Отговори
# 345
  • София
А моята поръчка от 05.10. още я няма - проверявах лично в пощата ...
Дали не е време да отида до митница или да изчакам още малко /до края на текущата седмица/ newsm78

# 346
Аз я получих моята от 8.10. днес, лично ходих до пощенския клон, оказа се че стои там вече 3 дни, и няма кой да донесе известие. Инечe бях поръчала Коластрата на NOW, AFA водорасли и AlfaAlfa Leaf, и двете на NOW.
Ще споделя впечатления по-нататък, досега приемах от Колактив 3 на Аквасорс.

Допълвам за Very_nice - и моята е пристигнала на 19.10, но пък е от USA. Видях че си писала и за спрей за нос. Да предложа само - пробвала ли си разтворена една капсула коластра в много малко вода, и после с капкомера през 1 час в носа? Бях болна тия дни, с хрема и това много ми помогна, само след 3-4 пъти вече даде резултат.

Код ROV510 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 11:22 от Mimci

# 347
  • София
Дали не е време да отида до митница или да изчакам още малко /до края на текущата седмица/ newsm78
По-добре изчакай...на митницата ще си изгубиш и времето и парите-ще ти искат такса за информация.

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 348
ninnann изчакай до утре и като отидеш в пощата ги помоли да проверят освен за пакет, дали има препоръчано писмо за теб ( в случай, че е отишла пратката на митница.... пу, пу  Wink )

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 349
  • София
Вчера си взех поръчката. Изпратена на 11.10, била е в пощата на 19.10.
Спреят за гърло и за нос с GSE бяха в една торбичка и кутийката на спрея за нос беше подгизнала, но пък и двете си бяга с фолиото запечатани и така и не можах да разбера какво се е разляло, може би от спрея за гърло някакси е потекло, поне на него ми миришеше. Първо мислех да им пиша, но после се отказах, не е текло кой знае какво количество. Пробвах ги и двата спрея. Този за гърло е много ментов и няма да става за малката, че тя е все на хомеопатични, но й пръснах в носа от спрея за нос. Да видим дали ще й се отрази добре.

Дъвчащата коластра страшно им хареса и на двете. Габи каза, че не е яла по-вкусна коластра досега, но пък въобще не хареса вит.С-то, каза, че е отврат, хем го бях сложила в сок Rolling Eyes За мен го разтворих във вода и е доста блудкаво на вкус, но не и чак отврат, но тя е много трудна с тези добавки. Затова пък Вики пие всякакви гадости-зелени, черни... много хареса вит.С само във вода. За Габи ще купувам друг, някакъв дъвчащ-синтетичен. Какъв препоръчвахте? А има ли с отложено действие?

Сега ще поръчвам храносмилателни ензими, че Вики е с разстройство и спешно ще ходя да вземам от аквасорските, а те са 0.70лв/бр. Rolling Eyes Ще си поръчам да ги имам за друг път. Какво ще кажете за тези? Различават се от аквасорските само, че нямат лактаза, иначе мг са почти същите в една касула.
Сетих се още нещо. Пратката ми беше от Германия и в пощата. Има ли някой, на който пратката да е отишла в митницата и да е била от Германия? Какъв е принципа на изпращане, кога от САЩ, кога от Германия?

very nice, и аз получих кашонче сголямо петно от нещо разлято и цялото миришещо на цитронела, но като го отворих всичко беше наред  Rolling Eyes
Дай линк към аквасорките ензими да ги сравним...не бяха ли Пробиотици  newsm78
Има колети въпреки че пише Германия отиват на митницата , явно по погрешка , не е ясно точно как става разпределянето.
За кой витамин Ц казваш, че не го харесват децата?

# 350

very nice, и аз получих кашонче сголямо петно от нещо разлято и цялото миришещо на цитронела, но като го отворих всичко беше наред  Rolling Eyes

А петното на моя кашон миришеше на рибено масло  Joy Явно е станало нейде по пътя, защото кашона беше запечатан в плик и имаше нещо написано на немски  Crazy

# 351
  • Плевен
И на мен последните ми 2 кашона бяха оляти с нещо. Опаковани от пощата в пликове на, които пише, че така са получени при тях, но пък вътре нямаше никакъв проблем. Явно нещо друго се е разляло.

4470 код за 5$ отстъпка - NUV013

# 352

И аз ходих в пощата и казах да провери за колет на мое име а те ги водят пакети.Ти пита ли дали имаш ПАКЕТ  на твое име.

# 353
....

Бобка а кой вит Ц ще препоръчаш?
Синеоч, за възрастен или за дете? Натурален или синтетичен? На прах или на таблетка?  Grinning

За дете ми предложи искам за мен, незнам какъв който е най ефикасен, исках течен, ама нали се оказа, че не става...дай идейки  Hug че ще поръчвам скоро  bouquet

Бих ти препоръчала този за детето:

http … t-found.svg[/img]

Разгледай тези са интересни за възрастни: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Chewable-Mild-C-Vitamin-C-250- … ablets/13588?at=0
Не съм ги пробвала.Иначе аз пия едни, но са доста големи за поглъщане и не смея да ги препоръчам.
Ето още едни натурален вит. Ц на прах: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Vitamin-C-6-35-oz-180-g/17628?at=0 .
Понякога давам на детето и от това, но естествено в много малко количество: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-Crystals-35-o … -1000-g/9175?at=0  -много го обича

Kод за отстъпка 5$   LAV475
Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Как успя да го поръчаш? Не е ли много тежко?
А по- лек вариант няма- гледах в сайта на марката. На мен точно това ми хареса и искам да го поръчам.
Много те моля, направи снимка, за да видя колко е голяма кутията.
Мерси. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 11:28 от mam4ey

# 354
  • София
По-добре изчакай...на митницата ще си изгубиш и времето и парите-ще ти искат такса за информация.

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

Да, знам - ще изчакам още малко  Peace

И аз ходих в пощата и казах да провери за колет на мое име а те ги водят пакети.Ти пита ли дали имаш ПАКЕТ  на твое име.

Сестра ми е пощенски служител, така че проверено е всичко ... нямам пакет, колет, нито препоръчано писмо ... Ninia, това последното ме успокоява донякъде, че просто пакетчето се бави, а не е изпратено на митница  Wink, надявам се де  Grinning ... вчера пуснах нова поръчка, въпреки, че старата не е пристигнала, защото нямам кой знае какви притеснения - сигурна съм, че ще пристигне, просто ми се случва за първи път ... до сега най-дълго съм чакала 10 дни.

# 355
  • София
Сори за спама Simple Smile
Някой беше писал че е попаднал на живачни термометри в квартала си  - моля да ми пише на ЛС

# 356
  • Пловдив
Айде и аз при поръчващите - направих си първата поръчка с кодчето  LAV475 , но не видях кой код трябва да предам нататък за отстъпка
и защо само с карта се плаща гледах гледах за пей пал ама не видях такава опция

# 357
  • София
Айде и аз при поръчващите - направих си първата поръчка с кодчето  LAV475 , но не видях кой код трябва да предам нататък за отстъпка
и защо само с карта се плаща гледах гледах за пей пал ама не видях такава опция

Кода си търси в  iHerb   Rewards
Няма ПейПал Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 358
  • София
mam4ey, по принцип не е невъзможно да го поръчаш от ай-херб, защото е под 1, 36кг, но понеже е много икономичен няма смисъл да се купува такова колчество.....моят е по-малка разфасовка и е купуван от друг сайт, не поня точно от кой, може и да е от и-бей(като се върна в къщи ще погледна грамажа).
Можеш да го поръчаш от тук го има по-малка разфасовка и доставят до България....да се надяваме и в ай-херб да пуснат от по-малите бурканчета

MAMA GALQ bouquet
Влизаш с акаунта си, кликваш горе в дясно на My Account  , след което кликваш върху iHerb Rewards и там ще си видиш кода.  Grinning

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

# 359
Bobka, ето ги храносмилателните ензими на Аквасорс.
А пък това culturelle не ми изглежда подобно, но може и да е ефикасно при разстройство, дали става за дете на 1г. и половина?
Вит.С е този
Кашончето отвън беше добре. Двата спрея бяха в една торбичка, от тези, дето отгоре се затварят и вътре в торбичката имаше течност-миришеше ми на спрея за гърло.

Коластра в носа съм пробвала, но не й пресушава хремата, при нея вече е от 2 месеца, откакто тръгна на ясла и в същото време вади зъби Tired Също и при кака й съм капала-понякога действа, понякога-не. Това ми напомни, че трябва да взема и коластра на капсули, че тази ми е дъвчаща и не става за капки.

Общи условия

Активация на акаунт