Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 709
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Мацки...сташно ме запалихте по този сешоар http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m2D844QU4NU1NY/ref=ent_fb_link - ето и малко видео. Но нещо не ми приема плащането с картата, а има пари вътре. Утре пак ще пробвам  - дано да го пусна вече!
И аз го поръчах  Party  Плати със ПП  Peace

# 661
  • Испания
Момичета,поръчката ми от вчера в понеделник ли ще ми я диспачнат,че скоро не съм поръчвала и не помня  newsm78нДано не ми откажат сешоара  Praynig

# 662
Абе точно РОЗОВ аромат си е...
Силата ми май  не е да описвам аромати   Hug
Ето това ми е достатъчно! Grinning Hug

# 663
Айде и аз поръчах сешоара 2 в 1 на Бабилис!Очакваме големите кашони в Добрич!

Момичета,да сте поръчвали от тези,колко са големи?
http://www.fragrancedirect.co.uk/aroma-home/aroma-home-cuddly-ho … ppo/invt/0030820/

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 13:24 от Анонимен

# 664
  • Испания
Да не ни прецакат само,че тогава ще има  #2gunfire
Ама първо изчаквам да я диспачнат,че ме съмнява че ги изкупихме  Joy

# 665
О,Пепинка,този път може заедно да ходим до пощата!

# 666
  • Пловдив
Мацки...сташно ме запалихте по този сешоар http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m2D844QU4NU1NY/ref=ent_fb_link - ето и малко видео. Но нещо не ми приема плащането с картата, а има пари вътре. Утре пак ще пробвам  - дано да го пусна вече!

Имам такъв сешоар от повече от година, но да ви кажа не е за честа употреба. Много накъсва косата, защото като влезе във щипките трябва да се дърпа на долу и от средата косъма се къса и второ гори страшно. Ако си мислите че косата ще стане права като след преса ще ви разочаровам. Ама за тези пари е супер, но те на тази марка не са скъпи нещата.
Паола,може би в Айтос са евтини,но в Пловдив не знам защо си държат доста висока цена.А и има доста продукти ,с който можеш да си предпазиш косата от изгаряне

# 667
  • Испания
djidji09 ,ще се подкрепяме ,разбира се,и все пак се моля да не е грешката в нашия телевизор  Rolling Eyes
Между другото,помагайте,развали ми се помпичката на  Lamba на Gwen Stefani .за разлика от противоречивите мнения на мен си ми харесва,не го нося постоянно и си имам завидно количество,но като се пръсна,помпичката му хлътва навътре и доста зор виждам докато я измъкна и се пръсна пак  и  това страшно много ме изнервя,какво мога да направя в случая  newsm78

# 668
djidji09 ,ще се подкрепяме ,разбира се,и все пак се моля да не е грешката в нашия телевизор  Rolling Eyes
Между другото,помагайте,развали ми се помпичката на  Lamba на Gwen Stefani .за разлика от противоречивите мнения на мен си ми харесва,не го нося постоянно и си имам завидно количество,но като се пръсна,помпичката му хлътва навътре и доста зор виждам докато я измъкна и се пръсна пак  и  това страшно много ме изнервя,какво мога да направя в случая  newsm78
Pepina1965, чела съм много оплаквания точно за това, колко трудно се използва парфюмът за пръскане. Вероятно е пролем, който се среща често. Можеш ли да опишеш аромата?

# 669
Мацки...сташно ме запалихте по този сешоар http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m2D844QU4NU1NY/ref=ent_fb_link - ето и малко видео. Но нещо не ми приема плащането с картата, а има пари вътре. Утре пак ще пробвам  - дано да го пусна вече!

Имам такъв сешоар от повече от година, но да ви кажа не е за честа употреба. Много накъсва косата, защото като влезе във щипките трябва да се дърпа на долу и от средата косъма се къса и второ гори страшно. Ако си мислите че косата ще стане права като след преса ще ви разочаровам. Ама за тези пари е супер, но те на тази марка не са скъпи нещата.
Паола,може би в Айтос са евтини,но в Пловдив не знам защо си държат доста висока цена.А и има доста продукти ,с който можеш да си предпазиш косата от изгаряне

Няма продукт който да ти предпази косата от късане, защото точно това се получава с него. Ама за тези пари си е супер.

От няколко години не ходя по магазини в Айтос...ако можеше и манджа от Англия да си поръчвам... Joy

# 670
Мацки...сташно ме запалихте по този сешоар http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m2D844QU4NU1NY/ref=ent_fb_link - ето и малко видео. Но нещо не ми приема плащането с картата, а има пари вътре. Утре пак ще пробвам  - дано да го пусна вече!

Няма продукт който да ти предпази косата от късане, защото точно това се получава с него. Ама за тези пари си е супер.

От няколко години не ходя по магазини в Айтос...ако можеше и манджа от Англия да си поръчвам... Joy
аз вече четвърти път го ползвам  и нямам такъв проблем ,плюс това има 4 степени за притискане на косъма ,аз   съм много доволна ,дано и другите поръчали да останат  Peace

# 671
  • Испания
djidji09 ,ще се подкрепяме ,разбира се,и все пак се моля да не е грешката в нашия телевизор  Rolling Eyes
Между другото,помагайте,развали ми се помпичката на  Lamba на Gwen Stefani .за разлика от противоречивите мнения на мен си ми харесва,не го нося постоянно и си имам завидно количество,но като се пръсна,помпичката му хлътва навътре и доста зор виждам докато я измъкна и се пръсна пак  и  това страшно много ме изнервя,какво мога да направя в случая  newsm78
Pepina1965, чела съм много оплаквания точно за това, колко трудно се използва парфюмът за пръскане. Вероятно е пролем, който се среща често. Можеш ли да опишеш аромата?

Честно казано го поръчах насляпо и първото ми впечатление беше -уау-мирише ми на оцет  ooooh!
Но после се влюбих в него,определено е пролетно-летен парфюм,не е за зимата-носи една прекалена свежест на зелено,цветя,от рода на момини сълзи,зюмбюли,лилии ,рози,мнооого зеленина  струпана на едно място,в последствие след няколко часа се усещат и плодове,но зелени,тръпчиви  плодове, от рода на круши ,не ме бива по описанията,но наистина ми хареса а и е адски траен.Силен в началото,не е от ефирните и леки парфюми,а с присъствие и определено специфичен аромат,рискуваш с поръчка на сляпо ,но пък при мен се оправда риска Hug

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 16:39 от pepina1965

# 672
ето малко и от мен. току що си взех нещата от 01.12..колета беше смачкан отварян и двата парфюма са  със скъсани целуфани.но инъче мога да кажа че usher за мъже е страхотен.също така и playboy malibu.

# 673
.колета беше смачкан отварян и двата парфюма са  със скъсани целуфани.
Shocked Къде това бре!? В кой клон или в кой град. Оооо, пощенските идиотщини край нямат! ooooh!

# 674
  • София
Днес, като връщах парфюма на директа, ме накараха да отворя кашона за да видят какво има вътре..После и допълнителна карта за митниците попълвах.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт