Коледа наближава...

• 51 470
  • 643
  •   1
Отговори
# 525
На 2г. й подарихме от люлеещите се конче, от тези който са и с колелца, и с платформа за люлеене.

# 526
  • София
Какъв подарък сте подарявали на децата си на  две години и половина?                               ,
Моето дете ви е наборче  Wink
С риск да се повторя, досега съм купила следните подаръци: кукла Анабел, люлка за куклата на ФП, телефончета с кабел за връзка между тях (имат и няколко мелодии), пластилин с формички животни, книжка със 7 пъзела вътре (малката много обича да реди и успешно се справя вече). Остана ми да купя някакво пиано или радио. Също мисля и микрофон с мелодии за караоке да й купя.
Иначе моята калпазанка играе доста и с детската си прахосмукачка. За именния й ден пък от немски сайт ми доставиха кухня - с фурна, съдомиялна, абсорбатор, котлони, мивка и разните тенджери и черпаци  Grinning Варианти колкото искаш.

# 527
  • София
А някой виждал ли е Нощен бяс от "Как да си дресираш дракон"?

# 528

В магазинната мрежа  Laughing не съм, но тук има:

http://www.amazon.co.uk/How-Train-Your-Dragon-Nightfury/dp/B003B … 067315&sr=1-1

# 529
  • София
мерси, аз за магазините питах...или поне от бг сайт... а и цената...за една проста фигурка.... Simple Smile е малко е соленко Simple Smile

# 530
Да, наистина е висока цената..
Но никъде не съм ги виждала. Ние имаме фигурките от серията на Мак Доналдс.

# 531
  • София
предполагам не сега ги дават там?

# 532
здравейте момичета и аз се записвам в тази тема дъщеря ми е на 8г а синът ми на 7м ако имате идеи пишете

# 533
Какъв подарък сте подарявали на децата си на  две години и половина? Дори не знам към какво да се насоча. Като питам детето какво искаш от Дядо Коледа, нищо конкретно не казва.
Всякакви предложения приемам.                                    ,

Нашият най-голям подарък за Коледа е кухня. Има и други по-дребни като ютия с принадлежности, кукла с гардероб за преобличане, дървен пъзел с българската азбука, пластелин, книжки, метално сандъче с принцеси Барби пълно с шоколадови сладки, на Дисни плюшените Мики и Мини.
Днес ходихме в мола на Стамболийски и специално се отбихме на щанда на Випо, дъщеря ми залита по това филмче напоследък, купихме Бети с книжка и двд-та. Също така харесва "Фейландия" и си е поръчала Бебъл, но досега не сме го открили.
Ако детето си пада по някои филмчета и герои, можеш да купиш всичко свързано с любимците.
Книжките и филмчетата винаги са актуален подарък, поне у нас.
Мойта иска ново колело, но го оставихме за напролет, за рожденния ден.

# 534
  • somewhere over the rainbow
Ние приключихме с подаръците ... надявам се Grinning Моето момиче е на 4г. и чак сега се заиграва активно с кукли и принадлежности за тях. Та си е поръчала за градината количка. Едната баба я купи, а ние взехме лунен пясък и една дъска за рисуване. Заинатила се е за коледна рокличка, нещо като това тук http://bebeshkidreshki.com/productv/1375/koledna-roklichka-maniche-.html, но тук са май само малки размери, пък и не знам дали другата баба ще се навие да я купи Laughing

# 535
Какъв подарък сте подарявали на децата си на  две години и половина? Дори не знам към какво да се насоча. Като питам детето какво искаш от Дядо Коледа, нищо конкретно не казва.
Всякакви предложения приемам.                                    ,

моят още от юни иска голям багер и само добавя екстри към желанието си. да може да седи в/у него, да се върти да не е с вериги а с гуми и т. н.
и понеже никак не ми се искаше да е това пробвах да го разубедя. не . . . и не детето си иска голям висок багер да сяда дупето в/у него да копае големи, огромни дупки  и ииграчки

ти познаваш детето си най- добре. митко обича пъзели и конструктори, ако не беше ми помогнал с избора щеше да получи едно от двете Simple Smile или шейна

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 15:03 от grubby

# 536
предполагам не сега ги дават там?

Не, преди време беше.

# 537

В магазинната мрежа  Laughing не съм, но тук има:

http://www.amazon.co.uk/How-Train-Your-Dragon-Nightfury/dp/B003B … 067315&sr=1-1
малката щом го видя, и ахна БЕЗЗЪБ, ама една цена има[smilie=smile3515.gif]
ние поръчахме BEADOS топчета

# 538
  • София
хихих, моят от 3 дни само това гледа...няма да е за коледа, но все пак намерих, от къде да му взема от макдоналд беззъб и двуглавка Simple Smile

# 539
http://www.mandmdirect.com/ProductImage.aspx?img=MM1548.tif
това ще е за каката за градината,/тези дни чакам да пристигне/
за малката кучето Бъди,мъжът ми го взел от карфур за 39лв
от майка ми за голямата муз.килимче,а за дребната кухня-пак от карфур за 30лв/намалена отново/
аз съм им купила  за вкъщи/тъй като пишем писмо на дядо Коледа да има подарък и в къщи под елхата/раници-за голямата със Стефани от лейзи таун,за малката със пепа прасето Simple Smile
това е за сега

Общи условия

Активация на акаунт