Отговори
# 330
Аз бях я взела миналата година за промивки на носа. Не останах доволна от резултатите т.е. имах си хрема 3 месеца  Crazy Сега реших, като няма да я ползвам с лечебна цел поне да я изядем  Grinning В обикновена мелничка не става, според мен, заради металните резци - да не влезе в реакция. Явно ще трябва или с пластмасови или да се приготви солев разтвор и с него да си солиш.....  Thinking

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 331
Ninia, виж тук за приложението на хималайската сол. Страшно ви благодаря за тези линкове, много ми я похвалиха тази сол на Аквасорс, но посмъртно нямаше да дам толкова пари за сол. Хомеопатката ми каза, че всяка вечер си топяла краката в такава солена вода и страшно й сваляло напрежението и стреса. Със сигурност ще поръчам от айхерб, че цените са несравними.
Също много благодаря и за линка с капсули GSE, че на капки ми е ужасно неприятно, но си мислех нещо за този екстракт. В България съм си купувала Биоцитрин и нямаше ефекта, който имаше Цитросепт, а имам приятел в Биопрограма, който се кълнеше, че екстракта го внасят готов и тук само го пакетират, т.е. не е разреден или нещо подобно. Какви са ви впечатленията от екстракта от айхерб?

# 332
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862
hotday - нищо не връщаш, само пишеш, че е счупено.

veihaivei - без да ръмжа: единственият начин да се изгорят мазнините е да се транспортират като триглицериди по кръвен път до мускулните клетки и там да се изгорят. (или до черния дроб за изгаряне в пероксизоми) Всички средства за отслабване трябва да работят така.

А Форсколинът присъства във всички скъпи фæтбърнъри. Вчера го поръчах.

LeoVita - не всички данни за теглото на продуктите са верни.

Saw Palmetto - пий по 2 на ден. Не е опасно.

I r r a - всяка позиция, която я местят в новия склад, я няма за два дни.

mamaq - за простатата - Saw Palmetto, тиквено масло, сок от нар. Има ги.

dalil - рибеното масло - в хладилника за да не се оригате.

Ninia - в хаванче, после в кафемелачка. Нищо че са метални.

# 333
very nice моята хималайска сол е точно тази предлагана от аквасорс. Даже когато я купувах беше по-скъпа, сега гледам са я намалили.  Crazy Иначе изглежда по абсолютно същия начин, както тази в айхерб ( дефакто солта е еднаква, но за всеки влак си има пътници)  Wink

# 334
  • София
добре че зачекнахме темата за солта. Та разбрах, че за промивките за носа солта не трябва да е йодирана.
Тази дали е пак каменна като 'хималайската'? http://www.iherb.com/Himalayan-Institute-Neti-Salt-Neti-Salt-Ref … l-8-oz/20546?at=0

# 335
Пинко ми в хладника я държим Омегата, ама на него така му действа. Вземал я е с храна и без и се същото. Той по принцип получава киселини от разни храни.
Аз и маслото от пореч в хладилника държа. Чудя се и лецитина дали там да сложа?

Относно хималайската сол.Тая дето е на камък май само солен разтвор може да се прави или да си ги държиш за красота:) Даже се продават такива лампи от сол и вътре се слага крушка или свещ. Солта в тази си форма като всеки кристал има силно енергийно излъчване доколкото си спомням. А пък ей тези две книги ми бяха попаднали преди време...в спиралата мисля че ги има.
Ф. Батманжелидж
"Тялото жадува за вода"
"Водата лекува, лекарствата убиват"

Та там се говори за лечението с вода и сол. На мен ми звучи достоверно, нищо че от много години битува мнението, че солта е вредна и че по-малко трябва да се яде, пък ако може хич да не се яде. Аз по принцип  малко мързеливо я правя тази рецепта...малко сол изсмуквам и после чаша или две вода..но не съм постоянствала конкретно в това занимание. Но си има съотношение колко сол се слага на кг тегло в 1 литър.

Иначе солничката няма мелничка. Но самата сол и в двата варианта е светло розова на цвят.
Аз преди време си бях взела пласмасова кутиика с черен пипер с мелничка отпред. Пълно менте. Ако не е яко желязо не смятам че ще свърши работа.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 19:58 от dalil

# 336
Хималайска сол може да си вземете и оттук.
Има и още, и още, и още

# 337
....

Бобка а кой вит Ц ще препоръчаш?
Синеоч, за възрастен или за дете? Натурален или синтетичен? На прах или на таблетка?  Grinning

За дете ми предложи искам за мен, незнам какъв който е най ефикасен, исках течен, ама нали се оказа, че не става...дай идейки  Hug че ще поръчвам скоро  bouquet

# 338
  • София
....

Бобка а кой вит Ц ще препоръчаш?
Синеоч, за възрастен или за дете? Натурален или синтетичен? На прах или на таблетка?  Grinning

За дете ми предложи искам за мен, незнам какъв който е най ефикасен, исках течен, ама нали се оказа, че не става...дай идейки  Hug че ще поръчвам скоро  bouquet

Бих ти препоръчала този за детето:

http … t-found.svg[/img]

Разгледай тези са интересни за възрастни: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Chewable-Mild-C-Vitamin-C-250- … ablets/13588?at=0
Не съм ги пробвала.Иначе аз пия едни, но са доста големи за поглъщане и не смея да ги препоръчам.
Ето още едни натурален вит. Ц на прах: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Vitamin-C-6-35-oz-180-g/17628?at=0 .
Понякога давам на детето и от това, но естествено в много малко количество: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-Crystals-35-o … -1000-g/9175?at=0  -много го обича

Kод за отстъпка 5$   LAV475
Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за … 4; мг

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 22:32 от Bobka

# 339
  • В сънния Люлин, прибулен...
Синеоч, онези пак бяха някакви гъби, дето си ги въдиш и т.н. Наистина не съм сигурна, имам смътен спомен, че май се казваше Комбуча.
Това са други, може би сродни гъби, не се наемам да твърдя, сигурна съм само, че се продават в шишенца, затворени в капсули!
Включително, продават се и в нашенските магазини Лечител (френски продукти) - това, ако имаш съмнения дали ще ти понесат. По едно време ми беше надвиснал и на мен един дамоклев меч и се бях поинтересувала, но добавките и сега са ми ужасно много, а пък при мен липсва абсолютно обективен критерий (нещо измеряемо) за промяната/подобрението и ги зарязах... засега...
Затова ти препоръчвам сама да си потърсиш инфо и да отсееш зърното от плявата, за да не те подведа, без да искам

Пинко, благодаря ти!  newsm20

# 340
  • Пловдив
Препоръчайте ми алое за лице - трябва ми за след химичен пилинг
да е максимално чисто и безвредно
моля   bouquet

# 341
  • София
Препоръчайте ми алое за лице - трябва ми за след химичен пилинг
да е максимално чисто и безвредно
моля   bouquet
Имаше добри отзиви за този:

Гелчето е за след слънце, но според мен е подходящ точно за твоя случай.
Рзгледай и този

Сайтът вече е с нов облик  Simple Smile

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 342
Освен, че е с нов облик са докарали и спрея с цинк - NutriBiotic, First Aid Throat Spray with Zinc + GSE - веднага го метнах в кошницата  Laughing

# 343
Вчера си взех поръчката. Изпратена на 11.10, била е в пощата на 19.10.
Спреят за гърло и за нос с GSE бяха в една торбичка и кутийката на спрея за нос беше подгизнала, но пък и двете си бяга с фолиото запечатани и така и не можах да разбера какво се е разляло, може би от спрея за гърло някакси е потекло, поне на него ми миришеше. Първо мислех да им пиша, но после се отказах, не е текло кой знае какво количество. Пробвах ги и двата спрея. Този за гърло е много ментов и няма да става за малката, че тя е все на хомеопатични, но й пръснах в носа от спрея за нос. Да видим дали ще й се отрази добре.

Дъвчащата коластра страшно им хареса и на двете. Габи каза, че не е яла по-вкусна коластра досега, но пък въобще не хареса вит.С-то, каза, че е отврат, хем го бях сложила в сок Rolling Eyes За мен го разтворих във вода и е доста блудкаво на вкус, но не и чак отврат, но тя е много трудна с тези добавки. Затова пък Вики пие всякакви гадости-зелени, черни... много хареса вит.С само във вода. За Габи ще купувам друг, някакъв дъвчащ-синтетичен. Какъв препоръчвахте? А има ли с отложено действие?

Сега ще поръчвам храносмилателни ензими, че Вики е с разстройство и спешно ще ходя да вземам от аквасорските, а те са 0.70лв/бр. Rolling Eyes Ще си поръчам да ги имам за друг път. Какво ще кажете за тези? Различават се от аквасорските само, че нямат лактаза, иначе мг са почти същите в една касула.
Сетих се още нещо. Пратката ми беше от Германия и в пощата. Има ли някой, на който пратката да е отишла в митницата и да е била от Германия? Какъв е принципа на изпращане, кога от САЩ, кога от Германия?

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:23 от very nice

# 344
very nice преди няколко страници много похвалиха Culturelle Probiotic в борвата срещу разтройство  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт