Отговори
# 495
  • София
а за белези да препоръчате нещо от тук: (за сина ми след шевове по лицето) Спряла съм се на тези 2 варианта:
http://www.iherb.com/Derma-E-Scar-Gel-2-oz-56-g/6375?at=0
http://www.iherb.com/Quantum-Health-Scar-Reducing-Herbal-Cream-7 … oz-21-g/6712?at=0

# 496
Да ви попитам, пия новозенландската коластра 3Х2 дневно, профилактично, обаче урината ми стана мн наситено жълта, на половина също. Пия също и витамините на макси хеър, но предвид това че и половина се оплаква от същото, мисля, че е от коластрата. Нормално ли е?

# 497
Това е от витамин В Шушулче  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 498
Да ви попитам, пия новозенландската коластра 3Х2 дневно, профилактично, обаче урината ми стана мн наситено жълта, на половина също. Пия също и витамините на макси хеър, но предвид това че и половина се оплаква от същото, мисля, че е от коластрата. Нормално ли е?

ами добър знак е това,че вит. Б действат Simple Smile

# 499
A, dobre, успокоих се. Благодаря за информацията.

# 500
  • Montana
Момичета , има ли в този сайт протеини на добра цена ? Мъжът ми досега е пил само мегамас. Ако знае някой нещо изгодно ..... да пише.   bouquet

# 501
Момичета , има ли в този сайт протеини на добра цена ? Мъжът ми досега е пил само мегамас. Ако знае някой нещо изгодно ..... да пише.   bouquet

Ами няма за сега, за какво му е на мъжа ти ? Ще ви ориентирам перфектно, в момента има протеини на супер цена в България   chef

# 502
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ами няма за сега, за какво му е на мъжа ти ? Ще ви ориентирам перфектно, в момента има протеини на супер цена в България   chef

Я?

# 503
  • София

И съвсем случайно ти го продаваш  Grinning

# 504
  • Плевен

Moже ли да ни ориентираш за тези протеини. По възможност без изкуствени подсладители да са.

# 505
я ? какъв по-точно newsm78 суроватъчен концентрат- изолат-хидролизат, яйчен, казеин, овкусен-неовкусен,матрица от няколко източника и тн ...

За различните цели се ползват различни протеинови пудри .

едит:
съвсем случайно няма как да ви продам, така, че можеше и да не го пишеш тва  Crossing Arms

# 506
чист изолат на Optima ?Peace

# 507
airi, ако можеш да се лишиш, аз съм много склонна да ти взема този продукт. Пиши ми на лични, ако си навита

veihaivei, пълна ти е пощата, но иначе  Peace..пиши и ще се разберем Wink

# 508
Здравейте Simple Smile
Ще правя скоро поръчка, пиша тук за малка консултация.Какви мултивитамини сте пробвали и сте доволни, става въпрос за бебе на 1 година ?
На майката съм взимал 3 вида ''пренатал'' досега (Солгар ,Нау и Нейчър'с плюс) , искам да пробвам нещо още по-добро, че е доста изтощена. Дайте предложения .
За майката препоръчвам горещо коластра и АФА водорасли, например коластра иАФА И зависи и от какво е изтощена-от дълго кърмене или от недоспиване. Също и ЕМК-някакви омега 3-6-9. Избери си.

За малкото също коластра. Аз давах също дълго време и АФА течна на Аквасорс+10капки ЕМК с 1 коластра разтворена в тях. Можеш да намериш някаква алтернатива в iherb или Ескимо кидс. Също може и някакъв вит.С, но от мултивитамини няма никакъв смисъл, убедила съм се и за двете си дъщери.

# 509
  • Хасково
Какво вземате от сайта като еквивалент на Саменто от Лечител? Мисля, че това е Котешкия нокът. Препоръчайте ми моля  Praynig добра марка, но в течен вариант и да е подходящ за деца на 5 год.

Общи условия

Активация на акаунт