Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
ок, виждам,че сте се събрали и чуждо мнение не търпите. Не съм на заплата от фармацевтичната индустрия, спокойно, иначе в неделя щях да съм в почивка.

Но точно вие сте нарекли темата „дискусия....

мн. дискусии, ж.
1. Обсъждане на спорен или конфликтен въпрос с цел да се реши правилно.
2. Разискване или изказване по научен въпрос.
• прил. дискусионен, дискусионна, дискусионно, мн. дискусионни. Дискусионен въпрос.

Споед мен ако няма за и против, положително и отрицателно, не се различавате от омразните ви фармацевтични компании.

И аз отричам отделни ваксини,- БЦЖ(без полза), рак на маточната шийка, масово ваксиниране срещу Хипатит Б , както и активаторите на живачна основа в доста американски ваксини, но пък да се отрече затриването на едрата шарка, след масово ваксиниране или сегашото блаженно състояние на неепидемия си е чиста лудост (според мен).
Преименувайте си групата на „Не на ваксините„ „Вредата от ваксините„, и махтете това „дискусия„ като не позволявате такава. newsm78

# 376
Тук се дискутира вредата от..., търси се и се предоставя информация в тази посока .

Не се вменява чувство на вина за вече направен , осъзнат избор .

# 377
Тук се дискутира вредата от..., търси се и се предоставя информация в тази посока .

Не се вменява чувство на вина за вече направен , осъзнат избор .

Гражданката персона няма да се спре. Все пак за това и плащат.

Целта и не сте вие, пишещите редовно в този форум, за вас тя(или той) говори несвързано и повтаря едно и също до затъпяване.
Обаче ако в темата влезе човек, който само е чул за вредата от ваксините - той ще види
1. Вашите постова от рода на - пак ли, това вече го говорихме
2. Постовете на гражданката/служителката в които има неща приличащи на факти
Естествено всеки смислен пост срещу ваксините ще бъде затрупан с тонове флейм.

Предлагам в началото на всяка тема да се направи темплейт, за отговор на такива писачи и да се поства от някой веднага след мнението им.
Нещо от рода на
Информация за ваксините можете да намерите еди каде си, линкове, посетете началото на темата за повече информация,
пищещата по-горе гражданка е зачисления ни трол, не можем да се отървем.

Просто го слагайте след всеки нейн пост да не обърка някой човек влязъл да търси информация. Никой не г;еда началото на темите, всички гледат последната страница.

http://dnes.dir.bg/news/internet-forumi-7397928?nt=10

# 378
гражданка!!!,

Много странно съвпадат мненията ти с дискусията в http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=9f8b1811dc39dc615 … aaa1740&comms, където моето мнение беше странно бързо изтрито...

Относно част от изказванията ти:

Цитат
"Специално за БЦЖ ваксината съм питала даже фармацевтични представители от Швейцария - на запад тази ваксина от 30 години е отречена.."
Точно тази ваксина е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА според Новият Имунизационен календар - http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm
От 48-ия час след раждането, след това на Седем месеца, Седем години, Единадесет години, Седемнадесет години!

Цитат
нека си преболедува детските болести, но ако остане инвалид в следствие на тези болести, какво тогава?
Не преболедувалите детски болести карат същите на по-голяма възраст, при това с големи усложнения и понякога фатално. Източници няма да цитирам, засега!

Цитат
1 на 100 000  случаи на усложнения при разните му ваксини
Много удобно да се слагат такива изсмукани от пръсти статистики. И мисля че беше 1 на 1 000 000, може догодина да спадне до 1 на 10 000, или 1 на 1000. Всъщност е: 1 на 100 за аутизъм и 1 от 6 деца диагностицирани с проблеми в развитието!

Цитат
Дребна шарка (най-заразната от заразните болести)..
Нужна болест, която трябва да се изкара като бебе. Често остава незабелязана от родителите!

Цитат
Морбилният вирус има свойството да смачква, много дълбоко да уврежда имунитета на боледуващия...
Точно това става с ваксините! До живот разчитаме на какво ли не, но не и на собствения имунитет, когато той изчезне всеки знае какво се случва

Цитат
Гледах филма Shots in the Dark...ако са толкова отровни тези вещества, защо масово няма отровени...то ние всички не може да преработваме живак...
Радвам се, за това мнение! Наистина! Често живакът остава в тялото до смъртта на човек и ефектите са неизследвани или поне не публично известни! Какво прави във ваксините е добър въпрос и нямам идея 6-7-8 години след делото докъде се е стигнало. Въобще не искам да споменавам за другите аджуванти, които дори и педиатрите масово не знаят! На последните им бива пълнена главата с митовете относно огромните ползи от ваксинации и безспорните положителни ефекти, като се отхвърлят напълно възможни странични реакции или се минава с номера 1 на милион, дори повече!

Цитат
90% от индианците са умрели от шарка
Няма да коментирам процента смъртност! Масовата смъртност при индианци, индийци и малцинства съвпада с ваксинирането им, с цел да не разболяват от това, за което ги ваксинират!

Цитат
тези прегледи не са измислени ей така , за кефче. Нарочно са задължителни, за да има все пак някакъв мониторинг на деца, малтретирани от родителите си.....
Тук има ли нужда от коментар?! ВСИЧКИ майки обичат децата си и дават мило и драго за тях! Майчин инстинкт!
9 и 10 и повече могат да продължават до безкрай, но просто нямам силите да продължавам!

Ще споделя отново моята история:

- слагат ми ваксина в училище (около 1996-1998 г.) последвана от силна болка на мястото на поставяне за около 2-3 години (още я усещам, макар и съвсем слабо)
- следват около 2 години неориентираност, странни чувства и трудно обясними за мен (както и за повечето 15-17 годишни) случки и преживявания с тялото и мисълта
- изкарвам казарма с начална форма на МС (Множествена склероза) главно пред компютър, защото им бях доста нужен
- официално диагностициран във ВМА София с ядрено-магнитен резонанс
- бързо стана ясно за всички, че Ребиф44 (официалното "лечение" на МС) има абсолютно обратно действие при мен, и не ми помогна въобще!
- "лечение" с кортикостероиди по време на пристъпи до преди около 3 години, когато спряха напълно да действат.
- самолечение от тогава досега с природна медицина, вегетарианство, суровоядство, водолечение и други... Все още търся панацеята, като често губя кураж на фона на многото проблеми, които имам...

Бих искал да споделя и горчивият опит на мои познати и роднини:

- сериозни признаци на хиперактивност (племенник)
- сериозно увредени черва и неспособност за задържане на голяма нужда(племенник)
- хронична кашлица (племенница)
- дете развива аутизъм седмици след ваксинация (история от познат в скайп)
- дете умира дни след поставяне на ваксината след третия ден в родилното (история от таксиметров шофьор)

Преведох тези субтитри, защото искам възможно най-голям брой хора в България да вземат решение на базата на реални случки, а не да вярват безрезервно на докторите. Лично аз бях такъв, като по-малък и знам как не се обръща внимание на нож, който не е опрял до кокал (в моя случай опря и доста след него).

Давам тези два линка за защитниците на ваксини, като се надявам да разберат написаното вътре:
http://www.vaccines.net/autoimmu.htm
http://www.whale.to/vaccines/autoimmune1.htm

И сега малко въпроси към проваксинаторите:
1. Защо слагат аджувант във ваксините?
2. Защо слагат тимеросал?
3. Защо слагат формалдехид?
4. Защо слагат алуминий?
5. Кога за последен път е тествано това? (Май беше 1929 година!)
6. Как се реагира на въпроси относно сигурността на ваксините и защо всички неврологични заболявания съвпадат с въвеждането им?
7. Защо всички ваксинации са задължителни в училище и родителите подлежат на глоби и ограничения, когато откажат такива? Кой печели от това?!
8. Защо на не ваксинираните деца се гледа като заплаха на ваксинираните? Та нали те са ваксинирани вече и няма да се заразят от въпросната болест?!
9. Защо се усложнява живота на не ваксинираните деца и техните родители? Кой печели от това и кой губи?
10 Къде е правото на личен избор?
11. Защо лекарите не дават да се прочетат възможните странични реакции от ваксина? Например от
Листовка на Тетраксим - http://www.bda.bg/images/stories/documents/bdias/25111s.pdf
12. ..............

