Отговори
# 15
 smile3525 Привет! Да кажа, че съм много доволна от шампоана с кератин на Mill Creek. Като за 8-ма тема, сигурно е излишно да питам, но все пак получавано ли е нещо с изтекъл срок или различен от посочения в сайта. На колагена, който получих последната цифра от датата я няма (06/1..)и се чудя.

# 16
  • София
На мен всичко ми е в срок на годност  Peace
Преди да поръчам - гледам до кога е годен продукта Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 17
Започвам третата опаковка за щитовидната, след някой друг месец ще съм фиданка Laughing

Какво пиеш за щитовидната днес ходих на преглед относно щитовидната на ендокринолог та пуснахме изследвания дано да не е това което ми наблегна докторката тироид на Хашимото. Ох пак се притесних не ми стига Ревматоидния артрит незнам какво да си мисля ама много от признаците ги имам зепек, окапване на косата, студено ми е винаги ръцете и краката са мистудени, тя кожата ми е суха и ноктите тънки от другите лекарства, мравучкане имам често все едно мравки ме лязат и ми е нервно и неспокойно, главата ме боли често, не мога да спя спокойно. ох ще чакам в понеделник резултатите. После трябва да вземам някакви мерки. Какво да пия незнам сега почнах ензимите и витамин Б комплекса на джарор.
За съжаление често едно имунно заболяване е съпъстващо с друго такова...майка ми е също с РА и Хашимото....разбира се дано при теб не се окаже така.

Добавките, които пие EVIQ са тези:

EVIQ, а спазваш ли все пак някаква диета или режим на хранене?

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Бобка не спазвам никакви диети ям каквото имам честно казано нямам голям избор с тази пенсия от 170лв незнам кое по напред да правя. Само тази добавка ли пие майка ти и как и е хашимотото оправя ли се. Тя как се чувства.

# 18
  • София
Браво, колко сте бързи...
Аз мога да кажа, че мъжът ми е доволен от тези витамини
Децата са станали като наркоманчета щом извадя желираните мечета от хладилника Laughing Laughing Laughing
Обаче тази паста за зъби ми е с много съмнителен ефект... но пък обожавам вкуса и на анасон  Wink

Код за 5% отстъпка MED294

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 16:55 от Lukasa

# 19
EVIQ, Bobka, дайте повече инфо за тези добавки да не ровя по старите теми.

# 20
На мен всичко ми е в срок на годност  Peace
Преди да поръчам - гледам до кога е годен продукта Simple Smile
Мерси! Дано при мен датата просто да се е изтрила и да нямаме забележки към сайта. Peace

# 21
  • Благоевград
и аз да се запиша като си повторя въпроса от предишната тема  Embarassed

...за витамини за мен, кои ще ми препоръчате от следните (коментирани са поотделно, но от така изброените на кои да се спра?):
http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Just-Once-Women-s-One-Food-Ba … Tablets/1797?at=0
http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0
http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Every-Woman-s-One-Dail … 0-Tablets/66?at=0

Привет аз пия от третите, но разгледай им допълнителното съдържание и вземи тези от които имаш най-голяма нужда.

По между другото "Става дума за  Forskolin - Нанесен върху кожата, осигурява тен, без слънце!"
много интересно и как като е на капсули някой да знае повече или къде да чета  Embarassed  newsm78  Hug

# 22
  • София
lucia_s  провери в сайта - по номера на продукта и т.н.
Виж дали съвпада с твоите данни на продукта и от там срока на годност

ПП. Копирай кода на продукта от ордера си и го сложи на търсачката

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 18:03 от denis_d

# 23
  • София

Бобка не спазвам никакви диети ям каквото имам честно казано нямам голям избор с тази пенсия от 170лв незнам кое по напред да правя. Само тази добавка ли пие майка ти и как и е хашимотото оправя ли се. Тя как се чувства.

vtvt , нещо ни си ме разбрала  Simple Smile майка ми не пие тази добавка , а нашата съфорумка EVIQ...

very nice EVIQ често е споделяла, че много добре се повлиява от тази добавка. често е споделяла, че много добре се повлиява от тази добавка.(извинявам се , че пиша от нейно име, но това е , за да не се ровите назад...по-късно и тя сигурно ще потвърди)....
та като разбрах за хубавите отзиви и аз с я набавих , но чак от днес започвам да я пия....смятам да изпия едно бурканче и ако не ми повлияе добре няма повече да си купувам... целта ми е да сваля антителата, а ако сваля 3-4 килца ще е още по-добре  Grinning

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 24
galita ти за какво точно искаш да пиеш витамини. Защото трите варианта, които си посочила са твърде различни - първите са за Heart, Bone & Breast Health, вторите за Hair, Skin & Nails, а третите били за жени и имат от много неща по много малко и са от органична соя......

Пила съм Eco Green Multi и съм доволна.  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 25
  • ULPIASERDICA
denis_d, за B комплекса важи ли същото правило за едно- или двумесечна почивка след приема на една опаковка? В момента приемам тези, които са за 2 месеца:

http://www.iherb.com/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-120-Ve … e-Caps/14591?at=0

# 26
EVIQ  ще чакаме отзиви от тази добавка  
Enzymatic Therapy, Metabolic Advantage Thyroid Formula, 100 Capsules
успя ли да смъкнеш антителата с нея? Thinking

# 27
EVIQ  ще чакаме отзиви от тази добавка 
Enzymatic Therapy, Metabolic Advantage Thyroid Formula, 100 Capsules
успя ли да смъкнеш антителата с нея? Thinking

Само да добавя, че има Metabolic Advantage Thyroid Formula и от 180 капсули - излиза по-изгодно  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 28
  • София
denis_d, за B комплекса важи ли същото правило за едно- или двумесечна почивка след приема на една опаковка? В момента приемам тези, които са за 2 месеца:

http://www.iherb.com/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-120-Ve … e-Caps/14591?at=0

Ако ги вземаш профилактично, защо ти е да изпиваш цялата опаковка? Simple Smile
Пий 1 месец -направи почивка - когато прецениш че пак ти трябват витамини от гр.В - изпий и останалата част.
Човек си доставя необходимите витамини и с храната.
Имай предвид, че всичко минава през черния дроб Simple Smile
А аз ми мислех, че аз съм пристрастена към добавките Simple Smile

Вит. от група В не са опасни - те са водоразтворими, излишното се изхвърля. Ако решиш може да ги пиеш постоянно  /ще имаш т.н 'скъпа урина'/  Grinning

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 29
  • ULPIASERDICA
denis_d Не, не, не си само ти! Wink

Пия го, защото ходя три пъти в седмицата на фитнес и затова просто. Не с цел да повлиявам на някакво заболяване. Всъщност това ми е първата опаковка B комплекс, която приемам. Но да, ще гледам да не прекалявам...

10х!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 20:39 от magister militum

Общи условия

Активация на акаунт