LaRedoute.fr - 176 - Всичко за поръчката!

• 42 017
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Момичета ,някой знае ли нещо за този сайт /www.tati.fr/
пратили са ми го ларедутци, погледнах има много яки неща Rolling Eyes

# 751
  • StZ
Някой има ли тези обувки:

Интересува ме номерацията на Active Wear дали си отговаря, че сме между два размера.  Thinking
имам ги в черно 44 и 46 р-р, отговарят си на номера, но на стелката пише Ла редут!! - не Актив уеър

# 752
някой успя ли да намали машината за хляб с кода за нови клиенти аз не успявам Crossing Arms

# 753
Деси, да, мерси  Hug и с тази фланелка става, аз съм я взела в друг цвят, сега виждам останала само синьо-сива, ама НЗ (Детето ще се напълни с дрехи за 3-4 год, догодина няма да мога нищо да купя от ПРЕимане  Laughing )
laki   bouquet

проблема е че не е за моя мъж а за една приятелка за неиния мъж и ме изтормози а в същото време едвам ми даде талията му  Rolling Eyes

Маца, предавам се аз, дано друг каже, моят е по-големичък...

kukle, точно талисманските не съм на 100% сигурна, но стандартно 50/52 е ХЛ, а пък следващото е ХХЛ - 54/56, съдя по блузи, които има мъжО с марка Чемпиън ... повечето са му 54, тук той си е 6-ца=ХХЛ!!!

# 754
Мацки, моля ако сте поръчвали тези нощници : http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-imprime-enfant-fille-%28lot … =1&pos=10_n_n   дали имате реални размери за размер 86 .
Много благодаря предварително!

И аз пак да попитам.Благодаря!

# 755
Да помоля за размери на тези дънки - размер 126 или 132
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-morpho-standard-fille.as … e=1&pos=9_n_n

Може и друг модел.Чудя се за племеница кой размер да поръчам.Тя е на 6 г. ,но е малко по-едричка,висока 123 см. Simple Smile
Да си побутна запитването.
[/quote]

Поръчала съм 150см. за стандартна фигура, но мин. след 10- ина дена ще дойдат. Имам спомен, че може  +1 да се взимат според коментарите. Ще стане ясно като пристигнат.

# 756
НОВА ТЕМА

КОЛКО ПО-ГОЛЕМИ И ПО-ЧЕРВЕНИ ДА ГИ НАПРАВЯ?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 18:10 от Алекс1

# 757
  • София
някой да е поръчал от форумските якенца....розово или черно 114 и да му е в повече  Sad
Докато поръчам и сваршиха  Cry

# 758
Момичета, знам че много от вас имаха проблем с отхвърлена карта. С моята виза електрон на Райфайзен пробвах да пусна поръчка на три акаунта и с два браузъра  Crazy и не успях. Пробвах с F5, въвеждах втори път и нищо, дори след второто въвеждане мисля, вече не ми даваше право да попълвам номер на картата. Кажете как се справихте, че все пак този път не исках да ползвам на мъжо картата  Praynig

Аз вчера имах същия проблем. С виза ел. на уникредит съм и след второто въвеждане не ме пускаше да попълвам номер на картата.  Проблемът не е в картата, а в системата им. След като поизчаках 10-на мин и рестартирах ме пусна да платя. Дано и при теб се получи  Peace

# 759
НОВА ТЕМА

КОЛКО ПО-ГОЛЕМИ И ПО-ЧЕРВЕНИ ДА ГИ НАПРАВЯ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт