Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 223
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
И аз както The Code,откакто ползвам редовно масла съм супер доволна.Освен,че косата е мека с блясък и по-жива ,но и цвета си харесвам повече .

Момичета, много ми похвалиха крем-маската без отмиване на Лорис за къдрава коса .Това което видях наистина беше впечатляващо  - много добре,оформени къдрици без дифузер,страхотен блясък на косата/но става въпрос за черна коса/.
Та да ви попитам и вас ,какви са ви впечатленията от продуктите на Лорис /най-вече за маските/?Стават ли за силно третирани/руси коси/ и дали да очаквам подобен ефект и аз? Wink
Харесала съм си тази със змийското олио - http://-spam083-/Maska-uvredena-tretirana-kosa-zmiisko-olio-lorys-p-500.html.
Спомням си ,че някой беше писал,че използва маска на Лорис.

Lorys  - минерални масла и силикони ....просто ти капсулира косъма отвън и не храни - за стилизант (без отмиване)- ок (после обаче дълбоко почистване), но за подхранване  Naughty Thinking Crossing Arms ooooh!

за повече инфо виж тук=> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436336.msg16043279#msg16043279 -ако не знаеш кой отговаря - ще допълня  Peace

силиконите са добра съставка в стилизанти без отмиване за изглаждане, добро разресване, важно е да ги има в умерено количество, заедно с масла

но да се наблъска една маска със силикони – няма смисъл –това не храни косата, само продава маската, защото така се създава илюзорно, но осезаемо усещане за положителен ефект - гладкост …

и с косата се получава като добре украсена торта, която отвътре не става (но не се вижда) и като престои се вкисва….

така след време натупаните силикони- капсулират косъма и не можеш и да подхраниш с истински продукт, защото не може да проникне – трябва хубаво почистване

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 17:12 от a.l.e.n.a

# 391
А.л.е.н.а , благодаря много!  bouquet
Ако имаш и линк с подробната информация дадена от CI ще е супер,ако не ще я потърся  по-късно.

# 392
така след време натупаните силикони- капсулират косъма и не можеш и да подхраниш с истински продукт, защото не може да проникне – трябва хубаво почистване

Това важи ли и за кристалите за коса? Нали те също съдържат силикони.
И в какво се състои въпросното почистване?

# 393
  • в 1001-та нощ
на кристалите това им е работата - след подхранване да я пригладят и защитят - хубаво е да са комбинация от силикони и масла, но за подхранваща маска - да са преобладаващи е  Sick #Crazy Naughty Thinking Crossing Arms

дълбоко-почистващите шампоани остъргват натрупаните силикони, варовик и т.н. наклепи, за да може после маската да подхрани косъма, като проникне в него  Peace
А.л.е.н.а , благодаря много!  bouquet
Ако имаш и линк с подробната информация дадена от CI ще е супер,ако не ще я потърся  по-късно.
Hug не търсих техен коментар, търсих състава на маските в нета и така попаднах на линка  Peace

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 17:53 от a.l.e.n.a

# 394
Момичета преди малко се прибрах от училище и сега трябва пак да излизам и нямам време да покажа снимки.Довечера като се прибера ще се опитам да ви ги покажа.Одеве се чудех дали да не отида до някое магазинче да питам за нещо което сваля боята като римулвар примерно,но незнам дали това няма да ми изтощи още поврче косата.Сега реших да пробвам още няколко пъти с домашна маска(кисело мляко,оцет,жълтък,ракия,мас)и ако няма ефект чак тогава ще предприемам по-сериозни мерки.Попринцип си мисля 4е сивото не се задържа дълго на косата и за това много се надявам и при мен да се отмие.Ако се сещате за още някоя съставка,която би могла да ми помогне,моля пишете.А относно корените-те че се ужасни са ужасни,но не ме притесняват чак толко,защото като ми падне мишия цвят(дано да се отмие  Praynig) ще ги изруся пак с блондор.

# 395
В интернет е пълно с информация за силиконите, ама няма кой да прочете  Whistling

deskata_90 сивото ще падне, имай търпение и не си съсипвай косата!

# 396
Алена,благодаря! Сетих се какъв тип шампоани имаш предвид.  Peace

В & С, най-учтиво те моля да спреш с подмятанията, сарказмът и директните нападки! Ако смяташ,че си неразбрана,никой не те задържа в темата. Не е нужно да попадаме всеки път на негативните ти постове.
Ще се принудя да информирам модератор,ако това продължи.

Тъпото е,че смятах да ти поискам съвет на боята Иноа, ама след цялата ти грубост,едва ли...
  Tired

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 19:00 от The Code

# 397
# 398
B & C, ти какво всъщност искаш? Направи си тема за скъпоценната Иноа, какво още търсиш тук, не разбра ли, че не си желана!

# 399
Момичета, току що осъзнах, че днес темата ни става на 2 годинки  newsm59  Искам също да честитя имения ден, ако си имаме именички   bouquet и по случай рождения ни ден да Ви пожелая всичко най-най-хубаво  Hug

# 400
Честита ни 2-годишна темичка!  Tada
Нека продължава да е пълна с полезни съвети и бляскави руси коси!  Hug

# 401
Здравей, believe!
Блондинка ли си? Разкажи ни повече за боята. Ако искаш приложи и снимка.
  Flutter

# 402
Днес се боядисах със суперизсветляваща боя на Keune.Фризъорката беше сигурна,че корена ще стане,но за съжаление в момента съм съм оранжеви корени.Дължините се изветлиха без проблем обаче тази боя е много силна и ми изгори косата. Cry
Ето как бях преди:http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.20945443#
След бодисването(на дневна светлина са много по оранжеви корените:http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.21183880
http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.21183881(0т тук вижте албума)
Мисля да се откажа от русото явно моите корени само с боя няма да станат,а с блондор вече неискам да се правя.

Не ми излизат линковете Rolling Eyes
Ето албума:http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.20945443
Първата снимка е преди,другите две след

П.п.С какво мога да матирам оранжевите ми корени?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 07:35 от yolimadi

# 403
най-малко не са правилно подбрани и окислителя и колко да се чака ....
Алена,ти колко често боядисваш корените и колко цялата коса? Приблизително какво е съотношението на боядисванията корен - цяла коса?

цялата коса - последно февруари, сега само корени - като израстнат - през около 3 седмици - тогава и обливам дължините със смес от малкото отанала боя, матиращ шампоан и вода (разбъркани) и оставям за 2 минутки; за дължините друго не правя  Peace

Благодаря за отговора! а матиращият шампоан какъв е? най-вероятно си го писала 100 пъти, но нямам физически времето да изчета всичко .   bouquet

# 404
  • Пловдив
 Бях ви загубила блондита (но не и изоставила)  Simple Smile Страхотно оформление  Hug

Общи условия

Активация на акаунт