Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Како, според мен даже си е голям проблем!

# 136
Божеее, аз пак се заблях, а темата стигнала 10- а страница.  ooooh!
Здравейте.
  Hug  bouquet

# 137
Мисля си, че  затъпяването и разболяването е основната цел на ваксинирането. Cry Ами целите са постигнати. Sad Такива като нас, които сме се осъмнило в ползата на ваксините в Бг са по скоро изключения. За съжаление обаче цената,която плащаме за това пробуждане е голяма - болести по децата ни, време за стотици страници прочетен материал от изследвания и споделени мнения на родители докато се убедиш че интуицията ти работи добре и си на прав път.

# 138
Уф, преди малко прочетох нещо, дето хич не ме кефи:  Confused

...Масовите протести срещу ваксините ще приключват с намесата на полицията и това ще е началото на Новия световен ред (едно- единствено световно правителство, ръководено от САЩ)...

# 139
Ще се ходи в гората. То се е видяло. Wink

# 140
  • София
Аз това си го мечтая от известно време.

# 141

...Масовите протести срещу ваксините ще приключват с намесата на полицията и това ще е началото на Новия световен ред (едно- единствено световно правителство, ръководено от САЩ)...

Спокойно , Джуличка , няма да стане . Закъсняха с Novo Ordo Seclorum , с около  Thinking.... 10 -ина години . Peace

# 142
На пръв поглед малко встрани от темата, но понеже ми е спешно:
Как се стига от централна автогара до бул. Ал. Стамболийски 18, адреса на ВАС

# 143
На пръв поглед малко встрани от темата, но понеже ми е спешно:
Как се стига от централна автогара до бул. Ал. Стамболийски 18, адреса на ВАС

С такси.  Wink

# 144
temida,
Пожелавам ти успех за утре!
  bouquet

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 13:50 от Kinks

# 145

Спокойно , Джуличка , няма да стане . Закъсняха с Novo Ordo Seclorum , с около  Thinking.... 10 -ина години . Peace
Novo Ordo Seclorum - какво е това, с което са закъсняли?
За чипа обаче не закъсняват! Намират се такива, които даже го искат Shocked

# 146
Какъв чип, бре, хора? Ново двайсет Confused newsm78

# 147
 Е как Мече, от години се предлагат, за следене на детето ти, като джи пи ес, а иначе ако имаш момиче можеш да му имплантираш чип против забременяване, ние имаме позната с такъв, има всичко на пазара.

# 148
Звучи ми като гнусна шега..... Confused (но хич не се учудвам)
Щом има за детето, значи предлагат такива чипове за следене на съмнителни съпруги Thinking Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 149

Novo Ordo Seclorum - какво е това, с което са закъсняли?
За чипа обаче не закъсняват! Намират се такива, които даже го искат Shocked

Нов Световен Ред на латински  , пише го на доларовите банкноти .

Общи условия

Активация на акаунт