Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 630

(Темида, дръж се, доказа на цяла България, че си мъжко момиче....  bouquet
И на мен двама от тримата са се тръшнали, аз на крак карам Crazy)

Меченце, държа се, какво друго ми остава. Ама освен всичко друго съм и доктор на децата, а това нагорно ми идва. Толкова е симпатична нашата хомеопатка, пък защо не може да лекува Боже мой!!!
Само да ми се явят 10 хил. лв. излишни, веднага се записвам да уча хомеопатия на дърти години. Аман ти казвам.
Оплаках се, олекна ми малко...

И пак си мисля - що за лекарство е това Influenzinum?!? След като грипните вируси мутират непрекъснато, как може да се произвежда нозод от конкретен болен и да се разпространява години след това, когато въпросния вирус вече не е същия....

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:45 от temida

# 631
И пак си мисля - що за лекарство е това Influenzinum?!?

Питай Aлександър в неговата тема.

# 632
У нас (вкъщи) грип се лекува само с плодове и зеленчуци. За малката-кърма.

# 633
Питай Aлександър в неговата тема.

На мен той не отговаря и не ме харесва, понеже казах на една мама, че хомеопатката, която той препоръчва за Бургас, не е постоянно тук, а идва веднъж месечно.

У нас (вкъщи) грип се лекува само с плодове и зеленчуци. За малката-кърма.

Искрено ти завиждам и се радвам за вас.

# 634
Като сте подхванали темата за болнички да се включим и ние в кюпа - и малката болна и майка и да не остане по назад, направо ми е мъка Sad Нещо се отчаях и от хомеопатията, аз лии много големи очаквания имам, на човек ли не попадам...незнам.....

Темида и на мен Александър ми препоръча въпроснаха хомеопатка, ходихме един път и не повторихме. Аз и се обаждам с проблем, а тя ми казва : Ще дойда след  седмица, доведи детето и  ще говорим  Shocked " А , дотогава??? Много се ядосах и и казах, че прекъсваме посещенията  ooooh! Иначе, според мен, това че идва тук веднъж месечно не е проблем, стига да ти отделя нужното внимание като и се обадиш  Peace Сега, цялото сем. сме при една от София, ама нещо и тя ми яга по тъча....май, грешката е в мен  newsm78 Хайде стига съм спамила темата  Rolling Eyes
Бързо да се оправя твоето детенце  Praynig

# 635
Siqnna, това за грешката... и мен ме мъчи. Аз ли съм виновна, дето не могат да лекуват децата ми. Може и аз да имам заслуга, защото вече не карам на сляпо. Като изпишат лекарство чета, мисля, проверявам. Не третирам докторите като Господ и медицината - като религия.
И все пак - нали дадох каквото ми изписа, защо не подейства, а точно обратното...

Оправяйте се и вие бързо, моля се и за вас Praynig

# 636
  • в матрицата
Малко поизместихме темата, но и аз да кажа за хомеопатията и хомеопатите - проблемът е в хомеопатите. Много хора, решиха, че това е начин да изкарват добри доходи и опорочиха хомеопатия. Ако хомеопатите си разбираха от работата и се обучаваха както трябва ( а не когато имат време, и не се занимават с другата си професия), нямаше да оспамваме темата сега  Mr. Green

# 637
Аз затова не се престрашавам да отида на хомеопат. Просто не знам такъв, който да е потвърдено добър.
Темида, може би си има някаква възраст, при която децата боледуват по-често. Не знам твоите деца на колко са, но съм чела, че имунната система е несъвършенна до 6 годишна възраст. Така, че се съмнявам да ни отмине и нас след като се отбием.

# 638
Ето малко инфо за Influenzinum / в частта Homeopathic Flu Prevention/- тук.

И тук -Influenzinum is the only homeopathic remedy that is made fresh every year - In fact, we are required to make it fresh each year. We buy the current vaccine for this year and make that into Influenzinum. Then what we don't sell gets discarded. Influenzinum cannot be advertised as a preventative, but when the flu season hits you should start taking it if there are cases in your neighborhood. If you have a repertory and a materia medica you can look up your exact symptoms and take that remedy - often in addition to the Influenzinum.

Произвеждат го ежегодно от съответната грипна ваксина .

Присъства в Материя Медика с 83 симптома , като наподобяващите грип изобщо не са най-важните  Peace.

В момента има някаква необяснима за мен мода сред колегите Grinning да изписват наред Influenzinum. Вярно е , че може да се използва за превенция на грип - веднъж месечно по 3-4 перли или пък при вече проявено състояние като помощно лекарство към основния препарат за острото състояние  , но не и само то .

Temida , ако детето има  конституционално лекарство може да му дадеш една доза  Peace. Не се притеснявай , Инфлуенцинум няма да навреди .

P.S. Хомеопатия се учи с дългогодишна практика ..../също като шофирането Heart Eyes-като вземеш книжка не значи , че си шофьор , ставаш  или не такъв след години. В България има много добри хомеопати , които знаят какво правят и как трябва да се развиват . Грешка на повечето е , че поемат твърде много пациенти , на чийто нужди не могат да откликнат адекватно , а майките са особено нетърпеливи и настоятелни .

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 14:12 от nice

# 639
  • София
Аз пък съм доста обнадеждена от новия хомеопат, защото след последния прием при нова криза на алергията от няколко дни установих, че детето ми за първи път от две години не кашля сутрин. Дано това да е мечтаното излекуване! Praynig Praynig

Иначе, ясно е, че проблема не е в хомеопатията, а в практикуващите я и затова винаги, когато ме питат казвам - намерете си добър хомеопат, изпитан, за да не се разочаровате в зародиш. Аз започнах при много добър такъв навремето във Варна/ тогава прекарвах по 5 месеца лятото там/ и ме спечели за цял живот. Разбира се и после съм имала много поводи да съм ЗА такова лечение.

# 640
Nice и Суза са прави! Peace

(аз лично все по-малко вярвам във вируси.....честно ви казвам)
Темида, няма да са 10, ама към 3 хилки ще ти идат Crazy

# 641
Ето малко инфо за Influenzinum / в частта Homeopathic Flu Prevention/- тук.

И тук -Influenzinum is the only homeopathic remedy that is made fresh every year - In fact, we are required to make it fresh each year. We buy the current vaccine for this year and make that into Influenzinum. Then what we don't sell gets discarded. Influenzinum cannot be advertised as a preventative, but when the flu season hits you should start taking it if there are cases in your neighborhood. If you have a repertory and a materia medica you can look up your exact symptoms and take that remedy - often in addition to the Influenzinum.

Произвеждат го ежегодно от съответната грипна ваксина .

Присъства в Материя Медика с 83 симптома , като наподобяващите грип изобщо не са най-важните  Peace.

В момента има някаква необяснима за мен мода сред колегите Grinning да изписват наред Influenzinum. Вярно е , че може да се използва за превенция на грип - веднъж месечно по 3-4 перли или пък при вече проявено състояние като помощно лекарство към основния препарат за острото състояние  , но не и само то .

Боарон произвеждат хомеопатично лекарство от васкините за грипните вируси на предходната година, така ли?  Shocked
Тези 83 симптома може ли някъде да ги прочетем?

# 642
 offtopic

Малииии, хорааа. Разчуе ли се сред лекарите, че инфлуенциум "предпазва"( Mr. Green) от грип, само гледайте какво ще стане. Sick (сигурно ще затъмни и модата на Инфлуцид-а Crazy)

# 643
Благодаря за темата!
Записвам се.

# 644
Я да споделя с вас онзи-деншния си опит при нашите педки (абсурден, но затова пък - редовен). Казвам аз, че не съм си променила мнението и не ща повече да ваксинирам, а те почват с обичайните умотворения, но накрая сестрата си призна, че е против ваксините, обаче, видиш ли, задължителните трябвало да се сложат!?!  ooooh! През това време в кабинета имаше майка с дете на около 6-7 годинки и - без да я пита никой, нито да я намесва в нашия разговор по никакъв начин - решава тя да се изкаже "компетентно": "То в Интернета какви глупости пише за ваксините...ц-ц, а я го вижте моя - алергия има, цяла година му стават едни големи пъпки и не се знае от какво", (аз попитах междувременно), "а пък ей на - всички ваксини има и една допълнителна даже сложИхме"... Аз останах без думи, но питам вас - алергията не е ли основание за отлагане/отменяне? И изобщо тия педки - даже допълнителна да се съгласят да сложат!?! Нормално ли е???

Общи условия

Активация на акаунт