Отговори
# 585
  • София
Ellie-A
Тия неща не може да ти причинят такъв косопад - може би е от сезона - пролет и есен, нормално е косата да пада повече от нормалното /което е 100 косъма дн./ Simple Smile
За да пада косата сега - косъма е умрял преди доста време.
Косъма има следния цикъл на растеж:
Анаген -  фаза на растежа /около 85% от космите/
Катоген - преходна фаза /10%/
Телоген - фаза на покой /5% /- това са тези от които пада косата всеки ден
Фазите са с различна продължителност - като Анагена е средно 6-7год /може 3 може и 10 год, индивидуално е /

Ако падат косми които са във фаза Анаген - това е проблем Simple Smile - води се някакъв вид Алопеция /като заболяване/
При Катагена - клетките бавно спират да се  делят, фоликулът на косъма се свива и измества към повърхността - подготвя се да падне . Тази фаза е 2-3 седмици.
Или ако косъма пада сега - умрял е преди месец Simple Smile

При сезонния косопад пада повече коса от обикновенно

Започни да си правиш маски - домашни /Тривитаминол/ и да пиеш витамини за коса.

ПП. Косата може да пада и ако си предозирала някои витамини или минерали - вит.А,  Селен...проблем с ЩЖ, Хормонален дисбаланс, от някой шампоан...

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 586
Има ли вит.С с отложено действие?
Ползвате ли някой или няма смисъл да е с отложено действие? Извинявам се, ако сте го коментирали преди.

# 587
мацки,...вие сте печени вече :Simple Smile)) ..кажете лек за повръщащо, 5 годишно дете, няма темп. за сега но плаче колко му е лошо Sad

# 588
  • София
мацки,...вие сте печени вече :Simple Smile)) ..кажете лек за повръщащо, 5 годишно дете, няма темп. за сега но плаче колко му е лошо Sad

Направи му чайче от джоджен или мента-това ще му успокои коремчето...следи го много от късо да не се обезводни.

Началните признаци на обезводняване са нарастваща жажда, сухи и напукани устни, леко главоболие. Цветът на урината също е индикатор за това – тъмният, наситен цвят е признак на обезводняването, нормалното оцветяване е светло, почти прозрачно като водата.

Похвалете моля някое кремче за избелване на лунички.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 09:49 от Bobka

# 589
  • София
Само да вметна, че Nature's Way продуктите и  Sambucus сиропчетата им ги има в аптеката срещу моя блок. По-добре вижте дали не са по-изгодни да се купят от БГ .

Код за : VAT423

# 590
Здравейте!
Откакто започнах да пия тези три неща ми се струва, че започна да ми капе косата повече от нормалното:
 Doctor's Best, Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate, 60 Capsules
- Jarrow Formulas, B-Right, 100 Capsules
- Now Foods, C-1000, 180 Tablets

Витамин С на Now Foods съм пила същото купувано от БГ в друга разфасовка и нямах проблеми. Витамин Б комплекс също съм пила, но не на Jarrow Formulas, а на Now Foods. Освен да е от хиалуронова киселина‎..? Възможно ли е? Или от есента да е..? Но друг път не ми се е случвало. По принцип на всяко ресане и миене свалям завидни топки коса от четката, но сега са като че двойно повече.. Други идеи на какво може да се дължи това?

И още нещо - кое беше на Цитросепт алтернативата от iHerb..?

На мен си ми капеше косата  преди да взема да пия добавките тях си ги купих за да спре ако имам някакъв дефицит и е от това а и при мен може да е и от метотрексата но и него спрях. Но вече 16 дена пия това и не виждам да ми капе повече косата а и си се чувтваам добре..  Source Naturals, Inositol & Choline, 800 mg, 100 Tablets
.  Jarrow Formulas, B-Right, 100 Capsules                                             
Doctor's Best, Best Hyaluronic Acid, With Chondroitin Sulfate, 180 Capsules
Now Foods, Rutin, 500 mg, 100 Vcaps                                                       
Пия още пълния пакет ензими и кофата с омега 3. Та не виждам да капе повече коса не мисля че е от това.

Код за отстъпка от 5 $  www.iherb.com  : NOV689

# 591

Направи му чайче от джоджен или мента-това ще му успокои коремчето...следи го много от късо да не се обезводни.

Началните признаци на обезводняване са нарастваща жажда, сухи и напукани устни, леко главоболие. Цветът на урината също е индикатор за това – тъмният, наситен цвят е признак на обезводняването, нормалното оцветяване е светло, почти прозрачно като водата.

Похвалете моля някое кремче за избелване на лунички.

...знаех си, че мога да разчитам на вас, благодаря Бобка ОТНОВО!...  bouquet

# 592
Вече ги коментирахме Самбукус сиропите.Има ги и в аптеката срещу нас.Сравних цените.Тук малкия сироп струва колкото двойно по голяма разфасовка от  Ай Хърб.

# 593
Сребърната вода под формата на спрей ли е или на капки? Има ли проценти или е само един вид от аптеката?

В Бг аптеките се продава сребърната вода в шише ( като това на спирта) или във флакон. Едно и също е като съдържание  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 594
Има ли вит.С с отложено действие?
Ползвате ли някой или няма смисъл да е с отложено действие? Извинявам се, ако сте го коментирали преди.

Аз съм пила C-1000, той е с отложено действие. Сега съм си взела пак, но С-500. Доволна съм. Пия го всеки ден до обяд  най-късно.

# 595
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате Цинк, Кордицепс и Хитозан?

# 596
  • гр.Добрич
Здравейте  и от мен. Чета ви от известно време, но въобще не мога да се ориентирамм. Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.

Имам 2 бебенца на 1 годинка, които доста се поразболяха преди седмица, въпреки че не са ходили никъде и вкъщи е топло. Посъветваха ме да им взема добавки, но цените на Аквасорс са направо убийствени. Иска ми се нещо, с което да ги подсиля малко. Имат нужда и от пробиотици, защото имат проблем и с коремчетата.
Другото ми моченце е на 4г. и за него искам подобно имуностимулиращо, но да не е сладко, че е диабетик.
Накрая  и за нас с таткото, че сме много изтощени, а на мен мисе чупят много ноктите и ми пада косата.

Къде мога да прочета условията за плащане, видове карти и т.н. как да си направя поръчката?

# 597
spinki за подсилване на Им с-ма за цялото семейство може да пиете коластра, ние пием от тази. Витамин Д също e dobre da piete.

За коса и нокти с добри отзиви е Maxi-Hair,
За подсилване C-1000- но то е само за теб и мъжа ти

# 598
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

mamaq - за пърхут: сипваш произволен шампоан в шепата, капваш 10 капки GSE отгоре, хубаво нанасяш сместта на главата и след 2-3 минути изплакваш.

Какво е GSE и от къде да го купя!

# 599
Какво е GSE и от къде да го купя!

От тук  Simple Smile

ПП
Къде мога да прочета условията за плащане, видове карти и т.н. как да си направя поръчката?

Регистрираш се в сайта на айхерб, пълниш кошницата, плащаш с дебитна/кредитна карта (може сметката в картата да ти е в лева) и чакаш да ти пристигне поръчката Grinning

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:37 от Ninia

Общи условия

Активация на акаунт