Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 206
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
A.l.e.n.a. , съгласна съм .Попринцип във всяко едно изказано мнение има доза истина,но не цялата.

Всяка една голяма компания има освен "армия най-добри химици" и "армия"  други най-добри специалисти.
Създаването на какъвто и да е продукт трябва да носи преди всичко печалба.

Идеята е всеки , който изкара нещо на пазара да го приложи с професионална презентация и правилен  PR  в таргета с точните клиенти ,в резултат правилната меркетингова стратегия продава успешно.

Темата/на специалистите/ е насочена към баланса между качество и цена и че не винаги продукта оправдава цената.

Мога да посоча пресен пример - маска , която си купих на промоция от фризьoрски салон преди дни за 15лв. струва в сравнително евтин сайт 36 лв.  http://bg.strawberrynet.com/haircare/wella/sp-3-8-color-saver-ma … for-medium/95591/

# 616
О, ягодка не е никакъв критерий за цени. На много марки цените са надути, други марки са евтини.

А и освен това ти имаш предвид един и същи продукт, който е на различни цени.

# 617
В края на краищата, мисля, че всички сте прави!
Наистина професионалните продукти са предназначени за професионална употреба и човекът, който ги използва, трябва или да е фризьор или поне да се е образовал относно приложението им, защото може да се постигне обратен ефект. И освен това, поради цената им, са предназначени за непрофесионална употреба от хора с по-големи финансови възможности. В противното никой не може да ме убеди. Няма как човек със заплата 700-800 лв. да отделя по 80 лв. само за един продукт за коса.
Относно масовата козметика - и аз мисля, че сред продуктите има големи боклуци. Например, когато си купувах маската на Орзен, понеже е от най-евтините маски, сравнена с Елсев например, които са по 10 лв., бях много предубедена. Но наистина въздействието на маската с мед върху моята коса точно е много добро.
От коса до коса разлика огромна. Добре е всеки да намери "своя" продукт и да е доволен.

# 618
  • София
Ех, пак ли се почна спора за скъпото и евтиното  Laughing
До сега избягвах да се включвам, но мога да се изкажа като човек ползвал и двата вида козметика. До преди година и половина работех и нямах дете - доходите ми бяха двойно по-високи и ползвах само скъпа козметика и се боядисвах единствено при фризьор. Маска на Керастаз съм ползвала само една в ярко розова опаковка за около 60 и няколко лева я взех. Хубава беше, но нищо невиждано. Основно ползвах продукти на Phyto и Rene Furterer. От вторите бях много доволна. След това излязох в майчинство, едновременно с това ремонтирахме и обзавеждахме апартамент... наложи ми се да пестя. Бях сигурна, че това ще се отрази пагубно на косата ми, кожата ми и т.н. Ами не се. Сега се боядисвам сама за 5-10лв на месец и харесвам цвета си много повече отколкото когато давах 120. Видимо косата ми изглежда също толкова здрава колкото и тогава... След няколко месеца пак се връщам на работа. Отново ще мога да си позволя да давам по 200лв+ на месец за фризьор и козметика за коса, но не смятам да го правя. За себе си не виждам смисъл.
Всеки може сам да преценява кое е добре и кое му хареесва. Просто смятам за ненужно да се дават квалификации и е твърде повърхностно да се мерим според марката на маската си за коса, не мислите ли?

# 619
О, ягодка не е никакъв критерий за цени. На много марки цените са надути, други марки са евтини.

А и освен това ти имаш предвид един и същи продукт, който е на различни цени.
Имам впредвид ,че този продукт може да се продава и на 15 лв. , но реалната цена е много по-висока по ред други причини,независещи от съставките на продукта , примерно. Simple Smile

