Отговори
# 30
  • София
Запис, че много бързо вървите и едва ви стигам.

Последно - Форсколин намалява кръвното ли? Т.е. тези с нормално кръвно могат ли да пият???

# 31
  • Пловдив
Какво ви е мнението за тази спирулина:
http://www.iherb.com/Nutrex-Spirulina-Hawaiian-Pacifica-500-mg-4 … ablets/12641?at=0

код за 5$ отстъпка в www.iherb.com DIM163

# 32
  • София
Какво ви е мнението за тази спирулина:
http://www.iherb.com/Nutrex-Spirulina-Hawaiian-Pacifica-500-mg-4 … ablets/12641?at=0

код за 5$ отстъпка в www.iherb.com DIM163

Хавайска , на Nutrex - трябва да е хубава?! Simple Smile
Доволна съм много от тази марка Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 33
Бобка, тази рецепта със коластрата за задния секрет ми е много полезна. Моя постоянно е със заден секрет и кашля много гадно от него. Даже и изпражненията му са такива, много е кофти.
Сега ще я приложа. Благодаря!  bouquet

denibg, непременно сподели как се повлиява при вас хремата !  Grinning Стискам палци!
Само за изпражненията не разбрах...слузести ли са.....ако е така
опитай да даваш пробиотици ....при нас преди, като беше детето на 2 години имаше необяснимо разтройство няколко месеца,
изследвхме за коли и др.-нищо, чисто беше...опитах тогава тоева- в кашите слагах по малко пектин (прах)...оправи се за 2 дена!

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Бобка, от многото храчки които гълта и затова са слузести. Иначе няма разсройство. Започвам отново с пробиотиците. Сложих му три пъти днес от твоята рецепта в нослето и да ти кажа честно не съм го чула да се изкашля, но още като че ли е рано да кажа категорично.  

Код за 5$ отстъпка GED012

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 21:50 от denibg

# 34
  • София
.....

Бобка, от многото храчки които гълта и затова са слузести. Иначе няма разсройство. Започвам отново с пробиотиците. Сложих му три пъти днес от твоята рецепта в нослето и да ти кажа честно не съм го чула да се изкашля, но още като че ли е рано да кажа категорично. 
denibg, според мен ефектът е много бърз...аз му сложих капките вечерта и на сутринта беше мнооого по-добре , почти нищо нямаше-само 1-2 прочиствания  Simple Smile ...ако детето ти е под ръка през деня , капките слагат 3 пъти на ден...но и сутрин и вечер става  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

# 35
  • Пловдив
Бобка,не пропускам пост,а твоята рецепта ми се губи.Върнах се в предната тема-явно по диагонал,и пак не я намерих.Би ли я написала отново

# 36
.....

denibg, според мен ефектът е много бърз...аз му сложих капките вечерта и на сутринта беше мнооого по-добре , почти нищо нямаше-само 1-2 прочиствания  Simple Smile ...ако детето ти е под ръка през деня , капките слагат 3 пъти на ден...но и сутрин и вечер става  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

Утре смятам да го пускам на градина, че отсъства вече седмица и половина. Ще му сложа сутринта и вечерта също. Бобка, още веднъж благодаря за ценното инфо!  bouquet

# 37
  • София
renydent, заповядай  Simple Smile :
Рецепта при хрема: Смесете една чаена лъжичка хладка вода и половин капсула коластра. Разбъркайте леко до разтваряне и капнете по един капкомер във всяка ноздра. Правете няколко пъти дневно - поне 3-4 пъти.

Рецепта при настинка или грип:
За възрастни:
                     1-ви ден: на всеки 2 часа по 2 капсули.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 2 капсули. Следващите дни по 2 капсули дневно.
За деца над 7 г.:
                     1-ви ден: на всеки 2 часа по 1 капсула.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 1 капсула. Следващите дни по 2 капсули дневно.
За деца над 1 г.:
                     1-ви ден: 3-4 пъти по 1 капсула.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 1 капсула. Следващите дни по 1 капсула дневно.

Рецептата за хрема съм я малко променила като взимам една малка ампулка физ.разтвор , одрязвам върха, за да стане малко по-широко гърлото и набутвам половин капсула коластра. Тръскам я до разтваряне. Капките не лютят!

# 38
Bobka, мерси!   bouquet

# 39
  • Хасково
Препоръчайте вит.С за деца. Малката ми не може да пие хапчета сега и давам вит.С ампули, но ......цената им скочи много.
Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003
[/color]

# 40
  • Пловдив
Дано не се наложи ,но да знам.Мерси.
Вит С ползвам този http://www.iherb.com/Childlife-Liquid-Vitamin-C-Orange-Flavor-4- … 18-5-ml/6356?at=0

# 41
Цоп и аз.

# 42
  • Плевен
Хайде и аз. И да не е прост запис, от кои душ-гелове сте доволни?

4470код за 5$ отстъпка - NUV013

# 43
Бобка ви е отговорила вече.  Laughing Само да кажа, че д-р Катя Тодорова я изписа, след като видя резултатите при мен на моята приятелка, която е с хашимото по 1-2 капсули дневно. Аз я пия 3х2 капсули. Хапвайте малко преди да я пиете защото на гладно на мен лично ми става лошо, но отминава бързо. Според нейните думи добавката била нещо уникално, и даже вече е фенка на сайта.
Режим не пазя хапвам и пийвам, е не се тъпчя, но доволно. Embarassed
Поръчвам от 180 капсули, наистина е по- изгодно.

# 44
  • Хасково
Вчера си взех пратката от 23-ти. Съдържа Биотин, CoQ10, Омега-3, 5-HTP, Гарциния (CitriMax) и др. Питането ми е кое, кога и как се пие?
5-HTP четох че се пие на празен стомах. Останалите с храната. Чудя се по скоро кога да ги пия, за да не са всички наведнъж. Мисля да пия 5-HTP сутрин понеже не закусвам, Гарцинията - 30 мин. приди хранене, Биотин на обяд след хранене, а CoQ10 и Омега-3 вечер пак след хранене. Какво мислите, добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт