Отговори
# 45
NadiaNGX аз давам от Alive!, Vitamin C, 100%. Смесвам го със сиропа от бъз, че иначе е много блудкаво на вкус  Mr. Green

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 46
Бобка ви е отговорила вече.  Laughing Само да кажа, че д-р Катя Тодорова я изписа, след като видя резултатите при мен на моята приятелка, която е с хашимото по 1-2 капсули дневно. Аз я пия 3х2 капсули. Хапвайте малко преди да я пиете защото на гладно на мен лично ми става лошо, но отминава бързо. Според нейните думи добавката била нещо уникално, и даже вече е фенка на сайта.
Режим не пазя хапвам и пийвам, е не се тъпчя, но доволно. Embarassed
Поръчвам от 180 капсули, наистина е по- изгодно.

EVIQ благодаря сигурно ще я пробвам като сивидя резултатите ако не може и профилактично да я взема нали няма да е проблем. Би ли питала точно какви са и били резултатите на твоята приятелка и евентуално какви са сега след като я пие. Много съм любопитна. Може да пишеш и на лични. Много се учудвам че има такива доктори които да предписват нещо безвредно на пациентите си. Hug
Понеже четох че при това заболяване трябва до живот да се взимат хапове та ми е интересно твоята прияталка какво мисли има ли възможност да се излекува напълно щит. жлеза чрез добавки или и те трябва да се пият цял живот.

# 47
  • София
Бобка ви е отговорила вече.  Laughing Само да кажа, че д-р Катя Тодорова я изписа, след като видя резултатите при мен на моята приятелка, която е с хашимото по 1-2 капсули дневно. Аз я пия 3х2 капсули. Хапвайте малко преди да я пиете защото на гладно на мен лично ми става лошо, но отминава бързо. Според нейните думи добавката била нещо уникално, и даже вече е фенка на сайта.
Режим не пазя хапвам и пийвам, е не се тъпчя, но доволно. Embarassed
Поръчвам от 180 капсули, наистина е по- изгодно.

EVIQ благодаря сигурно ще я пробвам като сивидя резултатите ако не може и профилактично да я взема нали няма да е проблем. Би ли питала точно какви са и били резултатите на твоята приятелка и евентуално какви са сега след като я пие. Много съм любопитна. Може да пишеш и на лични. Много се учудвам че има такива доктори които да предписват нещо безвредно на пациентите си. Hug
Въпросната лекарка мисля, че предписва наред с добавките и лекарства ...нека EVIQ да ме поправи , ако греша  Rolling Eyes
Напоследък забелязвам лека тенденция  лекарите да предписват при леки болежки и неразположения само добавки, което ме радва, но това е защото пациентите станаха по-начетени, много знаят, съмняват се, разпитват и положението не е вече същото, когато на лекаря се гледаше като на човек с ореол и сляпо му се вярваше....
Ето мъжа ми беше с грип и отиде при лекарката най-вече за болничен и тя му предписа Есберитокс и Пробиотици и нищо повече....е,същото и аз  му бях "предписала" и пиеше отпреди това Ехинацея и Пробиотици ( на детето  Mr. Green) и други подобни, но все пак човек най-добре се справя с  болестта като лежи и почива  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Таблица за … 4; мг

# 48
  • София
Аз пак да питам за сиропите от бъз тези двата:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-Black-Elder-Berry- … 120-ml/10653?at=0 спряла съм се на този
но как става така, че и на двата пише Servings Per Container: 24 , а единият е 120мл, а другият 240мл  newsm78
а този дали става за деца http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-nigra-Black-Elder- … 240-ml/12219?at=0 ?

# 49
Дозата на едното ти е 2 Teaspoons ( 10 мл), а другото 1 Teaspoons, за това. Peace

# 50
# 51
  • София
Аз пак да питам за сиропите от бъз тези двата:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-Black-Elder-Berry- … 120-ml/10653?at=0 спряла съм се на този
но как става така, че и на двата пише Servings Per Container: 24 , а единият е 120мл, а другият 240мл  newsm78
а този дали става за деца http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-nigra-Black-Elder- … 240-ml/12219?at=0 ?
Дневната дозата на единия се води 10 мл, а на втория 5мл.
Преди ползвах първия и бях доволна, сега минавам за разнообразие на втория  Simple Smile
Има разлика в съставките между първите два сиропа.
Последният, за които питаш според мен става за деца, но трябва да се внимава с дозата

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 10:26 от Bobka

# 52
  • София
Благодаря ви Ninia и Bobka за пореден път   bouquet

# 53
  • Пловдив
Бобка не съм съгласна ,че защото пациентите са по начетени ,затова лекарите изписват добавки.В обучението
на студентите няма никъде застъпено дори и една дума .Повярвай ми повечето студенти не знаят и една билка,камо ли добавка.Учат се до умопомрачение само хапчета ,мазила АБ и т.н.Не казвам че те не трябва да се интересуват ,но няма друга система която така да ти промива мозъка в тази насока.Почти всички доценти и професори имат навика на лекции да плюят по билки,знахари и т.н.А ти на 20 години ги гледаш като господ.И като ти дадат 4-5 примера как пациент е закъснял фатално щото се лекувал със билки ,ти вече си върл противник

