз при първата бременност почти никога не съм си позволявала да юркам мъжа ми да ми купува каквото и да било. Като цяло много рядко ми се е дояждало нещо, въпреки че качих 20 кила. Даже си спомням, че веднъж го помолих да отиде да ми купи един шоколад и той не пожела.  #Cussing out Налагаше ми се да пера на ръка известно време и въпреки, че и той ми помагаше, не съм се правила на интересна и да му оставя изцяло това задължение.
Сега кво ли не ми се яде. И си го карам да ми купува, няма да му падне г*за, я!
Случвало ми се е като ми се прияде нещо и устата ми се пълни със слюнка, само дето не ми потича като на някое кученце.  Mr. Green
Вендъж се случи да ми изхвърли две кисели краставички и стана егати скендъла!  Blush

# 250
Фентъзи, честито! Още дъъъъъъълги години да сте заедно и да се обичате   bouquet
Лолитка, според мен не е задължително да има кош за новородено. Щом има пълно легнало положение е достатъчно. Количката на Огнена стихия също няма кош за новородено Wink
Лорин, минимум 3 пъти до 8  пъти в денонощие  Hug

# 251
Loryn в началото акат след всяко кърмене поне при нас беше така и колкото повече растат разреждат аканията Simple Smile

# 252
Лолита, ако има 100% легнало положение е подходяща за новородени, но щом ти се е видял подозрителен продавача, си права да не му се доверяваш безрезервно, на твое място бих завела някоя доверена приятелка мама да я види количката и да ме посъветва Simple Smile

# 253
Фентъзи, честита ви годишнина, много дълги години все така да се обичате, като в първия ден.                Heart Eyes

Лолитка, според мен щом пише на описанието, че е за деца над 6 месеца, то значи, че няма напълно легнало положение, аз така си мисля, иначе защо да го пише.
А това със столчетата за кола знам, че не е хубаво детенцето да престоява системно повече от 2 часа в такова столче, освен ако столчето не е от малкото изключения, които стават за такава експлоатация.

# 254
loryn честита нова придобивка! Hug Знам каква е радост и вълнение! Да си я ползвате със здраве и голямо желание,дано и на бебка да й харесва,колкоот и на теб! Hug
И аз като теб,като за пъро бебче имам доста въпроси,но живот и здраве надявам се и бебоците ще ни научат на правилния начин на полагане грижите за тях! Simple Smile
И сега имам един въпрос към мамите,минали вече по този път. Някоя мама ползвала ли е нещо подобно да сподели опита си. Тук едни познати ни го препоръчаха и казаха, че била най-полезната им покупка. Нещо като контейнерче за мръсни памперси.Вътре се слега наийлонов чувал,със специална ролка,изхвърля се памперса,после се завърта една ръчка,която завива памперса почти херметично и се затваря капака.По този начин може до около 36 памперса да побере и след това да се изхвърлят, а не да се тича до боклука при всяка смяна, че то иначе вкъщи няма как да си ги събира човек  Mr. Green тази снимка успях да намеря само, но тя няма въпросното завъртане, така че да се "запечата" памперса, после плика като се извади прилича на една голяма наденичка Laughing
http://www1.baby-markt.de/ANGELCARE_Windeleimer_inkl_1_Kassette, … 00,,,,a_lshop.htm

Общи условия

Активация на акаунт