Коледа наближава...

• 51 517
  • 643
  •   1
Отговори
# 495
  • На брега на реката
А дали са безвредни всичките тия пластелини, моделини и пясъци. Че й подариха за РД-то един чин с различни аксесоари и пластелини, с форми и още и още, свят да ти се завие. И понеже ме съмнява този, прекалено ароматизиран ми идва, мисля да го сменя с някакъв друг. А вчера колкото и да обяснявах, успя да си гризне малко  ooooh!
Ket_G, гледах го това детско дърво на Хиполенд. Меко е като дунапрен, не мисля, че ще има нещо, което би навредило на бебока  Simple Smile

# 496
  • София
не знам, за някои ама кои точно пишеха, че уж са безвредни, аз лично не бих дала да яде какъвто и да било.
Ако се притесняваш - прави домашен пластелин Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174762

# 497
  • гр.Варна
Момичета,дъщеря ми е на 13г. и просто не знам какво да и подаря за Коледа.Козметика и дрехи си има достатъчно,нов телефон и подарих на 1.12-имаше рожден ден.Ще съм ви много благодарна ,ако ми помогнете с идеи.  bouquet

# 498
  • София
pars, не знам дали дъщеря ти обича да чете... Има много сладки тийнейджърски романи  Peace Миналата година подарих на моята кръщелница и тя остана очарована, понеже най-накрая щяла да чете хубава книга, а не като ония в училище, както се изрази  Blush
Също така можеш да й вземеш някаква чанта. Ейнджъл беше дала линк към един сайт с готини чанти и аз ще взема тази година на кръщелницата ми. Вече съм харесала една.

# 499
  • На брега на реката
Ахаха, еми не, аз не че й давам, ама все пак си е малко дете и колкото и да обяснявам, тя ако е решила да го опита, ще го направи  Joy
Зачетох се за марката, уж е популярна, дано е определящо за качеството на пластелина. Мерси за идеята с домашния пластелин, ще го прибваме Simple Smile

# 500
  • гр.Варна
tonkabonka ,благодаря ти.  bouquetДъщеря ми от малка обожава да чета и вече сама си купува книгите.Но една хубава книга няма да е излишна. LaughingА чанти има повече от колкото трябва,вече няма място в шкафа. Laughing

# 501
  • София
Ахаха, еми не, аз не че й давам, ама все пак си е малко дете и колкото и да обяснявам, тя ако е решила да го опита, ще го направи  Joy
Зачетох се за марката, уж е популярна, дано е определящо за качеството на пластелина. Мерси за идеята с домашния пластелин, ще го прибваме Simple Smile

да де, ясно, че не й го поднасяш за следобедна закуска...

# 502
  • На дивана, под юргана
Момичета, харесах един комплект с т.нар. "детско дърво" чук, пирони и трион. Ако някой го има би ли ми обяснил какво представлява и най-вече има ли много "отпадък" при игра, че имаме и бебче на 8 месеца ...

Отпадък няма. То е като пластмасова гъба. Твърдо е, но ако го стиснеш - поддава. Реже се лесно.

# 503
  • Перник
Някой да знае къде се продава такава китара, не от интернет магазин http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6209

# 504
  • София
Хиполенд, дори в брошурата ги има.- 53,99 пише.

А някой виждал ли е валяци, но да изглеждат що-годе здрави и не от най-дребните...

Гледам из нета някакъв на Dickie pd 20-25 лв но не пише колко е голям...

# 505
Моята дъщеричка харесва летящото куче Випо, а аз видях, че се продават комплект с плюшена играчка, двд и книжка за Випо. Някой купувал ли е и знае ли дали си заслужава парите! Около 20 лв. Иначе другите подаръци са й купени за празниците! Simple Smile
Не знам дали си заслужава, но и на мен ми харесва като идея за подарък.
Взех на малката писмата на Феликс, мнгого хубава книжка и събужда интерес към забележителностите на други страни.
Тази за Випо, ако съответства на филма ще е много хубава.

Момичета в в.,,Стандарт,, прочетох една реклама ;всеки понеделник ДВД с три епизода от невероятните приключения на Випо и компания.Само с вестникът до сега са излезли 3 диска.Дано съм Ви била полезна с тази информация . Simple Smile
Мерси на всички, които са коментирали Випо. Аз също проверих в Хиполенд, но нямаше комплект с Випо и също ми се струват много парите за тази малка кутийка. Но разбрах, че в Мол София на Стамболийски има цял щанд с всичко от филмчето Випо и мисля да го посетя. и за тези, чиито деца харесват Випо :

На 11 и 12 декември 2010 (събота и неделя) в Сердика център на живо ще ви посрещнат популярните герои от телевизионния сериал  „Приключенията на летящото куче Випо”.

Дядо Коледа (на ниво -1) ще разкаже историите на Випо и неговите приятели, а най-ревностните почитатели ще могат да се снимат с героите от филма..

Заповядайте при нас и вземете своя подарък Випо!

# 506
  • София
Момичета, някой някъде да е виждал ходещо зайче?
Намерих само някакво издаващо хрупащ звук.
Предвид факта, че дъщеря ми не гледа много реклами на играчки, допускам, че си го е измислила сама ходещото.
Иначе има ходеща котка.
Ама е много скъпа.
И не е заек.

# 507
  • София
Ред - има 2 интерактивни зайчета
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/12254
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/12633

дали някое ходи от тях не знам...
може да питаш  в сайта...и на icq - то си отговарят хората..сигурно и на другите контакти или тел ако има.

другото което се есщам е зу зу пет да й е заприличал на заек....ама то си е хамстер някакъв..
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … 2&x=0&y=0

или да й ги покажеш и да питаш познава ли си зайчето, което си е харесала.

http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=21_172&products_id=3242 може би е зайчето в чанта  - на него пише .......движи си главата и крачетата, точно като истински домашен любимец с чар............

# 508
  • София
Angel, на тебе разчитах честно казано  Laughing

Аз точно втория го гледах в един магазин - там ми казаха, че не ходел, ама добре че ми пусна линк към клипче - прави там някакви подскачащо-ходещи движения.
Та както се казва - SOLD!
Взимам го.  Mr. Green

Иначе зу зу хамстер ще е другият подарък (заекът е за ДГ, това си е поискала).
То има и зу зу зайци в амазон, ама вече е късно

Мерси много!  Hug

# 509
Хубаво ли е интерактивното куче Лабрадор? С какви размери е? И ходи ли?

Общи условия

Активация на акаунт