Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Чумата да го тръшне пък тоя нещастен мрънкЯлник!  #2gunfire
На него не му дреме за болните дечица и дори не ги поглежда, как да му повярвам, че се е загрижил за здравите ми деца, сакън да не се разболеят?!  Twisted Evil
То па бива, бива, ама ако затъпея чак до там, че да се връзвам на такива като него, по- добре да се отстрелям!
 Crossing Arms

Цитат
...Персоналът в яслите и детските градини, както и самите вие сте изложени на неоправдан риск, при поява на заболяване сред неваксинираните деца...

Алелуя!!!  bishop
Приспивно- напевно четиво, за немислещи с главите си хора, както и за болни и/или промити мозъци!  Tired
И що така, според негово мрънкЯлничество "съм изложена на неоправдан риск"?!  Tired
Нали съм ваксинирана.
Че даже и порядъчно съм преболедувала всичките гадости, за които съм ваксинирана.  Close
Подчертавам ЗА които, а не против които.
Ако беше против които, нямаше да се разболея от тях, имунизирайки ме уж против тях.
 Outta Joint

# 287
  • И аз не знам къде...
.....е доказано, че ваксинацията се приема добре в 95 на сто случаите.

ooooh!

Ами ако точно моето дете е в тези 5%? Тогава какво?  Rolling Eyes
Е....ти печалбарството  ooooh!!

# 288
Ами ако точно моето дете е в тези 5%? Тогава какво?  Rolling Eyes
Е....ти печалбарството  ooooh!!

Ако не си гледала "Ваксината на страха", гледай го - там ще намериш отговора.
Лично мен ме потресе, защото беше казано със съвсем спокоен тон, ясно, точно и категорично!
Горе- долу като произнасяне на смъртна присъда...
 ooooh!

# 289
Да, писмен отказ е важен момент, но ако не дават, може да отидеш със свидетел и да го посочиш в жалбата.
Провери дали не можеш да ползваш АПК и административен съд, за да няма нужда да плащаш такси по ГПК за граждански дела.
Все пак детските ясли са услуга на министерство на здравеопазването и отказа макар неписмен, вероятно може да се счита за административен акт.
Имай предвид, че към децата на родители, които правят "проблеми" често се отнасят по-особено, а след заведено дело, ще гледат още по-особено.
С други думи не се спирай, възможно е вече да си в червения списък, просто може да попаднеш в черния ако продължиш с проблемите.
Щом си заплашвала със съд, ако не намериш друг вариант, опитай поне да намериш друга ясла.
Благодаря много! Да си призная честно и аз незнам какво е най правилно да направя, но смятам да защитавам правата си.
макар, че като чета поста на стелт77 май нямам никакви права в случайя  newsm78

Точно Stelt77 е в подобно положение Simple Smile и се бори усилено с институциите. Много добре познава цялото законодателство в тази му част. Wink
Аз искрено и стискам палци и й желая успех - сигурна съм, че ще успее да ги пребори.
Истината е, че за вашия случай си трябва добър адвокат, който да докаже че има дискриминация. В Закона за здравето административното наказание е глоба, всичко останало е дискриминация!

# 290

Зи,
Кое е това масонче с прьстче кьм ложата на снимката?

Д-р Любомир Киров е председател на Националното сдружение на общ … ия лекарски съюз.

Шефът на ДЖИПИ-тата.  bowuu

И член на прясното Българското дружество по имунопрофилактика, наред с Мангъров и Генев.

Mr. Green

Той търси, как да прокара законодателно идеята да не се влиза в ВУЗ и да не се почва работа без ваксини.  Twisted Evil

Драйфа ми се като чета нещо подобно.  Sick
Значи трябва да плащаме всеки месец огромни суми на държавата, за да не ни заплашват с болести и смърт?!

Днес в някакъв хартиен вестник четох, че кравите и свинете не били вакисинирани за ТБ и други болести, поради което били много опасни. Предвиждало се на всяко животно да има поне по  4 прегледа в годината, защото иначе собствениците си ги самолекували и не викали доктор. Ветеринарите реват, че не пишели рецепти, а лекарствата се продавали свободно в агро-аптеките.  Rolling Eyes

# 291
  • Stuck in a moment

Тоя сайт дали GlaxoSmithKline Biologicals S.A. не са го платили с жълтите си омазани банери...?

# 292
Лудмил,
Можеш ли да опишеш какво стана точно при слагането на ваксините?
Кой ги сложи,Самуил как реагира и кой го дьржеше?

# 293
  • София
 Людмил, как успяхте да сложите всички ваксини за кратък период, при условие, че има задължетилен минимум отстояние в месеци между тях? Реално ако се налагат да се слагат, просто един изработен от родителите имунизационен календар с по възможност еднокомпонентни отдалечени максимално във времето ваксини е най-добрият и избор.

# 294
Да, писмен отказ е важен момент, но ако не дават, може да отидеш със свидетел и да го посочиш в жалбата.
Провери дали не можеш да ползваш АПК и административен съд, за да няма нужда да плащаш такси по ГПК за граждански дела.
Все пак детските ясли са услуга на министерство на здравеопазването и отказа макар неписмен, вероятно може да се счита за административен акт.
Имай предвид, че към децата на родители, които правят "проблеми" често се отнасят по-особено, а след заведено дело, ще гледат още по-особено.
С други думи не се спирай, възможно е вече да си в червения списък, просто може да попаднеш в черния ако продължиш с проблемите.
Щом си заплашвала със съд, ако не намериш друг вариант, опитай поне да намериш друга ясла.
Благодаря много! Да си призная честно и аз незнам какво е най правилно да направя, но смятам да защитавам правата си.

Точно Stelt77 е в подобно положение Simple Smile и се бори усилено с институциите. Много добре познава цялото законодателство в тази му част. Wink
Аз искрено и стискам палци и й желая успех - сигурна съм, че ще успее да ги пребори.
Истината е, че за вашия случай си трябва добър адвокат, който да докаже че има дискриминация. В Закона за здравето административното наказание е глоба, всичко останало е дискриминация!

Моето е различно, в много по-добра позиция съм...   Peace

# 295

Моето е различно, в много по-добра позиция съм...   Peace
Laughing Благодаря за куража.

# 296

До къде искат да стигнат и колко нагли още могат да станат??? #Cussing out

# 297
  • Stuck in a moment
Людмил, как успяхте да сложите всички ваксини за кратък период, при условие, че има задължетилен минимум отстояние в месеци между тях? Реално ако се налагат да се слагат, просто един изработен от родителите имунизационен календар с по възможност еднокомпонентни отдалечени максимално във времето ваксини е най-добрият и избор.
Не съм Людмил, но принципно знам, че се ходи в РИОКОЗ, където съставят ускорен имунизационен план и се действа по него.

# 298
Не съм Людмил, но принципно знам, че се ходи в РИОКОЗ, където съставят ускорен имунизационен план и се действа по него.

Shocked

Ужас!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 299
След няколко пропуснати теми да се запиша, за да съм в час с нововъведенията в тази област...

Общи условия

Активация на акаунт