Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 398
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Те до преди няколко години и старите ваксини бяха ефективни и безопасни според докторЯта, пък сега изведнъж вече не са..  ooooh!

# 181
Те до преди няколко години и старите ваксини бяха ефективни и безопасни според докторЯта, пък сега изведнъж вече не са..  ooooh!

А, точно това питам винаги и аз, ама няма кой да отговори.  Tired

# 182
Направо се отчаях аз ли съм заблудена или тя е много заслепена.

Ама за какво изобщо я слушаш и се мъчиш да убедиш неубедимото - тя няма да си хвърли дипломата...
Взела си решение, дръж се за него, не си длъжна да се обясняваш!

# 183
Малко я поизтървах тази тема. И аз бих присъствала на 15, но няма кой да ми гледа бебока.

Искам да споделя с вас че днес бяхме на консултация при педиатърката и въпреки че съм казала че ваксини няма да слагаме тя ми наду главата каква грешка допускам и какъв риск поемам. Нямала да ме остави така без ваксина. Искара ги че нямали никакви странични ефекти тези от новия имунизационен. Само тези от стария давали. Каза че ние сме единствените за 30 те и години практика който неискали ваксини. И че съм нямала да мога да си опазя детето от болести. Опитах се да и говоря с факти, но тя ме обори че имало случаи на странични ефекти само от старите ваксини. Направо се отчаях аз ли съм заблудена или тя е много заслепена.

Не се оставяй да те обори,защото фактите говорят  Naughty

# 184
  • в матрицата
Мече говори ми за боледувания на вакси нирани и невакснирани, аз много добре знам разликата  Simple Smile Ние теко боледуване не сме имали, докато около нас се скъсват да боледуват и да пият антибиотици.....и да им бодат отрови на децата..... Аз вече си трая и се "наслаждавам" на родителите  Mr. Green                               

# 185
Мерси, Suzza Grinning Но си изтрих поста, щото освен сектантка, ще ме изкарат и психопатка Confused

# 186
  • София
И аз ще дойда със сигурност Peace

# 187
Ще се постарая да дойда на 15.11. на де;ото.

# 188
Имам една молба. Вероятно ще има хора и от другата страна.
Не съм била никога в съдебна зала, но ви моля да не влизаме в излишни конфронтации и да се държим с достойнство. Hug

# 189
Опитах се да и говоря с факти, но тя ме обори че имало случаи на странични ефекти само от старите ваксини. Направо се отчаях аз ли съм заблудена или тя е много заслепена.

Какви нови и какви стари? БЦЖ, Енжерикс (хепатит Б), Приорикс (МПР), Тетраксим са си все стари ваксини... Само едни ДифТетКок и Имовакс Полио махнаха, но пък колко жертви има от новата Пентаксим не е истина просто...   Tired

# 190
но ви моля да не влизаме в излишни конфронтации и да се държим с достойнство. Hug

Дума и лаф да не става за конфронтации. Тъй като вие не сте страна в процеса, въобще нямате думата за каквото и да било изказване. Това може да се счете за неуважение към съда и да ви глобят. Право на пледиране имаме с мама Галка и още една мама, защото аз съм жалбоподател, а те се присъединиха към жалбата и бяха конституирани като страни.
Вашето присъствие като публика е необходимо, за да се види, че каузата ни е обща, макар да не сте страни в процеса. Peace

# 191
  • Пловдив
http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/1a99f6821980ac99136dcd2f1e9c8740

Прочетете статията и вижте как ни залъгват...

# 192
  • в матрицата
Да, комбинацията ваксина с хомеопатия трепач  Mr. Green Няма да ви убегне ни един вирус, особено, ако  го лекувате с боаронски коктейли съчетани с ваксина  ..... разболяването ви е гарантирано   Crazy   

# 193
  • в матрицата
Мерси, Suzza Grinning Но си изтрих поста, щото освен сектантка, ще ме изкарат и психопатка Confused
Мече, пука ли ти каква  ще те изкарат, нали децата са ти здрави, на другите ма**та им   Sunglasses

# 194
но ви моля да не влизаме в излишни конфронтации и да се държим с достойнство. Hug

Дума и лаф да не става за конфронтации. Тъй като вие не сте страна в процеса, въобще нямате думата за каквото и да било изказване. Това може да се счете за неуважение към съда и да ви глобят. Право на пледиране имаме с мама Галка и още една мама, защото аз съм жалбоподател, а те се присъединиха към жалбата и бяха конституирани като страни.
Вашето присъствие като публика е необходимо, за да се види, че каузата ни е обща, макар да не сте страни в процеса. Peace
Разбира се! Hug Поне дотолкова съм наясно. Имах предвид преди и след делото - абе....разбрахте ме Hug

Суза, Praynig

Пентаксимът наистина се оказа от най-големите гадости, почти във всяка тема чета за някой с проблеми след него...Като си помисля, че го купувах за детето....по-добре старите да бях слагала Tired

Общи условия

Активация на акаунт