ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 580
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • До хладилника, който обичам
Къде си сега, да не те сложих в София без да трябва? Blush Ако си там, ще намерим варианти. Ако не, пак Simple Smile
Повечето бебета прекарват часове наред върху майките си, знаеш... спят, ядат... Пробвай с полегналото кърмене - много майки споделят, че с него кърменето им е по-лесно и безпроблемно, особено докато бебето се научи да яде добре.

# 451
  • София
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНКАААА  Party

Мама Ноел е родила снощи в 23,58 ч. дъщеричката си Ева - 3250 г, 50 см. Родила е нормално за 4 ч., и двете са добре Изпраща поздрави не всички.

Да й е здравичка и добричка малката принцеса и много да папка и спинка   bouquet

# 452
ЕЕЕЕ, НОЕЛ БРАВО БЕ МОМИЧЕ, ТАКА ГО ЧАКАШЕ ТОЗИ МОМЕНТ, ЧЕСТИТО, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕВА  smile3525

# 453
Най-накрая Ноел  newsm51 да е жива и здрава малката Ева,браво на Ноел,бързо раждане е  било.Бързо възстановяване и всичко най-хубаво!Супер!

Тони Hug  bouquet!Вие как сте с бебешорите,представям си те с очилца(като строга учителка) Mr. Green

Ох, искам да е хубаво времето,че изперках вече вкъщи самичкааааааааааааа  bouquet

# 454
Здравейте Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията, доста минаа откакто не съм влизала, но изобщо не ми оставаше време до сега.

Честито на всички мами, родили вече, да са им живи и здравички дечицата, да са послушни и да им носят много радост.

На неродилите още пожелавам успешно и леко раждане Simple Smile

Сложила съм в албума няколко снимки на нашия Сашко, но понеже за пръв път качвам там не знам дали не съм объркала нещо, надявам се да не съм.

# 455
Еее, Ноел честито! Вече си гушкаш Ева! Много щастие ви пожелавам!

Честито и на другите мами!

Пашик, къде ражда последно? Много се радвам, че се чувствате добре.
Нани, и ти звучиш свежарски. Кога си тръгваш за Бургас?

Някой беше питал за вода - аз не давам. Въобще освен кърма, нищо друго не му давам.

# 456
Ееех, Ноел дойде ДЕНЯТ! Да е жива и здрава Ева! Да е щастлива и усмихната!

Не съм, а не го ли държиш твърде много. Казват, че ако те ползва за биба, а не да яде, се разраняват зърната.

# 457
Браво Ноел ти беше най-нетърпелива Mr. Green, да ти е жива и здрава Ева Hug
Моята лекарка днес ми звъня да ме проверява, че щяла да пътува за половин ден извън града, ама индикации да е скоро никакви, така че и дадох зелена светлина Mr. Green някакси го планирам да става към края на другата седмица ама да видим дали имам ясновидски способности като някои други тук Wink

# 458
ГК, ако ти се сбъднат предвижданията ще се засечете със Зарат Wink

# 459
  • Бургас
Честито на Ноел newsm51 Да ви радва много малката Ева и да ви е жива и здрава!

Мила, ще се върнем като направят всички изследвания на малкия! Поне това ми харесва , че тук доста отговорно се отнасят към предисторията ни и ни назначават и допълнителни изследвания.

# 460
Честито на Ноел!Браво миличка-най-накрая дойде и вашият щастлив момент!Да сте живи и здрави и бързо да се възстановиш!

# 461
  • София
  Не съм честито бебенце  Hug

# 462
 ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВСИЧКИ МАМИ !

Да попитам мамите с колики - купили сме си ентерокинд и чай на Хип -храносмилателен с копър , анасон и лайка .
 Това което ме притеснява е че пише за кърмачета от втория месец ? Дали мога да му го давам и ако не вие какъв ползвате ? Също така дали може и двете - и капките и чая ?

# 463
  • София
Ох, искам да е хубаво времето,че изперках вече вкъщи самичкааааааааааааа  bouquet

Оф и аз такаааа  Rolling Eyes Мъжа ми заведе баткото на математика и оак си отвисяваме тука с бебаната.

Не съм, Ноел, Пашик, Нани ... сигурно пропускам някой, за което се извинявам - честита радост на всички ви   bouquet  bouquet

Мацки, на кой ден горе-долу изведохте бебешорите навън? Ще ми се утре да поизлезем, ако не вали, че малко клаустрофобично взе да ми става у нас, ама много лошо това време бееееее  Tired

# 464
Ехееее колко бебчетааа  bouquet Да са много щастливи и да радват родителите си,а на мамите бързо възстановяване. Нашето пъпче вчера падна и сега има нещо като раничка,предполагам,че е нормално,но в понеделник сме на първия контролен преглед и ще го видим.Снощи пак не се спа и сега направо умирам за сън и мисля да легна да поспя,докато не се е събудила за поредната порция. За гърдите аз ползвам Гармастан и съм много доволна,засега нямам никакви проблеми. Мажа ги след всяко ядене. Пожелавам ви хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт