Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 096
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
The Code , ако косата ти не е много суха и изтощена по- добър вариант е Интенс Рипер.
От Абсолют Рипер фаворити са ми Термичното мляко ,ампулата и renew C.
Преди много ми харесваше и маската,но сега на Интенс маската повече ми пасва.Шампоана определено - Интенс,за мен Simple Smile.
Можеш спрямо състоянието на косата ти да комбинираш.

# 646
  • в 1001-та нощ
Имам спомен,че някой ползваше Абсолют Рипер на Л'ореал.
Споделете мнения, чудя се дали да не си взема серията.
  newsm78

ще ти хареса, ако желаеш - послушна и пригладена коса; ако търсиш обем - забрави

защо се ориентираш към нея? някъде е изгодна или търсиш подходящия продукт?

# 647
  newsm78
И от тази серия не бях доволна,по-точно от маската.Явно не ми е толкова суха косата,знам ли..

# 648
  newsm78
И от тази серия не бях доволна,по-точно от маската.Явно не ми е толкова суха косата,знам ли..
Маската е мазна и ако косата не е достатъчно суха или е по-редичка и без обем, то косата се сплесква. Тази серия е хубава за наистина сухи коси и е подходяща, когато не се цели обем. Моята коса е с дебел природно сух и чуплив косъм и аз не съм имала проблем с обемът, но не всички имат коса като моята и не на всеки би се отразила добре.

Аз не виждам нищо лошо в това да си ползвате Орзен, щом сте доволни от него, но не да се залъгвате, само защото е евтин и вече сте си го купили. Опитайте се да бъдете безпристрастни и обективни.

# 649
  newsm78
Маската е мазна и ако косата не е достатъчно суха или е по-редичка и без обем, то косата се сплесква. Тази серия е хубава за наистина сухи коси и е подходяща, когато не се цели обем. Моята коса е с дебел природно сух и чуплив косъм и аз не съм имала проблем с обемът, но не всички имат коса като моята и не на всеки би се отразила добре.
Напълно ми е ясно,все пак самата серия е "аболютно възстановяване" .Просто аз виждам,чекосата ми е суха,но слава богу не чак толкова,че да съм имала нужда от толкова силна маска.И ефекта от нея не беше сплесната коса без обем ,а НИКАКЪВ,все едно си слагам някоя маска като Лорис например.
Други много хвалят тази серия,до коса си е  Peace

# 650
Енджиел, ампулите са подхранващи, консултантката в един магазин ми ги препоръча, защото били хубави за изрусени (и изтощени естествено  Sad) коси. Купувах си на BioOil но последния път нямаше от тях и ми дадоха ето такива:

Нанася се по дължините, аз лично ги слагам на мокра коса. Не се отмиват.

# 651
  • в 1001-та нощ
аз нищо не виждам от картинката

# 652
аз нищо не виждам от картинката

и не си единствената, която нищо не вижда  Laughing
natasha_ul , моля те, или по големи снимки или пиши точното име за да намерим инфо за продукта.

# 653
О-о-о, не ми ли допада някой продукт, даже и втори шанс не му давам. Заминава в ъгъла и си стои, докато не се сетя да го подаря на майка ми, че тя има точно противоположна на мойта коса.
Моята коса е гъста, с тънък косъм и никога не е била суха. Дори и в краищата. Затова изрусяването никога не ми е създавало проблеми. Затова и абсолют рипеъра на Лореал не ми допадна, явно нямам нужда от тежки продукти.

# 654
Момичета, преди малко си боядисах корените с Фармаколор много светло платинено русо  с двайска оксидант.
Получи се доста светъл цвят без да жълтее. Може би завбъдеще ще ползвам това вместо перлата.

# 655
ще ти хареса, ако желаеш - послушна и пригладена коса; ако търсиш обем - забрави

защо се ориентираш към нея? някъде е изгодна или търсиш подходящия продукт?

Исках да пробвам нещо за суха коса от професионалните на Л'ореал, чисто любопитство.
Иначе целта ми е точно да пригладя косата. Гъста е, с дебел косъм и обем си имам.
В информацията в Златна Рибка пише,че е за третирани и изрусявани коси (карам по спомен) и ме заинтригува. Още повече, че по-големите количества(шампоани например) са по-изгодни като цена.
Мерси, Алена!
   bouquet

dachita, B & C, благодаря и на вас за разясненията.   bouquet

GodaiVa, права си! До коса си е.  Peace

Ще оставя идеята да "отлежи" ден-два в главата ми.Тъкмо може да получа още някое мнение.

Лека вечер!
  Hug

# 656
  • в 1001-та нощ
пробвай да вземеш тестер

# 657
Абсолют рипер е страхотна серия ..., но за наистина силно изтощени коси! Използвала съм всичките продукти, и то дори накуп, но това беше в периода, когато бях изрусена до бяло русо и косата ми приличаше на найлонова маса повече, околкото на коса. При положение, че косъмът ми е ужасно тънък, косата ми се накъсваше от всяко ресане, а при изсушаване цялата ми блуза оставаше в накъсали се косъмчета.

И важното уточнение, че не ми се омазнява чак толкова бързо в корените.

Първо нанасях ампулката преди измиване, после измивах с шампоана абсолют рипер. След това ампула абсолют рипер, маска абсолют рипер, термичния крем и накрая кристали. След всичко това косата ми изглеждаше много прилично.

Термичният крем за момента е най-хубавото, което съм ползвала. Повече ми допада от термичния цимент и нектар термик на Керастаз.

Сега косата ми не е в чак такова тежко състояние и нямам нужда от такава ударна доза подхранване. Ползвам някои продукти на абсолют рипер, но периодично и ефектът не е толкова голям естествено. От време на време ползвам renew C или ампулка.

Ако не виждате ефект от маската или ампулата, значи това просто не е за вас. Но за силно изгоряла коса е изключително добра серия.

asja, наистина е много важно да се диагностицира правилно косата. На мен изрусяването ми е най-големият проблем. Трябва да правя за косата си много повече, отколкото повечето жени.

Безсмислено е да се взимат тежки продукти, от които косата няма нужда, защото може да се постигне и дори обратен ефект - косата да се сплеска много и да се омазни.

# 658
  • в 1001-та нощ
ооо, ампулата за измита коса L'Oreal Professionnel Serie Expert Power Repair В е с оценка 8 по 6-тобалната скала  Peace Peace Peace

термокремът - не съм ползвала, което е идея да го направя  Peace  bouquet

# 659
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, преди малко си боядисах корените с Фармаколор много светло платинено русо  с двайска оксидант.
Получи се доста светъл цвят без да жълтее. Може би завбъдеще ще ползвам това вместо перлата.

Естествения ти цвят беше светъл или се бъркам?
Толкова хора станахте, че вече забравям кой кой е и какъв му е естествения цвят на косата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт