Отговори
# 525
NadiaNGX против пърхут пробвала ли си davines ? ( няма го в сайта, но го препоръчвам)

Bobka на нас калциевия глюконат ни го изписаха превантивно след ваксинация срещу евентуална алергична реакция (как звучи  ooooh!)

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 526
  • София
Калициев глюконат за деца в сайта няма.
Единствните калициев глюконат са тези:
http://www.iherb.com/Calcium-Gluconate#p=1&sr=0

Отделно са спряни от производство...в описанието пише, че добавката е полезна за костите.
Ниния, интресено ми е дали педиатърът ви е предписал ампули?

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 22:26 от Bobka

# 527
  • Хасково
.............  Моля, за прапратка някъде назад в темата говорехте за проблеми за щитовидната жлеза и добавките за нея.

А какъв е проблема?:
Хипофункция
Хиперфункция
Хашимото и т.н

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Хормоните са на горна граница има изменения в жлезата .- установен с доплер.Става въпрос за жена на 55 годи. това оказва влияние върху цялостното и физическо състояние лесна уморяемост отпадналост, болки в ставите и т.н.

Bobka каква ще следва да е дозата от този вит.Д за деца на 3 и 6 години http://www.iherb.com/Natural-Factors-Vitamin-D3-Drops-1000-IU-0- … -15-ml/22439?at=0 - притеснява ме 1000 UI.
Пием коластра и рибено масло но Ескимо ням никакъвефект.
Пили сме и пчелно млечице при това натурално пак същото.
Не сме алергични към мед и пчелни продукти сега ядем мед с прашец - поне за имуненитета дано погага.

# 528
  • София
за подсилване на апетита при децата са ми изписвали витамини с лизинPeace

# 529
  • София
...

.....
Bobka каква ще следва да е дозата от този вит.Д за деца на 3 и 6 години http://www.iherb.com/Natural-Factors-Vitamin-D3-Drops-1000-IU-0- … -15-ml/22439?at=0 - притеснява ме 1000 UI.
....

Виж за дозите тук

За бебета дневна доза на D3 800-1,000 IU и  2,000 IU за по-големи дечица.
Ако те притесняват горните, разгледай тези:

Малкият като беше бебе педиатъраът му беше предписал по 2 капки Вигантол през зимата.
1 капка вигантол е около 600-700IU

Имаше доволни от едно витаминно сиропче с лизин, но не сме го пили, защото беше с аспартам ...
Намерих едни витамини в сайта с лизин, можеш да ги разгледаш  Simple Smile

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:26 от Bobka

# 530
......................................
Ниния, интресено ми е дали педиатърът ви е предписал ампули?

.............................

точно днес и на нас ни изписаха
Почти при всяко разболяване ,личната ни го предписва.Сега сме с ларингит  Confused Има го и на ампули Peace

# 531
  • София
Само да вметна за Калциевия глюконат - дава се за алергии при децата.
При едно малко дете с ринит, кашлица и лека Т. никога не се знае дали не е алерг. реакция , настинка или вирус.
По-добрите педиатри просто се презастраховат, че може и да е алергична реакция , освен това Са Глюк-т  е добро  средство за овладяване на отока на лигавиците.
Аз много не се намесвам в детските теми - но отдавна ми се иска да изкажа мнение по въпроса с Им.С на децата.
Силната имунна с-ма се създава и  едни редовни и леки 'упражнения' на имунните клетки само я засилват.
Когато детето се сблъска с антиген в неговото тяло се създават антитела на съответния патоген /или просто антиген Simple Smile/. При втора среща с антигена - то вече ще има съответните антитела.
Така че според мен не трябва да се впускате да самолекувате децата си при всяка една лека хрема или като се закашля 1-2 пъти.
Ринита, Температурата са просто рекции /нормални/ за тялото.
Не казвам да не  отивате на лекар - ако по ваша преценка мислите, че детето се разболява, но не и за всяко нещо да прибягвате до самолечение .
Вярно е,  вит. /А,С,В,Е и т.н./ , минералите ,Омега 3 -  засилват Им.С-ма, но те са един  вид презастраховка, че някой от тях не липсва, но едва ли по-големи количества ще повлияят положително на имун.  система.
Няма такова нещо - повече витамини - по-силна Им.С.

няма да давам примери - за мен това винаги е било много глупаво - а и единичните случаи не са доказателство?! Simple Smile

# 532
  • София
Само да вметна за Калциевия глюконат - дава се за алергии при децата.

Точно така!
При моето момиченце е подобен случая или по точно , не може да компенсира при влажното време.
Ефекта беше светкавичен!

# 533
Bobka изписва ни каквото намерим - ампула или сиропчето, което е показала feyaa.

denis_d по-големи дози от витамин С не действа ли на имунната система?

# 534
На малкия давам коластра и рибено масло предната седмица го хвана един вирус -лека Т ,мускулни болки повърна един път и едно рядко изхождане .Всичко това във вторник ,в сряда вече беше пушка и си мисля ,че е от коластрата и рибеното .В грешка ли съм?

# 535
  • София
На малкия давам коластра и рибено масло предната седмица го хвана един вирус -лека Т ,мускулни болки повърна един път и едно рядко изхождане .Всичко това във вторник ,в сряда вече беше пушка и си мисля ,че е от коластрата и рибеното .В грешка ли съм?

При разтройство мисля мазнина не се дава  Rolling Eyes   newsm78
Все пак важното е , че сега е добре  Grinning

# 536
Iliana__, на градина ходи ли малкия?
Просто е имал късмета да не му се срине имунитета и да издържи вируса Simple Smile Иначе от добавките най-важно в този слуай е пробиотици и хранителен режим.

Моля, препоръчайте за дете,склонно към бронхити от хрема, нещо срещу хрема (освен имуностимулатори и физиологичен разтвор). Много благодаря   bouquet

Моят код за -5$ е ZUN338
Благодаря на хората,които са го използвали и ще използват!

# 537
*R*A*D*I* аз съм доволна от сребърната вода, също и от Nasal Spray with GSE
  Peace

# 538
  • София
..............

denis_d по-големи дози от витамин С не действа ли на имунната система?

да,  действа Simple Smile

Iliana__    може да е било и СЧР , бактерия , напр. Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 11:50 от denis_d

# 539
  • Хасково
Какво вземате от сайта като еквивалент на Саменто от Лечител? Мисля, че това е Котешкия нокът. Препоръчайте ми моля  Praynig добра марка, но в течен вариант и да е подходящ за деца на 5 год.
С каква цел даваш Саменто на дете, според мен не е много подходящо, ако е като адаптоген има и по-добри / и безопасни / неща
Мислех да го давам профилактично против настинки и грип сега зимния сезон. Не знаех, че има нещо опасно.

Общи условия

Активация на акаунт