Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 192
  • 721
  •   2
Отговори
# 630
Аз какво да кажа, като до преди да започна да се боядисвам не използвах нищо освен шампоан. )
Не съм имала нужда, не съм и ползвала.
Косата ми изглеждаше отлично само с измиване без никакви маски.
Сега обаче не е така и съответно трябва да се погрижа да я приведа в приличен вид.

# 631
Mirama, аз още докато не се боядисвах ми трябваше маска за коса и изобщо не можех да си помисля да си измия косата само с шампоан  ooooh!, а след като се боядисах, смених и града, в който водата е различна от тази в София, то само шампоан и маска от тези, който вие ползвате, вече не ми вършеха работа. Трябваше да мина на професионални продукти, които са много по-силно концентрирани от това, което може да се намери в супера или в някой козметичен магазин. Вярно е, че са скъпи, вярно е, че не всички са хубави, но какво да направя, просто нямам избор и ще трябва да си ги купувам.
Сега съм решила да посетя един африкански фризьорски салон и се надявам там да открия нещо подходящо за косата си. За техните продукти сам чувала, че са доста силни и ефикасни.  Grinning

# 632
  • Варна
Ох, не мога да ви смогна да ви изчета.
Аз да кажа, че  на мен маската на Орзен с бира не ми харесва.

# 633
Аз пък съм много доволна от тази маска:

и ампули кератин от време на време.

# 634
  • София
аз за здрава и красива коса разчитам на натуралните продукти, т.е. маски домашно производство, също така пия и допълнително витамини Peace понякога е от значение и това как и с какво се храниш, все пак като се храним освен стомаха храним и косата, ноктите, кожата избягвам прекалено мазните храни, стига ми че косата ми е мазна  ooooh!
по въпроса с маските съм доволна от маската на гарние за боядисана коса, не е професионална но поне при мен ефекта беше уау  Peace

# 635
B & C , маската на BAXTER http://www.ciao.it/Punti_di_Vista_Baxter_maschera__2839196 за която бях писала преди е точно  за такъв/африкански/тип коси.
Аз я ползвах в периода ,когато косата ми беше най-зле и маската се отразяваше много добре на косата ми.
Консистенцията на маската е сякаш доста мазен гъст крем.
Мирише страхотно, въпреки че пише че е с чесън.
И в интерс на истината след употребата й косата ми беше пригладена,въпреки цъфтящите и късащи се връхчета.

# 636
Нова съм,но искам да попитам от тъмно русо мога ли да стана пепелно русо. Имате много опит, боядисвам се с Велатон и Гарние.

# 637
Нова съм,но искам да попитам от тъмно русо мога ли да стана пепелно русо. Имате много опит, боядисвам се с Велатон и Гарние.

То може всичко по принцип. )
Дай снимка да видим, какъв ти е естественият цвят?

# 638
B & C , маската на BAXTER http://www.ciao.it/Punti_di_Vista_Baxter_maschera__2839196 за която бях писала преди е точно  за такъв/африкански/тип коси.
Аз я ползвах в периода ,когато косата ми беше най-зле и маската се отразяваше много добре на косата ми.
Консистенцията на маската е сякаш доста мазен гъст крем.
Мирише страхотно, въпреки че пише че е с чесън.
И в интерс на истината след употребата й косата ми беше пригладена,въпреки цъфтящите и късащи се връхчета.
Аз пък не бях доволна...коса,всяка различно Peace

# 639
Имам спомен,че някой ползваше Абсолют Рипер на Л'ореал.
Споделете мнения, чудя се дали да не си взема серията.
  newsm78

# 640
  newsm78
Не ми харесва ама хич!

# 641
  newsm78
Аз съм ги ползвала в продължение на доста години Simple Smile
Renew C също ми  се отразява много добре на косата.
Но ето на Iliana не и харесват и за това трябва да се пробва, иначе няма как да се разбере.
Тези продукти не са най-доброто, което може да се намери на пазара, но са на прилична цена и на моята коса и се отразяваха добре.

dachita, благодаря!   bouquet

# 642
До тук 2 различни мнения.  Simple Smile
Наистина на различните коси би се отразила различно. Аз съм с природно суха коса(ако има значение за питането ми). Ще изчакам още мниения,за да реша окончателно. Иначе, серията е добре представена в Златна Рибка.
Мерси на споделилите мнение/опит!
   bouquet

В & С, Renew C на Л'ореал ли беше пак? От някъде ми е познато...

Относно анкетата за Орзен - ползвала съм само бирената маска и ми харесва. Нямам забележки!
Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 20:52 от The Code

# 643
Renew C е на Loreal и се нанася преди косата да бъде измита.

# 644
наташа какви са тези ампули с кератин?

Общи условия

Активация на акаунт