Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 105

• 94 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
Блу, каква е глазурата?

dimi, рецептата е старателно записана в един файл у нас. Ванчето я е давала, течна захарна глазура или нещо такова. тип парено тесто, но с малко брашно и много пудра захар, слага се и есенция, и може да си я оцветиш с боичка. добре се получи  Peace ако ванчето не се включи, довечера ще я постна  Sunglasses аз прекалих с пудрата захар, консистенцията не се получи както трябваше, та импровизирах, ливнах малко прясно мляко, после разбих с пасатора, щото беше на бучки. но крайния резултат стана супер  Mr. Green

# 61
  • София
Здравейте!
Копривка-радвам се,че ти е харесала тортата рейс.
Румянка-тортата с къщичката е много хубава,Уинкса също-браво.
Михаела-много нежна торта-бебето е много сладко.
Ани блонд-много готино човече.
Блу-интересни мъфини.
Пепи-ЧИД-много здраве и семейно щастие.
Ванче-Честита годишнина-още много по 20.Тортата е много интересна и оригинална-а що ще го бесиш човека или примката е за тебе?Най-после ти видях последните клиповете-добре,че на компа в работата ми тръгнаха.

# 62
dimi,  Ванчето я е давала,................ ако ванчето не се включи..............
Shocked Shocked Shocked - включва се баба Гицка, щото Ванчето няма спомен. Може и да съм ти давала нещо преди милион години, ама ....  newsm78
.......... обаче ЩО оплеска медала с тоз надпис  

Щото!!!
Защото снощи си играх с новата играчка и правихме спагетки и други лигавщини. Докато се сетя, мъжо се прибра и не иска да си легне преди мен зада извадя тайно медала и да го довърша. Сутринта стана преди мен и въобще нямаше намерение да излиза. Сбутах се в ъгъла на кухнята и на крак написах с левия си крак, та това се получи. Връчих му тортата и го пратих на работа. Преди да тръгне ми каза да му почистя полюлея за да си закачи примката там.  Mr. Green Оправдах се.

# 63
  • Sofia
Честит имен ден на Пепи и на всички празнуващи, със здраве и късмет да си носят името!!!   bouquet

Честита годишнина да Ванчето, да сте все така влюбени и за напред!!!   bouquet

Записах се, пускам ви сега и тортата ми послучай РД на мъжа ми днес и отивам да ви чета, 5 странички само, не си поплювате ама хич!  Mr. Green

Ако сте го забравили и скоро не сте се гнусили да ви посваля малко на земята викам.  Laughing
Идеята ми беше съвсем друга, но трябваше да променя всичко, за да прикрия недостатъците, не се оправдавам просто казвам че не съм доволна от резултата.

Другите са ТУК

След малко ще ви изкоментирам вие ако може пишете малко по-бавно, че чета трудно.  Mr. Green

Редактирам се, че да не спамя излишно.

То от старата тема имаше още неща за коментиране ама вие верно много бързо ги пълните тези странички.
Лоцо голям пич, добре че Ванчето го направи та да се запозная с него.  Laughing
На медала можеше да си спестиш писанието с левия крак, може пък да сте от 20 живота заедно, кой иска да знае че са години!  Laughing
И да ти е честита новата играчка, със здраве да си я употребяваш.
Румя, пеперудата ти е много нежна!
Кики-Ники, аз само 2 торти съм покривала с ШТ и от скромния ми опит мога да кажа, че по-добре става като се пренесе с точилката или на ръка, защото с хартия остават гънки и плисета, ако ще е кожен куфар или чанта би било ефектно ама ако търсим гладък вариант по-добре малко повече  време с четката да прекараме търкайки нишестето.
Иначе тортичката ти е много сладка и с идеална форма.
Миша, хайде да ти е честит зетя!  Laughing
Бонбониерата е много хубава!
nandelche, зумвах ги тия листа, зумвах ги тия шипки, ми като истински са просто!
Знам, че сама си правиш отливките ама аз кога успея да врътна едно такова клонче ела ми се обади, адмирации за страхотната работа!
А свещи верно цяла колекция вече си заформяш.  Laughing
Румянка, с право не е давало детето да се яде и реже, я виж каква хубава си му я направила!
Татяна, тортата ти изглежда божествено вкусна, обожавам череши от тези коктейлните, а ти гледам не си ги пестила.
Михаела, много ти палав мъжа.  Laughing
Тортата ти е много нежна, липсва ми само някакъв кант в който да са сложени фигурките, не знам така го виждам сякаш по-добре.
Ани, бебето е жестоко!
Блуто, оценена си по достойнство с тези кексчета, СТРАХОТНИ са, особено ми харесаха къщичките!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 14:37 от Valeria

