Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 877
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • В La Redoute и по света
Жалко за спиралата, но и другите кодове ми вършат работа. Мисля да поръчам това: http://www.fragrancedirect.co.uk/paco-rabanne/paco-rabanne-1-mil … 0ml/invt/0023724/ за подарък и още няколко гримчета. Още се чудя дали с посредник или направо до тук  newsm78
Поръчвала съм само 2 пъти до тук, всички други поръчки ги пускам до английски. Някак не ми е изгодно за повече от 2 неща да поръчвам до тук Simple Smile
Но всеки си знае.

Привет!
Моля да ми препоръчате парфюми, подходящи за 10-12 годишни госпожици и дами на 55 г., като искам да подчертая, че бюджета ми е доста ограничен Tired
Някой получил ли е този парфюм http://www.fragrancedirect.co.uk/sex-in-the-city/sex-in-the-city … 1337/?affid=99947, да сподели отзиви.

Утре ще си взема колетището от посредника. В него е жълтия, не този. Мога за него да ти кажа.

Сега се глася за последната поръчка до английски и съм в поредното многоумение и моля за помощ:
1. Този комплект поръчвал ли го е някой и струва ли си  ?
2. Този на Бритни оригинален ли е? Излиза ми, че е без опаковка, което от опита ми показва, че не са много издържливи или бъркам? И последно, какъв е като аромат? Свеж, цветен, тежък, вечерен? А и тия сърчица закрепени ли са, или са някаква джиджавка?
и последно :
Ей това интересно нещо, някой има ли мнения за него?

# 496
както вече писах, поръчах и трите аромата на Секса и града, получихме ги, но не са за мен, за колежки на майка ми
според нея най-неприятен е червения вариант, другите стават, но като цяло не са нищо особено
аз лично не съм ги душила, ползвам от старата серия лилавия и ми допада
парфюма на Бритни мирисах онзи ден в ДМ- еми гадничък си е, един такъв сладникав, направо неприятно ми стана като го помирисах
но аз харесвам свежи аромати  Crazy може и за това да не ми е допаднал

# 497
Момичета,да сте поръчвали от този бранд парфюми?За тези двата питам,ако някой ги е поръчвал да сподели мнение как са като аромати и трайност?
http://www.fragrancedirect.co.uk/la-perla/la-perla-hedo-white-ea … 0ml/invt/0024296/
http://www.fragrancedirect.co.uk/la-perla/la-perla-jaime-eau-de- … 0ml/invt/0024787/

# 498
Извинявам се,ако не съм много на място,но искам да попитам като изпращате на адреса на превозвача покупките си с БГ карта ли плащате и трябва ли билинг и шипинг адреса да съвпадат.Новак съм в интернет пазаруването и доста неща не са ми ясни.Трябва ми и инфо за надежден посредник за Пловдив.Благодаря! Hug

# 499
  • В La Redoute и по света
Извинявам се,ако не съм много на място,но искам да попитам като изпращате на адреса на превозвача покупките си с БГ карта ли плащате и трябва ли билинг и шипинг адреса да съвпадат.Новак съм в интернет пазаруването и доста неща не са ми ясни.Трябва ми и инфо за надежден посредник за Пловдив.Благодаря! Hug
Задължително трябва да съвпада билинг адреса, с адреса, който е подаден в банката издател на картата. Може да е българска картата, не е проблем. Шипинг адреса при мен е английския адрес. Но вероятно ще ти пишат, да им се обадиш по телефона, за да потвърдиш поръчката, с цел да не би да е открадната картата и някой да си поръчва на друг адрес в друга държава. Ако не им се обадиш няма да си получиш пратката, само с е-мейл не става винаги.

# 500
  • Балчик
Момичета, поради последните ми 2 непристигнали поръчки, реших, че само да адрес в англия ще поръчвам вече. Но аз не знам английски до там,че да се разбера с хорицата по телефона. Освен обаждане какво друго може да се направи? Някакви съвети? Rolling Eyes

# 501
на мен до сега не са ми звъняли по телефона,а всичките ми поръчки са до англ.адрес

# 502
  • Варна
Момичета, поради последните ми 2 непристигнали поръчки, реших, че само да адрес в англия ще поръчвам вече. Но аз не знам английски до там,че да се разбера с хорицата по телефона. Освен обаждане какво друго може да се направи? Някакви съвети? Rolling Eyes
Аз си направих нова регистрация, в която и билинг и шипинг адреса са ми на превозвача. Поръчката ми е изпратена и остава само да си я чакам  Peace

# 503
  • София
на мен до сега не са ми звъняли по телефона,а всичките ми поръчки са до англ.адрес
И моите поръчки са предимно до английски адрес, а досега никой не е искал да звъня или да потвърждавам каквото и да е.

# 504
Момичета, поради последните ми 2 непристигнали поръчки, реших, че само да адрес в англия ще поръчвам вече.
Джемма,от кои дати не са ти пристигнали поръчките,че и аз се притеснявам.Преди пристигаха за 3 дни!Живея близо до Добрич и вече започвам да се съмнявам в служителките в  пощата дали не си правят подаръци с нашите парфюми? Twisted Evil  

http://www.fragrancedirect.co.uk/la-perla/la-perla-hedo-white-ea … 0ml/invt/0024296/
И пак да попитам за този бранд-искам да поръчам този парфюм за мъжа ми,че само това Аква ди Джио на Армани си купува и ми се иска да му поръчам парфюм близък по аромат с него,но не знам кой да избера!

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 16:33 от Анонимен

# 505
  • Балчик
Аха, добре дошла в отбора с теб ставаме 4  от добричкия регион с непристигнали поръчки. Rolling Eyes Съжалявам да го кажа. Повече до тук няма да пращам нищооо. Ще пробвам, а ако иксат да се обадя, ще търся някой с добър английски да помага. Simple Smile

# 506
# 507
Аз получих скоро за седмица една Каролина Ерера до тук. Сега подготвям по- голяма поръчка до англ. адрес. На мен не ми съвпадат двата адреса. Единия е билинг- София, а другия е англ. адрес. Имахме кореспонденция в началото, защо пращам поръчката на англ. адрес. С помощта на Гугъл се разбрахме обаче и засега няма проблем. Не съм звъняла, нито те на мен, не бих се оправила и аз така  Embarassed

# 508
  • Испания
Аха, добре дошла в отбора с теб ставаме 4  от добричкия регион с непристигнали поръчки. Rolling Eyes Съжалявам да го кажа. Повече до тук няма да пращам нищооо. Ще пробвам, а ако иксат да се обадя, ще търся някой с добър английски да помага. Simple Smile
Добре де,каква е тая работа,и аз съм от Добрич,и сега като ви слушам ме е страх да си пусна поръчката,а досега всичко е било точно-над 5 пратки и всички пристигнали за 5-6 дни  newsm78
Парфюмът на Бритни,ако става въпрос за този http://www.fragrancedirect.co.uk/britney-spears/britney-spears-c … 0ml/invt/0006322/ e разкошен , взех го  за дъщеря си-без кутия е,но с капачка,сърчицата са подвижни и могат да се махнат, много свеж и хубав  Peace

# 509
  • София
Джемма, ако ще те успокоя (поне малко) още чакам поръчка от 25.10, пратена на 26.10., адресът е в София.
Трябва да чакам според Фрагранса до 3.12.
Иначе до Добрич съм пращала(подарък) от Фийлюник-а и нямаще проблеми - за 3-4 дни се получи.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 21:26 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт