Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 105

• 94 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! От доста време не съм се мяркала насам, тъй като имам много ангажименти в момента, но държа да отбележа, че желанието за торти хич не ме е напуснало даже и за миг. Даже успявам да направя някоя от  време на време за домашна консумация, без никакви украси, но това също го считам за полезно, за да пробвам и да се уча.
Албена, ЧЕСТИТА РАДОСТ! На младоженците пожелавам много любов, разбирателство и уважение! Боже, само като си помисля, колко бързо порастват децата. И някак си от вашия празник на мен ми става едно мило и даже малко сълзливо. Но това са толкова хубави емоции, че пожелавам на всички щастието да отгледат здрави и умни деца и да застанат до тях в един така вълнуващ ден като сватбата. Сега вече имаш още едно дете и нека семейството ти да нараства и само радост и хубави емоции да има във вашия дом. А за Пепи просто нямам думи да изкажа възхищението си, за това, че има такова отзивчиво сърце.
 Може да не съм писала от доста време, ама вижте каква съм многословна. Ужас! И да не е само спам ще публикувам две фигурки, които направих от РМ2, след като се вдъхнових от Валерия. Само че имам мнооого да я гоня и незнам дали може дори  да я доближа. Така, засега стига и в скоро време пак ще се включа, че имам да изказвам мнение за доста торти, от  които се възхитих.

# 166
  • София
Ани Д - по-хубава новина от тази - здраве му кажи!!! Винаги много се радвам на такива вести. Лека бременност и едно живо и здраво бебче!!!
Албенка - много семейно щастие на младоженците! И аз чакам с нетърпение да видя снимките. А на теб много внучета и да си най-щастливата тъща и баба!!!
Пепи - ти си страхотен човек! Предполагам колко много си помогнала на Албенка.
Патрияни - разкош са и трите торти, но Китито ми е най-любима. Супер сладка ти се е получила!
Рая - готино чанте си спретнала.
Нанделче - тая торбичка страшно ме хареса. Направо като истинска. И това, че е така килната много ме радва.
Хрисив - суперска е тортичката. Цветовете са много яки.
Стефина - идейна се е получила.
Нинче - дори и с кусурите пак е станала нежна и красива. Така бледи цветовете също са много приятни.
Бозгунова - браво за топката.
Ангелова - много са яки фигурките. Имат си стил и изражение, а това е най-важното!
Ако пропускам някой, моля за извинение.
Аз черпя за ЧРД на моя съпруг Пламен. Тортата стана много яка и съм супер щастлива.

Всичко около тортата и рождения ден може да прочетете в блога
http://bubolinkata.blogspot.com/

# 167
  • София
Aлбенка, Честита ти радост! Много щастие на малдоженците!

r.i.angelova, фигурките са супер! Колко са големи?

bubolinkata, Честит ти рожденик! Поздравявам го специално за добрия вкус! И да не си мислиш, че ще се разминеш с подробности по рецептата за ментовия крем! Моля  Flutter

# 168
Бубе жива и здрава да си даде ми страхотна идея за тортата на голямата ми дъщеря другата седмица   bouquet Това със сигурност ще хареса и на нея защото либимия й сладолед е мента с парченча шоколад  Laughing Моля те сподели рецептата как го сътвори този ментов крем.
И още нещо блатовете готовите на илчовски ли са че и за тях се замислям напоследък Laughing А за "шоколадовия крем на Буболинка"предполагам че няма дама от темата която  да не го знае  Laughing
Страхотно изглежда тортата да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша  Mr. Green

# 169
  • Ловеч
Ех, Пепи изчака ни се чакалото  Heart Eyes
То след Буболинката човек да го е срам да пусне торти  Blush  да ти е жив и здрав съпружето и много дълъг семеен живот ви пожелавам   bouquet
тъй като снощи не успях да пусна снимки ето ги:
Това торте е за приятелка, господинът отгоре не можах да го докарам както трябва  ooooh! с лице на девойка и тяло на старец  Mr. Green но все пак ми е първа човешка фигура   

# 170
Пак ви благодаря за благопожеланията  bouquetВече имам малко снимки ,ще ви ги пусна.
[url=http://storage3.album.bg/a37/img_0664_b6e34_25530650.jpg]
това е моето слънчице.Повече снимки ще чакам от Пепи
Редактирам се ,ето и сърчицата подарък от Пепи

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:21 от Албена

# 171
Малее,колко съм смотана newsm78май ме държи още упойката.Хиляди извинения за албенка си мислех а пиша Пепи.
Пепи,честита радост.Да са ти живи и здрави и все така усмихнати и щастливи като на снимките.  bouquet
Редактирам се и се извинявам . Embarassed
хайде пак.
Албенка,да са ти живи издрави миличка и винаги усмихнати и щастливи.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:52 от ditsan

