АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 786
  • 686
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте отново,
включете ме и мен в списъка на сините гащички! Grinning
Днес бяхме на преглед с децата ,видяхме бебо ,чухме сърчицето и най-голямата ни изненада  -казаха ни пола
Виждаше се много ясно и децата си умряха от смях
Всички вкъщи искахме момченце и ето.........ще си имаме момченце!
Късмет на всички мами и каквото поискат да им се случва Hug

# 421
ей totoven браво,честито за синьото щъркелче.как силно се надявам утре и аз да разбера и стискайте палци да е момиченце newsm17

# 422
  • Варна
Момичета, ами аз го спрях снощи Дуфастон-а (пих си само нош-па и фолиева) и днес не бях го пила и никакво главоболие нямах и не ми се е гадило. Но тази вечер се почувствах виновно безотговорна и го пих.  Blush Ще продължа да го пия, да видим как ще е.
Честито на разбралите пола и добре дошли на новите майчета!   bouquet
Понеже все така си се помайвам за записването на ЖК и все още си чакам резултатите от БХС, да питам междувременно какви изследвания ви правиха при регистрацията на ЖК? Whistling

И последно да споделя, днес една приятелка ме разконспирира и директно си ме пита, защото съм й "изглеждала бременна и съм се държала така". Това направо ме разби, предвид че се видяхме за 1 час. Дали ни личи с просто око (коремчето ми все още не съществува за невъоръженото око) - пише ни го на челото или по загадъчната усмивка ни разкриват Wink ?

# 423
dru4ka , имаш едни стиснати палчета от мен ,дано са ви розови гащите ,ама чесно аз мисля ,че е женско бебето . Praynig Hug
добре дошли на новите мами  Hug.
днес много се поизморих и сега умирам от кръст ,не мога да се изправя чак .
дуфастона като го пиех ,бях като парцал ,но го спрях вече и пак си имам главоболие ,даже ме почва към 4 ,5 сутринта  ooooh!
но и то ще мине ,друго тогава ще дойде ,но важно е да родим живи и здрави деца,другото е без значение и е просто временно явление,
лека и от мен .

# 424
mami  я ми дайте паролата за албума, и аз да погледам хубави покупки

# 425
искам и аз паролата за албумчето,че и аз съм любопитна Embarassed

# 426
Здравейте и от мен. И аз искам паролата за албума.

Днес бях на изследване за антитела Rh-, токсопазмза и Цитомегаловирус. Дано всичко да е ок.

Звънях за час при д-р Димитрова във Фемина, всички часове до края на ноември са заети. И май съм ако не единствена, то поне от малкото, които не знаят пола на бебето си. На 2-ри ноември съм на ЖК, дали може да се види там на техните стари апарати? тогава ще съм в 17 г.с. като ви слушам /чета как почти всики си знаете пола, направо ви завиждам.

За болничните, една мама по-горе беше задала въпрос. аз също вече съм в болнични, поради ред причини, вече 19 дни. уж попроучих нещата, и мен ме сигуряват на висока заплата и казаха, че всико ще е ок. идеята е да са непрекъснати до края а бременността. да не е 1 мес в къщи, 2 седмици на работа, после пак в къщи, пък после малко в отпуска. Поне на мен така ми обясниха. Дано да нямам проблеми. Ако някоя друга мама има повече инфо, нека сподели.

И аз съм ЗА дървените легълца. Направи ми впечатление, че май в Метро за сега излизат най-евтини, 298 лв. имаше ги в последния им каталог. А за 2-ра употреба - в Продавалника.

Мами, каква козметика мислите да ползвате за бебета си?

# 427
гледах с интерес
количката найстина е чудесна
очарвана съм от столчето за кола и зимния кош , а лятната ми се струва много лека и маневрена

аз сега ставам , боли ме стомаха , какво ли пак ядох newsm78 едни гадни колики имам ...
... та за коликите , големия разбоиник -нямаше ниито ден колики , аз бях адски спокоина бременна
ноооооооо малкия , хиляди нерви имах и познайте ...колики 5 месеца
купувах инфакол, вече го има и по бъларските аптеки , разликата с по-ефтините БГ капки е само концетрацията  #Crazy

коремче още нямам , пък и не държа ... спомням си как все ми пречеше да си обувам чорапите  Laughing
май ще трябва да се местим , че жилището не стана много тясно , не е най-плануваното нещо в живота ми ,но наистина няма да има място за бебо ooooh!

# 428
Ще ходите ли на Бебемания 2010 на 29-31 окт в Зала Универсиада?
някой бил ли е до сега? само рекламират продукти ли? или продават? раздават ли тестери, някой знае ли нещо?

# 429
час за ФМ - пробвайте да се обадите в клиниката на Марков - много добри са им специалистите, начело със самия Марков.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 05:40 от Лeни

# 430
Добро утро!!!
[/b]

Оххх,толкова ви мисля,че нощеска сънувах,че една от нас ражда,при това сега и то бебе 780 грама  Rolling Eyes Абе какво да ви кажа....луда работа! Mr. Green
Но дано не се случва все пак някоя от нас да роди по-рано от март-април  Wink

# 431
Добро утро!
Радвам се че се присъединих към вас:)
Поздрави и пожелания за лек ден!

# 432
Здравейте мами!
Чета, чета, чета и нямате изчитане! Но пък все хубави новини! Много ви се радвам и попивам ценна информация! Вярвам, че всички останали мами "за първи път" са така. Благодаря ви за ползотворната информация!

Dru4ka, стискам палци за розови гащи!!!!!!!!!!!!!! newsm17
Честито на totoven за сините гащи!!!

Добре дошли на новите мами!
Благодаря много на Шаманката за полезната информация!
Искам да ви пожелая един весел и усмихнат ден - без главоболие и всякакви други неприятни съпътстващи симптоми.

А на мен ми се иска да усетя бебо. И както беше писала една от съфорумките - не забравяйте да си пожелаете неща за бебо - какво от кого да наследи. И дано се сбъднат!
Целувам ви много! Бъдете здрави!

# 433
охо,много ранобудни има днес.добро утро и от мен.Мони,ама какви са тия сънища и да родим по рано,ще е супер,че малкия го носих 10 месеца #Crazy(родих го 13 дни след термина) smile3511направо откачих.пожелавам ви спокоен ден,без главобол и неразположения.аз умирам от нетърпение да отида при доки довечера,а и утре летя за Холандия и ще си видя най-накрая аморето след 1 месец раздяла.не мога да спя от вълнение.ей,пишете по малко до довечера,че багаж имам да събирам,кога ще ви изчета. Joyцелувки и прегръдки от мен.мислете си само хубави неща,живота е прекрасен,казвам ви го от опит newsm51

# 434
Добро утро, мамчета! Пожелавам ви един прекрасен ден, макар и да не е много топъл Hug
istoykova можеш ли да ми дадеш телефон за доц. Димитрова от МЦ Фемина  Simple Smile Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт