Отговори
# 780
  • София
Посъветвайте ме кой витамин С да си поръчам.  Hug
А какъв предпочиташ течен или на таблетки, натурален или не, с освобождаващо действие или не, кисел или мек?  Simple Smile На сайта се предлагат най-различни видове.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 781
  • Русе
Здравейте, не намерих вит Д по аптеките!Кой продукт заместил за бебе на Вигантола препоръчвате?
Благодаря!

# 782
Посъветвайте ме кой витамин С да си поръчам.  Hug
А какъв предпочиташ течен или на таблетки, натурален или не, с освобождаващо действие или не, кисел или мек?  Simple Smile На сайта се предлагат най-различни видове.

Предпочитам да е на таблетки. Гледам, че дозите им са големи и мисля, че е добре да са с освобожаващо действие(ако не бъркам нещо аз де). Имаше и някаква връзка между калция и витамин С. Ще ги пия аз и синът ми(7 год) при нужда. Зa какво служи това Rose Hip.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:52 от didka_80

# 783
Момичета/момчета, оказа се, че дъщеря ми има проблем със зрението.  Омега 3  подходящ ли е, или ще ми препоръчате нещо друго? По колко да давам на нея - 12 год и на сина ми 3 год. Става въпрос за тази, която е течна в разфасовка от 500мл.
Предварително благодаря.  bouquet
Само да вметна за зрението - до 9-10 г.възраст се формира зрението на децата / т.е. доразвива се/ в пубертета също може да има някакво отклонение.
Добре е да се консултираш с някой специалист от Очна клиника, че тия кварталните Офталмолози нещо не вдъхват вяра.
По-малко стоене пред РС и ТВ и повече време навън Simple Smile - ще помогнат повече отколкото каквито и да е добавки  / не казвам да не ги пият децата, но това са добавки - не лекуват, а подпомагат лечение/

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Благодаря ти   bouquet
Бъди сигурна, че съм я водила при най-добрите в Пловдив Hug

# 784
Здравейте, не намерих вит Д по аптеките!Кой продукт заместил за бебе на Вигантола препоръчвате?
Благодаря!

Заповядай: 1, 2, 3, това пък е  под формата на спрей  Д2.
Вигантола-Д3- мисля беше 660 МЕ, тези са по 400-500 МЕ

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 785
  • София
Благодаря!

Drdesi,
Ето подходящ за бебета витамин Д под формата на капки:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за … 4; мг

# 786
  • София
При Вигантол-а / D3/   
 1 капка =667 IU=0,0167mg
Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 787
Здравейте момичета, най-накрая успях да ви изчета  Hug
Благодаря за прекрасната и бъкана с информация тема Simple Smile
Искам да ви помоля за съвет.
Малката ми дъщеричка от както се е родила е болнава. РЕдовно кашлица хрема, два бронхиолита, миналата зима и сега се започва пак. Каката ходи на градина ама крепи положението. Малката я тъпчат с антибиотици и става затворен кръг.
КАто прочетох всичко реших да и взема тези неща, бих искала да ви попитам дали е удачен избора ми и дали не са много нещата, тоест да я нотаваря излишно.
Витамин Д (досега почти не е пила, тъй като се роди с почти затворена фонтанела, и ни казаха да не го даваме)
Витамин С
Коластра (разбрах че се дава по 2 капсулки на ден
Зелени водорасли (това по колко се дава  newsm78)
Рибено масло (давам и в момента Ескимо 3)
и това сироче Самбукус.
Тя е на годинка е един месец. Всичко това едновременно ли се дава ?
За голямата също коластра и витамин Д и рибеното, на пръв поглед.
За мен съм решила да взема тази добавка за щитовидната жлеза, имам хашимото, и исках да попитам тя успоредно с Л Тироскина ли се пие. Аз сега съм на 0,75, след раждането хормоните са ми голяма каша.

# 788
joya от коластрата и водораслите се дава по една таблетка, а когато се разболее може да увеличиш на 3-4 таблетки. Витамин С-то и него може да даваш само при нужда до 200-250 мг. Сиропчето Самбукус съдържа ехинацея и според мен трябва да се правят почивки. Аз го давам само ако са болни по 2 пъти дневно. Щом пиете АБ е добре да вземеш и някакви пробиотици  Peace

# 789
  • София
joya, защо не си и давала витамин Д досега? Доколкото разбирам е зимно бебе като моите и през зимните месеци е трябвало да и даваш. Витамин д освен противорахитно има и имуностимулиращо действие. Има цяла тема

Код за първа поръчка през : VAT423
Благодаря

# 790
joya от коластрата и водораслите се дава по една таблетка, а когато се разболее може да увеличиш на 3-4 таблетки. Витамин С-то и него може да даваш само при нужда до 200-250 мг. Сиропчето Самбукус съдържа ехинацея и според мен трябва да се правят почивки. Аз го давам само ако са болни по 2 пъти дневно. Щом пиете АБ е добре да вземеш и някакви пробиотици  Peace

Само да уточня, че когато се взима АБ, пробиотиците се пият 2 часа преди или след приема на АБ. Иначе се унищожават от самия АБ. И освен всичко друго, което бях писала преди за пробиотиците, трябва да са най-малко 10 млрд. активни живи бактерии в такъв случай.

КОД ЗА ОТСТЪПКА 5$: SAV680

# 791
Няма ли някой да прави нова тема?

# 792
joya, защо не си и давала витамин Д досега? Доколкото разбирам е зимно бебе като моите и през зимните месеци е трябвало да и даваш. Витамин д освен противорахитно има и имуностимулиращо действие. Има цяла тема

Да темата я изчетох и точно за това искам да започна да давам.
Още като се роди, ми казаха предупредете педиатъра си че детето е с почти затворена фонтанела и да не предписва витамин Д. Тя предписа по една капка, от време на време, тоест да не я предозирам ли не знам защо. И понеже дотогава бях чела предимно публикации колко е вреден витамин Д,  не видях нищо съмнително. Сега като прочетох и започнах да си блъскам главата, факт е че голямата една година пие витамин Д и се разболя чак на 1 годинка, а малкото е болно от както се е родило. Но сега започвам да давам по две капки и това е.
Благодаря за отговорите  Hug

# 793
Аз пък забравих да попитам при ушна инфекция какво действа най-добре. Иначе, добре че имах под ръка едни капки с чесън и билки някакви http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Ear-Drops-Alcohol-Free-0-5-fl-oz-15-ml/11365?at=0 + стандартната програма с водорасли, вит.С, ехинацея,  пробиотици и рибено масло.

# 794
Аз пък забравих да попитам при ушна инфекция какво действа най-добре. Иначе, добре че имах под ръка едни капки с чесън и билки някакви http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Ear-Drops-Alcohol-Free-0-5-fl-oz-15-ml/11365?at=0 + стандартната програма с водорасли, вит.С, ехинацея,  пробиотици и рибено масло.
I see you при нас действа това. Капала съм го само един максимум два дни и болката изчезва- не знам дали е толкова добро или инфекцията не е била голяма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт