ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 578
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дали са ми рязали по малко кожа от двете страни на стария? Crazy Много ми е интересно Blush
   Бебз изрязват старите цикаткрикси, тоест удебелението на мястото на предишният разрез и едва след това отново зашиват. Това го обясняваше моята гинеколожка, докато обясняваше че всъщност обикновенно и по-бързо свършва, но този път прави и това защото е ре-секцио. А тя определено действа страшно бързо и когато извади двете бебета и този път  Simple Smile
    За болка не съм усещала, но горната част дълго време беше почти безчувствена, но постепенно се възстановиха усещанията.

# 541
  • София
Daarena,какъв колан използваш?

Миме, Hug

# 542
  • София
 Party  newsm44 Падна ми тапата преди 2 часа!newsm44 Имам и контракции,  болезнени са, но траят по - малко и от минута.  newsm44

# 543
  • София
Иринополис, честито мила, раждаш! Хайде да е на късмет, бързо и безболезнено да е! Ейй, отърва патологията  Mr. Green
Няма ли да тръгваш към болницата?

# 544
  • София
Мирче, точно това се чудя - дали да будя милото. Те вярно, че са през 6 мин, но се търпят. Е, болят и в кръста и ниско долу в корема, но пък болката е еднаква, не се увеличава със всяка следваща.
...с Рая отидох уж с чести контракции, пък бях само с 1 см разкритие. Не ми се виси пак 10 часа в предродилна зала.

# 545
  • София
Нинче, разбирам те, на кого му се виси в предродилна  Twisted Evil Но нали с второ стават по-бързичко нещата...
Но ти си усещаш най-добре кога е време  Hug Дано е лесно, много ти стискам палци  Praynig

Димяни, пусни снимка с новите цайски, деее  Mr. Green

# 546
irinopolis леко раждане  Praynig
kalinche  Hug

Момичета, днес ми слагаха два пъти катетър. Сега нещо ме боли долу. Знам, че и цистит може да ми докара това  Sad Някой да знае какво мога да правя да ме облекчи.

# 547
irinopolis, твой ред е. стискам палци всичко да минава леко и бързо.

# 548
  • София
СМС от Сънииииииииии............

Днес 17,10, в 03,03 се роди дъщеричката ми Цвети! Heart Eyes
Тежи 3800 и е дълга 52 см. Party
Всичко мина нормално,нямам шевове благодарение пак на моята акушерка!  bouquet
Целувки на всички момичета! Hug

Съни,да ви е жива и здрава!
Чакаме ви да се включите от вкъщи!

# 549
irinopolis, и ти ли ме изоставяш Hug Аз май вече съм единствената преносваща... newsm78 (Терминът ми беше на 12) В петък бях на преглед - всичко било нормално... Ако до понеделник не съм родила, ще ходя пак. Но на мен на ЖК ми казаха, ако не съм родила до 19ти, чак тогава да ходя с багажчето директно в болницата. Ще раждам в частна клиника в Плевен, но не си избрах екип, защото не исках да ми слагат окситоцин само и само да родя в смяната на екипа, а то какво стана...май пак ще ми се наложи да ползвам "елексирчето"Simple Smile
irinopolis, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено!

# 550
Честито на Съни, да е много здрава малката бонбонка и много щастлива.
Офффф, нас ни мъчат колики и съня е просто мираж.

# 551
  • София
Рени,при нас май също са колики ма по 2  ooooh!
Тази нощ съм спала само час Rolling Eyes
Сега много ми се спи но не се знае дали ще дремна,че и сина ми се събуди малките ги нахраних сега и чакам евентулано да заспят!

# 552
Честито на Мarvelous,Gi,MariEti,Radi,Scorpion4eto,MamaMa,Wafi,Iren,Съни,Мишана,Ноел,Не съм,Нани-банани!
newsm68   babydust7      bouquet  bouquet  bouquet

tsvelichkova,много стиснати палци от мен-днес или утре ще е ,не се тревожи скоро ще се гушкате!

Пашик, къде ражда последно? Много се радвам, че се чувствате добре.
Родих в Бургас в Дева Мария!Ами много съм доволна,направо нямам думи,страхотен екип си избрах,от всички такова внимание и отношение,условията и обстановката на ниво,просто мисля,че направих правилния избор!Виждам си бебка постоянно(въпреки ,че съм секцио),от втория ден я кърмя,днес вече ще е при мен!Наистина съм много доволна! Heart Eyes
каката ни е толкова щастлива!Уникално е отново да стана мама!

На неродилите им желая скоро да гушкат малките си бебчета!
Хубав ден на всички!

# 553
  • София
Честито ма Съни! Да им е жива и здрава

Аз все пак си легнах, понеже контракциите се разредиха, но за сметка на това си станаха силни.  Успях да подремна като зайците на пресекулки, но все пак е нещо.
 Мирче - очаквай вклюване от мен по някое време днес.  Whistling

Лек ден на всички, с много новопоявили се бебчета!

# 554
Честити бебешори на Мишанката и Съни,да са им живи и здрави и много да ги радват!

Мишанка,наистина супер име,много рядко и нетрадиционно. Hug  bouquet

Тони  Hug  bouquet Дано успееш да намериш време за почивчица!Гледам едно слънчице се опитва да изгрее,можем да излезем,ако е хубаво времето  Hug  bouquet

Иринче,Цвети хайде мамита,малко остана!

Рени
,милата дано и ти сколасаш с почивката!

Общи условия

Активация на акаунт