Отговори
# 510

и други

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 511
Това омега 3 дали става и за деца? А за малката, която е на 1г. и пол.? Тя ще може да го дъвче евентуално, но не е ли голяма дозата?
http://www.iherb.com/Natrol-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavor-1000-m … oftgels/2242?at=0

# 512
Това омега 3 дали става и за деца? А за малката, която е на 1г. и пол.? Тя ще може да го дъвче евентуално, но не е ли голяма дозата?
http://www.iherb.com/Natrol-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavor-1000-m … oftgels/2242?at=0

По-скоро е за възрастни.

# 513
  • В сънния Люлин, прибулен...
Моля за спешен въпрос - освен 5 htp или St John - за депресия как се процедираше с вит. Д? Ударно - по колко?

Харесах си ТОЗИ Форсколин. Пише, че ще е наличен в следващите 24 до 48 часа, но така виси сигурно от седмица.
Аз пък смятам да го чакам  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 13:57 от veihaivei

# 514
  • София
А това 5 HTP за какво основно се приема, как ви влияе на килограмите? Аз го приемам с цел намаляване на апетита, но направо имам чувството, че ме "изстъргва",  1-2 часа след като съм го изпила направо започвам да вия от глад Thinking

# 515
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch
Mimci - съвсем ми сбърка биохимията... Как точно се денатурират белтъците при ниски температури? Хората замразяват ембриони в течен азот! Ще изкараш бебетата от "инвитро" -"денатурирани"...

airi - гледала си от мене, аз го препоръчвам (и пия). А ти (много просто) - пий вит. D само в делнични дни!

Спокойна - маслото от пореч съдържа 3 пъти повече GLA. Изобщо, за кожни проблеми потърси (първо в Гугъл) - фумарова к-на и форсколин.

Bobka - аз с вит. С си подкиселявам супата...

mamaq - за пърхут: сипваш произволен шампоан в шепата, капваш 10 капки GSE отгоре, хубаво нанасяш сместта на главата и след 2-3 минути изплакваш.

denibg - правилно, масло от пореч винаги с рибено масло!

kakihara - оценявам загрижеността ти за съдържанието на полихлорирани бифенили и метилживак, но мене молекулярно дестилираното масло ме устройва. Напълно! А въобще Proposition 65 е доста съмнителен документ...

Bobka - ама кой ви е карал да пиете Kril Oil...

# 516
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862

galita - за белези - да пие ензими! Виж темата.

Шушулче - урината се оцветява от вит. В2.

desinik - виж протеина на Jarow.

Относно протеините: в София има склад срещу Данон (Сердика), продават насипни. Не съм ходил. Казват, че имало всичко.

veihaivei - пий по 5000 М.Е. дневно цялата есен/зима.

Форсколин поръчах на Life Extension. Нали разбираш, че въпреки отличните отзиви, ние ще сме опитните зайчета. Но идеално се вързва с N-ацетил тирозин!

zvet81 - парадоксална реакция. Аз пия сутрин и вечер по 100 мг и въобще не ми се яде.

# 517
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

kakihara - оценявам загрижеността ти за съдържанието на полихлорирани бифенили и метилживак, но мене молекулярно дестилираното масло ме устройва. Напълно! А въобще Proposition 65 е доста съмнителен документ...

Нямам нищо против, щом ви устройва, аз лично ползвам само течното на Карлсон.НАУ съм ги ''намразил'' и заради шевчето им за България #2gunfire, но лошо няма, имат и работещи продукти.

Какво вит Ц давате на бебета 1-1,5 годинки, и какво мога да взема като заместител на тоя калциев глюконат ( не го бях чувал до скоро и смятам, че е безумие да го изписват)?

# 518
  • София
kakihara, изобщо не е безумие!
На моето дете го преписаха и се оправи много бързо, хората си знаят работата. Peace

п.п.- Има го в БГ и цената му е 3-4 лв.

# 519
Това витамин С  устройва ли те? Ти разбира се няма да даваш цялата доза......
И какво му е на калциевия глюконат? Какво толкова страшно може да стане ако го даваш 2-4 дни?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 520
  • София
Какво вземате от сайта като еквивалент на Саменто от Лечител? Мисля, че това е Котешкия нокът. Препоръчайте ми моля  Praynig добра марка, но в течен вариант и да е подходящ за деца на 5 год.
С каква цел даваш Саменто на дете, според мен не е много подходящо, ако е като адаптоген има и по-добри / и безопасни / неща

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 521
  • Хасково
Цитат
mamaq - за пърхут: сипваш произволен шампоан в шепата, капваш 10 капки GSE отгоре, хубаво нанасяш сместта на главата и след 2-3 минути изплакваш.
PinkPanther кое препоръчваш за тази цел.
Омръзна ми от най-добрите шампоани против пърхот!!! #2gunfire

Дай алтернатива за вит.Д за деца на Вигантола.Аз веднъж ще навия да давам нещо ито ще изчезне от пазара!

За повишаване на апетита на дете на 3 години какво ще препоръчате.
Моля, за прапратка някъде назад в темата говорехте за проблеми за щитовидната жлеза и добавките за нея.

# 522
  • София
.............  Моля, за прапратка някъде назад в темата говорехте за проблеми за щитовидната жлеза и добавките за нея.

А какъв е проблема?:
Хипофункция
Хиперфункция
Хашимото и т.н

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 523
  • София
....

Какво вит Ц давате на бебета 1-1,5 годинки, и какво мога да взема като заместител на тоя калциев глюконат ( не го бях чувал до скоро и смятам, че е безумие да го изписват)?

Този калциев глюконат и аз не знам за какво толкова го предписват  Rolling Eyes масово чувам, че се пие, но ние досега сме минавали без него.
Ето едно предложение за витамин Ц:

NadiaNGX,бих се доверила на този вит. Д :

Но цената му е доста висока, разледай и този :

Обсъжданата добавка за Хашимото е тази:

За повишаване на апетита на дете на 3 години какво ще препоръчате -коластра, за пчелно млечице не знам дали е малък

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 524
Цитат
PinkPanther кое препоръчваш за тази цел.
Омръзна ми от най-добрите шампоани против пърхот!!! #2gunfire

Дай алтернатива за вит.Д за деца на Вигантола.Аз веднъж ще навия да давам нещо ито ще изчезне от пазара!

За повишаване на апетита на дете на 3 години какво ще препоръчате.
Моля, за прапратка някъде назад в темата говорехте за проблеми за щитовидната жлеза и добавките за нея.

Аз този Д3 взех за моето бебе:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Baby-Ddrops-400-IU-11-ml/13932?at=0

Общи условия

Активация на акаунт