# 172
Пепи,честита радост.Да са ти живи и здрави и все така усмихнати и щастливи като на снимките.  bouquet

Joy  Joy  Joy На Албенчето са децата  hahaha Леле, спри малко сладкото  Laughing Душичкааааа, душичка   bouquet Развесели ме преди лягане  Simple Smile

Буболинче, ЧРД на съпруга ти   bouquet Има невероятно талантлива жена   bouquet Тортата е страхотна!АЗ също искам разяснения за крема с ментата, че и ние ме луди по шоколада и ментата  Heart Eyes

# 173
Албенче да са ти живи и здрави младожеците!  newsm51 От все сърце им желая много любов  Two Hearts и щастие и да се радваш на внуци  stork-girl stork-boy newsm63 - колкото повече толкова повече /както казва някой  Joy/

Аниии Д и на теб мила леко бременеене и здраво и много сладко бебенце
Леле момичета темата се напълни със щастие и радост  newsm44 newsm44 newsm44

Нанделче за снимките си уууужасно права, но снимам с телефона, смених го с нов който прави още по ужасни снимки за моя голяма изненада  smile3511 smile3514за това изглеждат не на фокус. С камерата ни нещата изглеждат още по ужасни, сменям режими... ooooh! моля за извинение за ужаса на който ви подлагам  Blush Embarassed
Хубави торти сте напускали пак, няма да изброявам вие си знаете   bouquet давайте все така  Laughing

# 174
Албенка, честито на младоженците! Да се винаги влюбени,щастливи и така усмихнати както на снимките!
Пепи, страхотна помощ си указала на Албенка!Невероятно красиви бисквидки!
Бубе, честит рожден ден на съпруга ти! Да е жив  и здрав ! Страхотна торта! Как и с кои бои изрисува кафявото?

# 175
Албенка   пожелавам много здраве,много щастие и безкрайна любов на младото семейство!Предполагам дълго ще ти държи влага това събитие  bouquet А за Пепи не се и съмнявам в неините способности,сърчицата са невероятно красиви.Браво за прецизноста и търпението с което си ги правила bowuu
patriyani както винаги строхтното кити,тоз път пък балерина Crazy,а букета много ми харесва!
Нинче много си е добре тортата,незнам защо ганаша ще ти топи покритието,аз всичсите си торти с покрития ги измазвам с ганаш и проблем не съм имала Wink
bozgounova много хубава топка си направила!
Стефина аз обожавам торта трюфел,как не ги е срам да не я харесат Crossing Arms
Нея добро начало, и аз мисля че с фитили щеше да е по нежно
еее r.i.angelova браво !фигурките са супер,сега само остава торта да им направиш Wink
bubolinkata невероятно ефектна торта,да е жив и здрав мъжът ти и много щастлив са такава талантлива жена до себе си.И аз чакам рецептата за крема..
Руми 73 аз съм малко кьорава и от малките снимки изобщо не виждам човека да е такъв мелез дет си го описала
Цитат
с лице на девойка и тяло на старец
Joy Joy Joy Добре си е тортата,аз усетих емоцията Crazy
ето прословутата раничка за която ви тормозих вчера.Оново много ви благодаря за съдействието  bouquet
,не стана както трябва ...но другия път/АКО ИМА ДРУГ ПЪТ / ще знам къде да се поправя.За пръв път и нещо като   апликация правих  Rolling Eyes

правих и една калинка но вече сти виждали такива .. и реших да ви я спестя

# 176
Искам да покажа третия си опит. Бях се отказала, но как да се призная за победена от една торта. Та реших пак да пробвам РМ2 и без много много да се старая то взе че стана. Тортата не е нищо особено, но да вмъкна само че нямам никакви джаджи като вашите и всичко съм изрязвала с нож. Ако съм изплагиатствала моля да ме извините, но съм разглеждала само ваши торти та е възможно. Но благодаря за идеите, съветите и най- вече за куража.   bouquet  Забележки има много , то се вижда, но това не пречи да съм горда от себе си.

# 177
  • У дома
Влизам само заради Албенка - да пожелая много здраве и щастие на младите и само хубави празници занапред!!!

# 178
  • Пловдив
Момичета, ето малко снимки и от мен... леко са разбъркани, но Радикала нещо не ме слуша Sad

ОЩЕ СНИМКИ

# 179
  • София
Пепи, Албенка, браво! Толкова стилно и елегантно!

Общи условия

Активация на акаунт