# 64
Честио на всички именници!  bouquet
Ванче честита годишнина ,много идейна торта  и щом с крака успя такъв надпис да барнеш,значи си професионалит отвсякъде Joy Joy Joy И ние днес имаме годишнина ама мъжо е в командировка и торта няма..
Валеря уникална торта , прекланям се пред таланта ти момиче newsm20

ето и последната ми торта

# 65
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за милитя думи. Трогнахте ме  Hug Hug Hug

Аз още съм в Пловдив- чакам да ме вземат.

# 66
  • София
Валерийке, и на този персонаж му намери мястото, между другото наистина ли е с 4 пръста на краката, броих-броих и до толкова стигнах. И на форма си я докарала, не знам дали е търсен ефект, но ми харесва, че е леко скосена в средата. Браво, много впечатляващо! Твоят мъж сигурно има най-изчанчената торта за РД Simple Smile)

Румянка, много добра работа със шприца!

Това е тортата, с която се борих днес. Не знам дали прилича на кутия за обувки, каквото ми се искаше да е, но и аз не съм много доволна от резултата.

# 67
  • Vaudreuil Canada
Кали не искам да те плаша ама не прилича на кутия за обувки - прилича на кутия за шапки  Wink Много е хубава обаче  Heart Eyes

Пепи Честит Празник и успех с трудовите изяви   bouquet
Ванче Честита Годишнина Да изчествате още няколко пъти по толкова   bouquet

# 68
  • Sofia
Кали, сигурно от водата са му премръзнали и си ги е свил, иначе са си му петLaughing

Тортата ти е страхотна, не знам кутия за какво е ама си е кутия и то много хубава, харесват ми орнаментите по нея и ефекта на капака.
Румянка, поздравления това си е доста труд със шприца.

# 69
Пепи,честит имен ден!   Heart Eyes   
Ванче,честита годишнина!Още много по 20 да празнувате! 
kali, не личи много ,че е кутия за обувки,но е идеална като изработка!    Peace
Valeria, разсмя ме с тази торта!     bouquet    Имах нужда,в момента ми е едно
 такова ревливо, направо ми оправи насторението.    Hug  Да ти е жив и здрав съпруга!

Поздравления и за всички останали прекрасни торти!     Peace

# 70
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета
 Албенче- Пепи- успех момичета-стискаме палци -но вие сте невероятни и всички знаят че ще се справите повече от подобаващо.
Кали-приказна ти е тортата   bouquet
Руми-много ти е изпипана тортичката -аз все още се страхувам да опитам тая топка
Валерийке-за теб не знам какво да кажа -думите не ми стигат-невероятна е   bouquet
Ванче-Честита годишнина!!! Желая ви много любов щастие и безброй прекрасни семейни моменти.
Ани-много сладурска тортичка и много изпипана-поздравления
ето и моята последна тортичка-току що завършена- има кусури но аз толкова си мога-старая се но не винаги се получава

въпросче-някой би ли ми помогнал с изпитана рецепта за мъфинки-хем да е лесна хем да не се проваля - и как да станат равни отгоре за да ги украся

# 71
Бетина,пожарната е страхотна.Ще споделиш ли каква е тортата и крема?Мерси.

# 72
  • София
betina33, това са моите любими шоколадови кексчета, а равни стават като ги замажа с шоколадов ганаш  Simple Smile

# 73
  • ВАРНА морето сините вълни
мерси много Руми- за рецептичката   bouquet
Мише -благодаря ти- блатовете са моите любими-на Пепи пандишпана с добавка на орехи-крема е муса на Танита-ягодов вариант плюс парченца ягоди и парченца шоколад с ягодов пълнеж

# 74
  • София
Кали не искам да те плаша ама не прилича на кутия за обувки - прилича на кутия за шапки  Wink Много е хубава обаче  Heart Eyes

Брех, изложих се Simple Smile)) Чак сега се усещам, че кутийте за обувки са правоъгълни, остава ми да се надявам поне на някаква кутия да прилича.

Ей, Бетина, пожарната е номер 1, голяма игра е паднала, много добре си я оформила.

Общи условия

Активация на акаунт