СПИРАМ!

Съпругът

# 379
Момичета, извинявайте, че продължавам да ви занимавам с проблемите си, но имате ли представа дали имам шанс от РИОКОЗ да ми дадат ш... протокол, че сме освободени от ваксини и че можем да посещаваме ОДЗ /ясла/ Ако намерим връзки там, дали деянието ще е подсъдимо?
И още нещо - вярно ли е, че имало начин чрез хомеопатия да се неотрализира бита ваксина?

Тоя отказ ми обърква всички планове, затова ми е мн важно да ни приемат в яслата....а и смятам, че на Рая ще и е полезно и интеерсно  Peace

Госпожо, сори ама бихте ли си пратили самата вие детето на ясла, ако там имаше епидемия от коклюш, шарки и ко.? Е, ако всички родители така мислеха, това щеше да е реалността ни. Живяла съм в Бавария,тук хората искат момченцата им да са истински мъже и ко., не ваксинират и епидемиите са на дневен ред! Две от най-добрите училища в мюнхен затвориха за 3 месеца, епидемия от менингит със загинали, шарки със загинали и сериозно увредени, целият ми отдел от Сименс легна болен от коклюш  -масова ваксинация!
В ромските махали в страната ни също не се ваксинира - средната продължителност на живота на ромите е 45 години, само там в момента има шарки и усложнения с два смъртни случая само за месец.
Като не искате да си ваксинирате децата, те стават риск за други хора - деца, възрастни и бременни, хора с хронични заболявания. Лесно е да си казвате  - нека си преболедува детските болести, но ако остане инвалид в следствие на тези болести, какво тогава?
В Германия има организация ЗА ВАКСИНИ, родители ,чиито деца са инвалиди заради разни шарки призовават да се ваксинира - абе какво им пука, нека да си изкарат дечицата болестите мислят останалите родители.
Какво ще кажете ако днес не ваксинирате,но на 26 бременната ви дъщеря се разболее от шарка и роди дете инвалид или загине? Ще може ли да живеете с тази вина?
Какво ще кажете ако утре неваксинираното ви дете се ободе и умре от тетаност. Напомням,че тетануст не се лекува!

Лесно е на нашето поколение да отричаме ваксините, но по-възрастните си спомнят последиците от забравените вече детски болести  - познават умрели съученици и жестоко овредени. Имате голяма отговорност като майка и като член на обществото!

Както вие решавате да не ваксинирате, така и другите родители може да решат,че не искат да излагат на риск собствените си деца в една група с вашето. Какво ще кажете пък за тази гледна точка?

Гражданко, много благодаря за отделеното време, но не ми е нужно.  Mr. Green
Ако имате отговори на конкретни и питания -споделете, ако нямате - замълчете.

И както и преди мен са ви казали, темата е за ВРЕДАТА от ваксините, пишете си разказите някъде другаде  Peace

# 380
Спокойно момичета, не съм тук,за да ви променям мнението в каквото и да е било.Просто исках, случайно попадналите да имат и друга информация,преди да преминат в малобройния ви лагер

Не съм и аз тази, която ще ви ваксинира децата - всеки ден си имате проблеми с това и рано или късно социалните ще се събудят, а и в момента сте толкова голямо малцинство,че не представлявате заплаха за народнити здраве. Няма вече да пиша тук, но ви съветвам,ако се смятате за образовани и възпитани дами, да престанете да обиждате другомислещите.

Желая приятна седмица.

# 381

chukchi, аз писах в арената, споко. Гледах и филма, много съчувствам и на Вас. Тази година ще пропусна грипната ваксина, не съм и аз сляпа.
Не знам кой е търкал коментарите ви там, но те трият всичко на латиница.

Съжалявам за сполетялото Ви нещастие, но не виждате ли сега навсякъде сред познатите си жертви?

Във филма ми направи впечатление,че един близнак е болен, друг не-нали са клонинги,защо не са болни двамата? не е ли обаче вярно,че често единият близнак остава недоразвит още в утробата?
Уважавам американците,защото са свободна нация,знаят си правата хората. Уважавам и Вас, че правите всичко възможно и в нашето общество да се замислим по въпроса, въпреки всико подкрепям тезата в края на филма -
 ваксини ДА, ако са смислени.
Задължителни ваксини ДА, но незабавно обезщетяване на жертвите
ваксини ДА - но без вредни активатори
ваксини Да, но нека говорим за това.

Ето,с това найстина завършвам, повече няма какво да кажа по темата

# 382
Цитат
Съжалявам за сполетялото Ви нещастие, но не виждате ли сега навсякъде сред познатите си жертви?
Точно за това говоря - жертви от ваксинации и то със странични ефекти (успеваемост?) близо 100%! Какво стана с лафа 1 на милион...

# 383
Не съм и аз тази, която ще ви ваксинира децата - всеки ден си имате проблеми с това и рано или късно социалните ще се събудят, а и в момента сте толкова голямо малцинство,че не представлявате заплаха за народнити здраве.
Т.е. ще вземат на Иван детето, защото не ваксинира... Нищо, че детето е нахранено, облечено и расте в хармонична среда. НО на Петкан ще му го оставят, щото го е ваксинирал  newsm78
За какви социални изобщо говорим  Stop Познавам жена, неправилно е да се нарече "майка" - бебето е прието в болница - нехранено. Социални  newsm78 След месец по-голямото дете е прието в болница - и то недохранено. Социални  newsm78 Обаче и двете деца са надупчени по схема  bowuu Дали педиатъра не е обърнал внимание или не е сигнализирал? А докторите в болницата? Така или иначе... сега децата са с родителите си - надлежно ваксинирани... Е, малко са гладни... ама ваксините ги пазят  ooooh!

# 384
Код:
Всички мъже са носители, но не се разболяват 

Говорим за човешки папилома вирус. ...
Напротив - мъж с рак на гърлото, причинен от човешки папилома вирус Peace Съвсем скоро някой писа за това в темата Раничка на шийката на матката!
Опасните щамове са десетки, ако въведат ваксината масово ще станат още повече, защото вирусите ще мутират много по-бързо.

Относно прегледите ми при джипи-то, приятел ми е Laughing

Гражданка, благодаря за мненията.

# 385
Нещо ви изпуснах. Да прочета назад и ще се включа.

# 386
Между другото, след няколко тежки епидемии и в Германия поне за морбили има задължителна ваксина.
Ако обичаш дай официален източник, който да потвърждава това  Peace. Доколкото знам, неваксинирани деца са били изключвани за две седмици от училищата, но въпреки това повечето родители не са ги ваксинирали и правото им на избор е било запазено.

# 387
Дори и добронамеренаа/съмнявам се - въпреки, даже точно заради, привидно благия тон/, гражданка, не мога да взема "под предвид" (това е велик бисер, не бях го срещала досега, даже не ми е хрумвало...) "великите" ти псевдопатетични лозунги, ако ми трябва информация, няма да избера тях!

# 388
Между другото - Индианци умират от шарка, защото вече са с достатъчно отслабени тела, не просто имунитет, а буквално тела, поради липса на традиционната им храна, прогононена и избита от белите (бизони), натрапените им къщи вместо техните типита, "белия" начин на живот ( значително по-уседнал от местния) и прочие Peace. Да не говорим самите индианци как са били преследвани до смърт от белите. И още - индианците са имали билка срещу шарката - успешно ползвана и от самите бели Peace

За съжаление вече отдавна не сме малцинство! Peace Ако бяхме малцинство, нямаше да тръгнат поголовно да бодат циганите, тъй като между тях болести винаги е имало. Опитаха се да изкарат морбилито скоро като епидемия, но никой не им се върза.
Специално в гетата в Пазарджик (имам пряк контакт) въпросната "епидемия" отдавна затихваше, когато започнаха масовата ваксинация....По същия начин социалните надбавки  се обвързаха с наличието на всички ваксини не заради циганите, а точно заради нас Peace Wink

# 389
Тук има някакьв кьндишьн!Моля ви,бьдете снизходителни и милостиви!

Общи условия

Активация на акаунт