# 54
  • София
Бобка не съм съгласна ,че защото пациентите са по начетени ,затова лекарите изписват добавки.В обучението
на студентите няма никъде застъпено дори и една дума .Повярвай ми повечето студенти не знаят и една билка,камо ли добавка.Учат се до умопомрачение само хапчета ,мазила АБ и т.н.Не казвам че те не трябва да се интересуват ,но няма друга система която така да ти промива мозъка в тази насока.Почти всички доценти и професори имат навика на лекции да плюят по билки,знахари и т.н.А ти на 20 години ги гледаш като господ.И като ти дадат 4-5 примера как пациент е закъснял фатално щото се лекувал със билки ,ти вече си върл противник
Ами значи тогава лекарите четат вече повече странична литература, интернет и т.н , защото виждат как пациентите закъсват дори и с лекарства ........

# 55
На мен още не ми се е случвало да ми предлагат лечение с добавки. Даже съм спорила че за точна диагноза трябва да ми назначат дадени изследвания които са ми ги отказвали и така ми се забави установяването на точното лечение и пих антибиотици на сляпо заради това че не ми пуснаха една стерилна урина щото не им стигали парите. После други антибиотици после трепах ещерихия коли после кандида и така сметката стана 200лв за хапове и последици от тях. Абе само се ядосвам като тръгна по лекари разкарват ме и ме ядосват. А веднъж отивам и и викам чак гърч правя при първата поява на цистита ми още дори не знаех че е цистит а тя ми даде само да пия едно обикновенно болкоуспокояващо аз и викам вдигам 38 и нагоре температураа главата ще ми се пръсне ама ко и пука така трябваше да се оправям сама за да не пукна. Абе незнам пълна лудница си е. Няма оправия за мен ако не си помогнеш сам явно.

# 56
Като ходим с малкия на лекар и тя ме попита какво имам под ръка  и аз: коластра, спирулина, пробиотици, серапептаза и т.н и тя ме гледа Shocked Скоро ме пита за сайта и аз и го дадох. Но моята лекарка предпочита да предписва хомеопатия съм забелязала.
Относно витамин С-то аз получих преди седмица един страшно мокър пакет. Цялото шише се беше спукало.Добре, че другите неща си бяха ок. Писах им и още на другия ден ми възстановиха парите. Страхотни са!
Забелязали ли сте като вземате 5 htp-то сутрин и после пиете кафе какво става? Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 10:58 от denibg

# 57
  • София
На мен още не ми се е случвало да ми предлагат лечение с добавки. Даже съм спорила че за точна диагноза трябва да ми назначат дадени изследвания които са ми ги отказвали и така ми се забави установяването на точното лечение и пих антибиотици на сляпо заради това че не ми пуснаха една стерилна урина щото не им стигали парите. После други антибиотици после трепах ещерихия коли после кандида и така сметката стана 200лв за хапове и последици от тях. Абе само се ядосвам като тръгна по лекари разкарват ме и ме ядосват. А веднъж отивам и и викам чак гърч правя при първата поява на цистита ми още дори не знаех че е цистит а тя ми даде само да пия едно обикновенно болкоуспокояващо аз и викам вдигам 38 и нагоре температураа главата ще ми се пръсне ама ко и пука така трябваше да се оправям сама за да не пукна. Абе незнам пълна лудница си е. Няма оправия за мен ако не си помогнеш сам явно.
Мога само да ти съчувствам, била съм свидетел на много подобни случаи и всеки ден се моля да не ми се налага на мен или мои близки да прибягваме до лекар, защото не се знае до какво може да доведе това.... за това да наблягаме на профилактиката   Grinning

# 58
  • София
Като ходим с малкия на лекар и тя ме попита какво имам под ръка  и аз: коластра, спирулина, пробиотици, серапептаза и т.н и тя ме гледа Shocked Скоро ме пита за сайта и аз и го дадох. Но моята лекарка предпочита да предписва хомеопатия съм забелязала.
Относно витамин С-то аз получих преди седмица един страшно мокър пакет. Цялото шише се беше спукало.Добре, че другите неща си бяха ок. Писах им и още на другия ден ми възстановиха парите. Страхотни са!

Аз избягвам да споделям на лекар за добавки или алт. лечения, че гледат с насмешка или пък въобще не чуват какво им се приказва.....малкия го водих преди градина на педиатъра, че не се бяха виждали от 3 години....преди това го срещнах на улицата и той вика -ма вие хич не боледувате, доведи го поне да му направя общ преглед...не ми се обясняваше как се справяме сами...та рекох нека да се видят,че ще се забравят  Mr. Green
Не искам да пренебрегвам и нашата хомеопатичка, помощта и е безценна...но и нея не сме я виждали от една година Simple Smile

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Таблица за … 4; мг

# 59
  • Варна
От кои пробиотици давате на децата си? И при какви ситуации ги давате?

Код KOV394     за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт