Писмо до Дядо Коледа!

• 151 402
  • 932
  •   1
Отговори
# 450
Нямаше да пиша в темата, но бях изненадана от писмото от БГ пощи и искам да попитам има ли друг с подобно писмо като нашето, нищо, че дойде чак на 14-ти януари. В голям плик имахме ламинирано цветно писмо от дядото, енциклопедия от "Златното пате" за динозаврите и сувенир от пощите - химикал и ключодържател.
Само да вметна, че още не сме писали на задграничните дядовци Wink

# 451
  • Пловдив
Охооооооо ,много неща. Браво! Аз писах по-напред в темата че от български пощи получихме само писмо, даже го има и текста написан в темата.

А може ли да споделиш как адресирахте писмото ви, неща по-специфично ли беше, защото до сега никой не се е похвалил с такъв пакет.  Благодаря за споделеното.

# 452
Ние още нямаме никакъв отговор от БП. Добре че се бях погрижила да си получат писма преди Коледа, та нямаше разочаровани, освен мен!

# 453
  • Пловдив
Ние получихме от български пощи малко преди Коледа, но от чужбина - не. Миналата година пратих с една седмица по- късно и получихме и от Германия на 07.01. От Финландия не сме получавали. Тази година също пратихме на трите различни адреса, но само от БГ пощи имаме отговор.

# 454
преди 2 дни получихме отговора от немския

# 455
аз нищо не съм получила още... чакам още

# 456
От Български пощи получихме отговор още на 19ти декември, но понеже никой не се сеща за пощенската кутия го прочетохе на 7ми януари..

# 457
А може ли да споделиш как адресирахте писмото ви, неща по-специфично ли беше, защото до сега никой не се е похвалил с такъв пакет.  Благодаря за споделеното.

Когато тръгнахме да пишем писмото с дъщеря ми, се обадих на пощите (някакъв телефон в София взех от сайта им) специално да питам дали ще има отговори тази година. Отговориха ми положително, но ми препоръчаха за получател да напиша централния им офис и името на една жена. Може би затова са ми пратили повече неща....
Досега все сме пишели за получател Дядо Коледа на Северния полюс - съвсем по детски  Laughing

# 458
  • Пловдив
Taneto, благодаря ти за отговора.

# 459
  • Luxemburg
хе-хе, днес получихме отговор на писмото което пратихме до Финландския адрес, а го изпратихме октомври месец. И не е дори като писмо а по-скоро като брошура сгъната на 3 и без плик.

# 460
  • София
хе-хе, днес получихме отговор на писмото което пратихме до Финландския адрес, а го изпратихме октомври месец. И не е дори като писмо а по-скоро като брошура сгъната на 3 и без плик.

Ами, Весела Коледа  Mr. Green   Wink

# 461
  • Варна

Хаха, а ние вчера го получихме Simple Smile Децата, особено Симона, бяха във възторг. Party

# 462
  • Пловдив
Аууууу, дочакали сте го. Браво! Ние не сме получили още нищо, но до Коледа има време...    Laughing

# 463
  • Варна
То писмото не е много коледно, в общи линии обяснява, че сега вече, като е дошла пролетта, им е останало повече време, та са седнали да отговарят на многото писма, които са получили. Simple Smile Сладко е, с истинска марка с Дядо Коледа. Peace

# 464
  • при палмите и алигаторите,FL
И ние с известие от Дядото- Соня получи поздравителен е-майл от portablenorthpole пи случай рожденият ѝ ден. Беше впечатлена че са сетили за празникът ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт