Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
-
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
-
Какви са някои идеи за декориране на торти, обсъдени в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за омекотяване на шоколадово тесто?
Чек да вадя лупата, че да те комплексирам още малко
Браво скъпа, вървиш с много бързи темпове, много ти се радвам, ама ти си знаеш
А за злополуките, ми дишай спокойно, на всеки се случва...аз на последната такава така й се ядосах , че с шепи я хвърлях из кухнята , ревейки
, щото ми се разпадна в ръцете, още преди да я замажа....е, после трябваше да почистя, та да видиш как се успокоих 

,тортото ти е многоо хубава,ама ти не си ли правила торта-топка,аз реших,че такава си правила и и се кахъриш, ати за това малко топченце-------да ти имам провалите на теб.
Влакът доста ме поизмъчи, може би защото за първи път правя такава голяма фигурка и с толкова детайли по нея. Горе долу съм доволна от резултата. Иначе самата торта за първи път ми стана без целулит и без нито една плоха отстрани, въпреки че беше 10см висока. Ето, че най-после и на мене нещата взеха да ми се получават! 
) Личи си сериозната подготовка преди първите опити, продължавай в същия дух.