До Египет през декември

• 13 392
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Така както го описваш няма да е почивка ами безкрайна игра на нерви.
Защо не избереш друга слънчева дестинация , дето няма да трепериш от всяка глътка въздух.

# 31
Аптеки има много, но ценита за туристи са много завишени. Моят съвет е да си занесете повечето неща, от които бихте имали нужда. Няма проблем да се плаща в евро/долари, просто курсът няма да е съвсем във ваша полза.
Обясних местоположението на хотела, за да имате представа къде е. Не съм казала, че трябва да ходите по базари и дискотеки  Peace
И като казах "хората" нямах предвид египтяните, а пишещите във форума  Peace

# 32
Така както го описваш няма да е почивка ами безкрайна игра на нерви.
Защо не избереш друга слънчева дестинация , дето няма да трепериш от всяка глътка въздух.
Еее,аз не треперя бе от всяка глътка...... Laughing
Проблемът е в това,че само сега имам свободни 10тина дни.Мислих за Тайланд..но отиване връщане  идва почти 3 дни..не мога да го издържа.Мексико,Аруба,Доминика...същата работа.
Канарите по това време са по хладни,ветровити и дори дъждовити,Израел...ми не видях Ол Инклузив на достъпни цени...Имаме и Гамбия ,но също бе доста скъпо..Затова се спрях на Египет след дълго премисляне.. PeaceАз съм с позитивна нагласа,но сега сама за пръв път трябва да пътувам сдетето извън ЕО  и ми е притеснено..

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 12:41 от Bee.

# 33
Едно бързо въпросче,
за резевация на хотел за Нова година как е по-удачно, да се изчака за last minute оферти или да се възползвам от earlу booking офертите? и още нещо ALF LEILA WA LEILA 4* или ALBATROS PALACE HOTEL RESORT & SPA 5* в Хургада?

# 34
Пишете в основната тема за Египет, иначе нещата се разбъркват. Въпросите винаги са еднакви, а в нея има много информация, която можете да прочетете и научите веднага, без да се налага да питате - само трябва малко да се поровите в 1вата страница. Олд спорт се е постарала да я приведе в доста приличен вид.
А ма ха Simple Smile

# 35
Аз съм изчела всички теми ,мерси,че ми каза. Mr. GreenОсвен това писах и в другата тема.Информацията във всички египетски теми за Шарм е доста оскъдна,да не кажа че такава дори няма.Разбира се,пътуващите към Египет отиват.. заради пирамидите и храмовете предимно и отзивите им са за Кайро,Луксор...и Хургада Rolling Eyes
Опитах се да питам на няколко пъти за Шарм,но след като само Old Sport единствена отговори,реших,че по добре всичката важна информация за Шарм да си я споделим на лични... Mr. Green
А ма ха  Simple Smile

# 36
Не са ходили толкова хората до Шарм, затова не споделят впечатления за там, тук масовия продукт, който предлагат агенциите са чартърите до Хургада-Кайро (е има и варианти с вътрешни полети да се добереш до Шарм, но не е масов случай все пак).

И аз съм да се пише в една тема, много се разводняват нещата  иначе Peace Да се повтаря едно и също в n-на брой теми...

# 37
Чакам отговор от модератора по един технически въпрос и като пусна новата тема за Египет, ще искам тази да се заключи поради гореспоменатите причини  Peace Времето ми (а и на всички) е кът, за да успявам да давам смислени отговори по два (или повече пъти) пъти Peace

Форски, как си приятелю  Mr. Green
Ани, откога се каня да ти се обадя... ooooh! Дай знак някой ден, като имаш време и не вали  Hug

# 38
Не са ходили толкова хората до Шарм, затова не споделят впечатления за там, тук масовия продукт, който предлагат агенциите са чартърите до Хургада-Кайро (е има и варианти с вътрешни полети да се добереш до Шарм, но не е масов случай все пак).

И аз съм да се пише в една тема, много се разводняват нещата  иначе Peace Да се повтаря едно и също в n-на брой теми...
Малко по надолу съм писала доста подробно за нова година в Шарм ,само трябва да се чете. Hug

# 39
tanyatais, не аз търся информация за Шарм..няма нужда да ме цитираш и да ме съветваш да чета, а постинга ми беше че липсват повече отзиви за там, не че няма никакви  Peace

И между другото дискотеката е ПаШа, май  Wink

Олди, щом сте тука ще звънна  само дето студ се задава Hug

# 40
tanyatais, не аз търся информация за Шарм..няма нужда да ме цитираш и да ме съветваш да чета, а постинга ми беше че липсват повече отзиви за там, не че няма никакви  Peace

И между другото дискотеката е ПаШа, май  Wink

Олди, щом сте тука ще звънна  само дето студ се задава Hug
Peace

# 41

Общи условия

Активация на акаунт