LaRedoute.fr - 176 - Всичко за поръчката!

• 42 041
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • Wolwedans

Охооо, прословутия плик за 15 цента. Още ми стои неразпечатан, ма далаверката беше екстра.

Днес получих това пуловерче в зелено, размер 102 и тези подплатени панталонки в синьо размер 94. Ако някой иска размери на лични. Peace
С тях подарък хубава чанта за детски принадлежности с лигавниче и прочее, сигурно всички вече я знаят.
Направо се заринах с чанти ooooh!
Подплатата на панталоките памучна ли е или поларена, стават ли за "люта зима", че само ни плашат по медиите с катаклизми?  bouquet

# 16
Момичета едно въпросче - ако пусна поръчка и на втория адрес сложа отметка за подарък дали ще пристигне на посочения адрес с фактура? newsm78

Алекс благодаря за новата темичка  bouquet

# 17
  • Sofia
Памучна е. За люта зима не става, освен ако не сложиш чорапогащник отдолу, поне според мен.

# 18
Въпросът ти е за другата тема.
Сериозно смятам да помоля модератор да слее двете теми.
Не виждам причина да ги има отделно, при положение, че в другата се коментират артикули, а в тази - кодове.

# 19
  • Бургас
Момичета едно въпросче - ако пусна поръчка и на втория адрес сложа отметка за подарък дали ще пристигне на посочения адрес с фактура? newsm78
Когато отбележиш поръчката да е подарък, на адреса отива само с опис на нещата без цени, а ти си получаваш фактурата в писмо Peace

Алекс, недей душо, че те тогава ще стане абсолютен хаос (то не че и сега не отиват натам нещата, ама уж все сме оптимисти Tired). Лошото е, че не само питат в грешната тема, но че има и хора, дето им отговарят там където не трябва, а по този начин няма как да секне вселенския мързел да се чете преди да се пишат глупости ooooh!

# 20
  • София...........
Момичета, моля за спешна помощ???
Тази дудунка кой номер да поръчам при гръдна 96 см и ханш 100 см.? http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-courte-matelassee-manches … e=1&pos=5_n_n
40 или 42 ?

# 21
  • София
момичета, моля дайте мнение за тези кецове, че дъщеря ми си ги хареса
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants.aspx?productid=32 … =1&pos=13_n_n

Много пари ми е виждат тези кецки!В Спорта за половината пари ще и вземеш кецове на Найк.

Алекс,   smile3501 smile3525 за новата тема !Това за сливането на двете теми звучи ужасяващо !

# 22
Влез ей сега в другата с кодовете и ще видиш за какво ти говоря.
А и преди да се разделят темите, много дълго време беше само една.
Като гледам, никой не е умрял тогава, или поне аз не знам.

# 23
  • София
Обнадеждихте ме, че и моята от 06.10 ще дойде тази седмица  Heart Eyes

Рени и аз видях якето в Мола ...тоест мъжа ми го видя и ме похвали...после му показах още 1-2 неща  Wink накара ми се , че не съм купила маратонки на децата....да му давам сайта и кодовете и той да се занимава  Joy Joy Joy

# 24
  • Варна
Получих момчешкото яке Найк.
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille-et- … &pos=5_n_nike
Поръчах размер 102 за 4 години, а дойде 92-98 размер по етикет. Чудя се сега дали е станала грешка или пак има несъответствие в размерите? Ако някой има нужния ми размер, а му трябва по-малък да ги разменим.

# 25
  • Варна
dima76, не е грешка. В старата тема се коментираше че идва умалено.

# 26
Момичета, след като поръчката ми е фактурирана, това означава, че ще бъде изпратена?
В момента съм на 4-тата стъпка, пише това: Mes colis, Preparation colis
Няма какво друго да чакам Rolling Eyes, освен известие от пощата Mr. Green
Нали не греша?

# 27
  • Варна
Не, не грешиш.
Има вариант и да ти откажат поръчката. Тогава в акаунта ти се появява съобщение в Suivre mes remboursements и ще ти върнат парите.
Това се случва рядко, най-вече по време на намаления.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 09:50 от Хексе

# 28
Благодаря ти  bouquet
Когато получа нещата ще се похваля. Чакам с нетърпение първата си поръчка Crazy

# 29
Момичета, след като поръчката ми е фактурирана, това означава, че ще бъде изпратена?
В момента съм на 4-тата стъпка, пише това: Mes colis, Preparation colis
Няма какво друго да чакам Rolling Eyes, освен известие от пощата Mr. Green
Нали не греша?

Като стана на въпрос, тази 4 стъпка не означава ли подготовка на пратката? Има ли начин да се разбере дали пратката е изпратена със сигурност, за да си правиш сметка кога да чакаш известие от пощата и евентуално да ходиш да си я търсиш без известие? Извинявам се, ако питам глупости или нещо вече коментирано, но изчетох уж всичко за пазаруването (е не мога да прочета всички 176 теми за коментари) и това не ми се изясни. Питам, защото първата ми поръчка е от 28 септември, все си стои на 4 стъпка, а втората ми е от 11 октомври и пак е на 4 стъпка. Идвете са фактурирани, нямам досега известия, зная за 7-седмичния срок, но ако ме чака в пощата без да са ми пратили известие, може и да я върнат дотогава, ако не я потърся. Та да ходя ли да им досаждам в пощата вече за 1-та ми поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт