Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява манту и защо се прилага в училищата?
Какви са задълженията и отговорностите на личния лекар по отношение на ваксините?
Какви са изискванията за отказ от ваксини и какво предвижда законът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява манту и защо се прилага в училищата?
-
Какви са задълженията и отговорностите на личния лекар по отношение на ваксините?
-
Какви са изискванията за отказ от ваксини и какво предвижда законът?
Отказът от ваксини изисква декларация, написана свободно от родителите, позовавайки се на правото им като родители да вземат решения дали да ваксинират децата си. Законът за здравето урежда правата на пациентите да отказват медицински процедури, при условие че е изразено информирано съгласие от пациента.
-
Какви са последиците от ваксините според опита на родителите във форума?
-
Каква е интернет страницата на статията?

)
Нещо се отчаях и от хомеопатията, аз лии много големи очаквания имам, на човек ли не попадам...незнам.....
Иначе, според мен, това че идва тук веднъж месечно не е проблем, стига да ти отделя нужното внимание като и се обадиш
Сега, цялото сем. сме при една от София, ама нещо и тя ми яга по тъча....май, грешката е в мен
Хайде стига съм спамила темата 
да изписват наред Influenzinum. Вярно е , че може да се използва за превенция на грип - веднъж месечно по 3-4 перли или пък при вече проявено състояние като помощно лекарство към основния препарат за острото състояние , но не и само то .
-като вземеш книжка не значи , че си шофьор , ставаш или не такъв след години. В България има много добри хомеопати , които знаят какво правят и как трябва да се развиват . Грешка на повечето е , че поемат твърде много пациенти , на чийто нужди не могат да откликнат адекватно , а майките са особено нетърпеливи и настоятелни .

(сигурно ще затъмни и модата на Инфлуцид-а