# 620
NovemberRain, според мен не можещ да се изказваш като човек ползвал и двата вида козметика. Това което си ползвала от скъпите и професионални продукти е прекалено малко. Маската на Kerastase, която си ползвала е за боядисана коса и тя не върши чудеса. Rene Furterer - не съм ги ползвала, но за тях четох доста негативни мнения и много хора не са доволни от тях. Phyto - ползвала съм Phytokaritе и Phyto 9. От маската не останах доволна, но Phyto 9 ми хареса много.
Вярно е, че има хора, които каквото и да си купят, косата им ще изглежда добре, но не всички хора са еднакви.
Аз съм пробвала доста професионални и непрофесионални продукти и при мен се забелязва огромна разлика.
И за да не си мислите, че ви лъжа, по-късно ще снимам непрофесионалните и ще ви ги покажа.
Ако не си бях взела Орзен, разбирам да казвате, че понеже не съм го била пробвала се изказвам така, но аз и него го пробвах.
Вярно е, че не всеки може да си позволи да даде 60 лева за маска, но защо трябва тези, които могат да си го позволят да се чувстван неудобно. Защо непрекъснато се оплюват скъпите продукти в тази тема, а и не само тук? Ето в темата за лаковете и там имаше същия спор - Скапаните лакове на OPI и Chanel и хубавите евтини лакове.  ooooh! И точно хората, които са ползвали само евтините продукти плюят най-много.
Положението с боите за коса е отново същото. Колкото по-евтина е една боя, то толкова по-хубава и прехвалвана е във форума.
Защо трябва да се пише само за Palette, Garnier и Fara? Ето аз имам възможност да си купя и по-скъпа боя, но си купих Garnier, нали e много  хубава и хвалена, ами падна ми след 1 седмица и косата ми изглеждаше ужасно - стана на петна. Аз съм със суха коса и не мога да си позволя да се боядисвам през една седмица и да си мажа и дължините, защото ми паднала боята на Garnier.

# 621
Добре, де, ама пък сама признаваш, че Иноа не ти покрива белите коси! Е, какво й е толкова доброто, тогава, освен, че действа като маска за коса?!
Алена пък беше писала, че фризьор й споделил, че ИНоа бързо се отмива!
Е, с кое е по-добра от Гарние Нутрис тогава?

# 622
нали само си говорите? не спорите и разговорът няма да премине в обиди и квалификации?
защото такива спорове има не само при лаковете и продуктите за коса, а също и за парфюмите /оригинални-ментета-имитации/, декоративната козметика, кремовете за лице /днес при тях последно прехвърчаха искри/  Rolling Eyes

# 623
Добре, де, ама пък сама признаваш, че Иноа не ти покрива белите коси! Е, какво й е толкова доброто, тогава, освен, че действа като маска за коса?!
Ами да, признавам, че първо космите ми бяха покрити и след това не бяха така както в началото.
Аз не искам да лъжа и да правя реклама на даден продукт и мен не ме интересува този продукт дали е на Лореал или на неизвестната фирма Х.
Аз пиша във форума не за да рекламирам, а за да споделям и обменям опит с останалите и съм обектива. Не се ръководя от цената, марката и т.н.
За Иноа наистина това се случи при мен. Може аз да съм виновна, но може и боята да си е такава. Не знам, но като разбера ще пиша.

# 624
Не гори косата  Peace

# 625
нали само си говорите? не спорите и разговорът няма да премине в обиди и квалификации?
защото такива спорове има не само при лаковете и продуктите за коса, а също и за парфюмите /оригинални-ментета-имитации/, декоративната козметика, кремовете за лице /днес при тях последно прехвърчаха искри/  Rolling Eyes

Това е заразно  Laughing
Надявам се само да си говорим и спорът да не премине в обидни квалификации.  Praynig

# 626
Защо пък трябва да се обиждаме, просто обсъждаме предимства и недостатъци! В спорът се ражда истината, нали така!?
Днес си купих Кастинг 1021 и като се боядисам (не знам, кога), ще дам отзиви. Косата ми още е с малки корени и вече доста светла, така че и само блясък да придаде и да освежи цвета, стига ми.

# 627
нямам нищо против интелигентна и аргументирана дискусия, в която да се роди истината   Wink
въпросът е да не излезе темата извън горното /както вече се е случвало/  Peace

# 628
нямам нищо против интелигентна и аргументирана дискусия, в която да се роди истината   Wink
въпросът е да не излезе темата извън горното /както вече се е случвало/  Peace
bubanka, ние не сме лоши хора, но просто понякога интернет общуването ни се отразява лошо.  Confused
Прекалено се вживяваме, засягаме, лесно се палим, понякога не сме се изразили правилно и са ни разбрали погрешно, а и разстоянията и анонимността ни дават смелост и понякога се самозабравяме.
Винаги бъди нащрек. Да си модератор не е лесно и приятно. Вярно, човек има власт, но на каква цена!?
Аз проблем с Интернета ли имам или има проблем с форума? Нещо много бавно ми зарежда.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт