ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 591
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Облаче, то не останало Hug

# 481
Мишанка,с тискаме палци!

Бърди, аз я изведох на терасата за 10мин на 5 ден. Педито каза така да увеличавам по 5 мин, но ако не е валяло и да няма мъгла. а сега само тов авиждам!!!!!!!!!!
Хайде, облаче!!!
Леле като ви гледам лентичките и проблемите с коликите е ясно, че и ние наближаваме  Laughing

а мамита с девойки - как почиствате срамните устни и въобще чистите ли ги.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 13:46 от Maris

# 482
  • София
Здравейте  Grinning
Благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet
Честито на всички мами, които гушкат вече малките си съкровища и успех и леко раждане на очакващите.
Ние сме в къщи от неделя. Още свикваме с новото попълнение и не ми остава време за нищо.
Като се организирам ще се опитам да се включвам по-често.
Лек ден  Hug

# 483
  • София
Честито, Ноел! След такова очакване голяямо щастие ви пожелавам на теб и дъщеричката Hug

Сополите ни тормозят ужасно newsm45 Малката хрипти, плаче, буди се.. Ужасно е физиологичният разрвор не помага и не знам вече..

Марис почиствам отпред назад, дълбоко почиствам само ако има зацапано, иначе не - според педиатърката нейният си й секрет не трябва да се маха.

# 484
bebZz , да не е много сух въздухът в стаята? а махаш ли сополки някакви?

# 485
Честито на всички родили мами!!!  bouquet

# 486
  • София
Нищо не излиза и след капките, само си хрипти, изправя мя пак не тече. Сега седнахме пред климатика и спи в мен и откак сме тук не хрипти и виждам втвърдени сополки които вече ще мога да извадя.. Вчера седяхме и на топло и на студено и на сухо и на влажно никъде не се оправи Cry След малко ще излезем и ако и там не мине Rolling Eyes Извадих и на д-р Михайлов препоръки и и тях ще пробваме, помпичка с малкия не съм купувала сега ще вземем.. Дано свърши работа че ми се къса сърцето да се мъчи така Tired

# 487
  • София
Бебз,това с хремата е ад ние от днес сме малко по добре но цяла седмица изкарахме  Rolling Eyes
Пръсках само Физ разтвор и понякога Низита спрей но не помогна нищо и вече ни направиха капки с 3, вида ампули и подейства! ooooh!

Облаче,ще стискаме палци всичко ще е наред!  Hug

# 488
Бебз, а като капнеш физ. разтвор след малко бръкне леко с клечка за уши(ама от обикновенните) и с леко въртеливо движение я издърпай. но не бъркай дълбоко де.  така ми казаха да чистя нослето в болницата

# 489
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и честито на всички сдобили се с нови рожби тези дни  Hug

Ето, мама си тръгна и заваля дъжд. Преди час я изпратихме на летището и много ми стана мъчно. Сега сме си тричките в къщи, но децата са душички, каката много слуша, а Мила е такова сърчице мило и сладко, че ми идва да плача от умиление. Нито една не ми създава грижи, щадят ми нервите максимално  Heart Eyes Heart Eyes Запасила ме е мама със Седатиф, но засега се държа да не го ползвам.  Crazy

Коликите и при нас ги има въпреки капките, но се проявяват за кратко, пак благодарение на Ентерокинд-а. Обикновенно от 3 до към 6 сутринта, а тази нощ дори нямахме тези проблеми. Давам ги без някакава схема, преди хранене, помежду храненията докато спи. Тя само си примлясква и си гълта, не се буди. Гледам основно вечер да ги давам и да има поне час между приемите. Иначе се случва и повече от 6 пъти да е.
Орхид имай в предвид, че и Инфакола действа с натрупване от поне три дни, така,ч е не чакай чудеса от него веднага. Иначе капките са добри  Peace

# 490
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Къде си сега, да не те сложих в София без да трябва? Blush Ако си там, ще намерим варианти. Ако не, пак Simple Smile
Повечето бебета прекарват часове наред върху майките си, знаеш... спят, ядат... Пробвай с полегналото кърмене - много майки споделят, че с него кърменето им е по-лесно и безпроблемно, особено докато бебето се научи да яде добре.

Бу, в София сме, но в овча купел вече. Малкия и в момента е на мен, а яде преди 40мин, ама като ревна какво да го правя- давам. Не знам като има колики дали пак да давам цица, ама то и др. не помага, как да не му дам? Всъщност се надявам да ми се поувеличи млякото и да понамалее времето за кърмене. Сутринта явно имаше повече и спа цели 2 часа след едното сутрешно хранене и после 2,5 часа на следващото. Сега го изчаках да се разреве хубаво и да отвори широко уста и тогава му набутах цицата в устата да зацока, ама той пак си я изпуска до едно ниво и колкото и да я вадя и слагам все така си я наглася. Абе голям е дзвер, ако не беше толкова бузест и сладък щях да го върна!  Mr. Green

Ееее, честито на Ноел, най-сетне дочака и тя!

Някой питаше за водата - аз такава не давам за ужас на свеки, според която ще се обезводни детето и ще му се повредят бъбреците.  Mr. Green Тя много се натиска да идва да ми помага, ама аз предпочитам да се мъчим сами, отколкото някой да ми се меси (давай му водичка, ама обуй му терлички върху гащеризона, без режим не може и тн.).

Айде лек ден, моето човече заспа, та отивам да обърна малко внимание и на другото попораснало такова!   bouquet

# 491
  • До хладилника, който обичам
Не съм, той е само на 4 дена, какво искаш от човека Mr. Green
И за Овча купел имаме човек наблизо, но не са от познатите ти преждеспоменати Grinning така че ако прецениш, свиркай без страх и свян.
2-2,5 часа сън, чудесно Grinning с времето ще се наредят нещата. Все пак само 4 дена от раждането, млякото тепърва се увеличава и нагажда към нуждите му. Пречистен крем за зърна без отмиване, почивка и внимателно нагласяне на гърда могат да помогнат също Simple Smile

# 492
  • София
Здравейте, ние с малкия Иван от вчера сме си у дома. Благодаря на всички за пожеланията.

Честито на всички които са родили за последната седмица! Много сте изписали и нямате изчитане.

За раждането в Окръжна болница мога да кажа само добри неща. Условията са много добри, чисто е и акушерките и лекарите са отзивчиви. Мен ме приеха в понеделник сутринта и наобяд беше операцията, този път имам чувството че мина по-леко и безболезнено. На следващия ден се появи рехабилитатор и от първия опит се изправих и започнах да обикалям коридора за да ме преместят в нормална стая и да ми доведат Иван. Засега с него се кърмим надявам се успешно.

Облаче това за теб: ако нещо те боли след операцията си искай обезболяващо не отказват, а и момичето дето бяхме в стая заедно първоначално отказваше и и беше много трудно ставането.

# 493
здравейте! Честито на всички нови бебчета! Да имат най-невероятните мами на света, а и те да са здрави , послушнички и лакоми!
АЗ започнах да свиквам с положението, че то си беше шок и ужас и за двама ни с Гогенцето. Как може за най-важното нещо в живота да имам толкова малко подготовка!А колко съм учила....дипломи и незнам що си а най-важните умения - неразвити. Сега отивам да кърмя.

# 494
  • Сливен
БРАВО НА НОЕЛ,ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА МИЛА ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ДА ВИ СЛУША И РАДВА БЪРЗА ,БЪРЗА И МЕ ИЗПРЕВАРИ ,ХАЙДЕ ТИНИ ДА НЕ СЕ МОТКАМЕ  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт