АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 783
  • 686
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Сега се разтърсих за тази торбичка с костилките,и останах с впечатление,че са ядки,за да задържат топлината. Остава тя.  А сега търся логиката, с какво помага топлината на коликите.Или може би търкането помага-като вид масаж.  Но ти,Мони,явно си пробвала всичко,така че това няма да навреди:)
Какво пък,ще се пробва.
Количката е много хубава, и най-ми хареса бодито с маймунките:)

# 406
  • София
Добре дошли на новите мамчета!!!

# 407
Mwpo,топлината и масажа помагат много!!!
И на мен ми хареса много бодито с маймунките  LaughingАма и другите са едни такива сладурски,мъничкиии
Добре дошли на новите мами!

# 408
здравейте на новите мамчета и от мен,не че аз не съм нова ама айде-простено ми е Simple Smile
marce78 ФМ означава фетална морфология.
Ма многоооо сте писали днес,а аз от това главоболие скапано,не съм станала от леглото цял ден,ама и това ще мине Simple Smile
Лека вечер на всички мами  Hug

# 409
Може ли да омоля за парола за албумчето. Благодаря предварително.

# 410
Здравейте отново  Hug
Мони,много хубави покупки  Laughing Дай Боже всички да си ги ползваме с много,много здраве  Praynig
delilah_qk,направила си всичко необходимо,каквото е зависело от теб,дано сега се увенчаеш с по добри резултати,но и тези месеци,който си кърмила не са били никак малко  Hug
rori_,сподели с гинеколога си какъв е проблема,може и да ти спре Дуфастона

Аз пера от както се е родил Алекс със Сано бебе течен или прахообразен,пробвах веднъж с Тео бебе и пламна в червени петна. Не пера на ръка,пускам ги на най малката програма и така до ден днешен.Естествено самостоятелно без други дрехи.Мисля и с бебче да е така  Peace
Ние бяхме с колики до 6ти месец,единственото спокойно място за Алекс беше върху корема ми така до 6ти месец. Давахме му капки Colief,но се убедих,че каквото и да даваш това си е период и си отминава просто се трябва време и голямо търпение за родителите Simple Smile ще се справим  Peace

# 411
леле пак сте изписали чудеса,чак забравих какво искам да кажа.а първо Шаманката много много е полезно това което си писала.аз отдавна изчетох почти всичко за кърменето във форума.Мони дрешките и количката са страхотни.някой каза за ракия в носа,недейте гори лигавицата,а това с лука е нещо подобно и не може да се капе когато се сетиш.изгаря,боли и е нетърпима болка за дете.не те съветвам,аз съм го правила когато малкия ми беше 4-5 год,опищя света и повече не пробвах.ох пак забравих какво още исках да напиша. smile3516а да добре дошли на новите мами.браво бройката се увеличава,а и тези дето няма да родят април,да не мислите че ще се цепите.всъщност никоя от нас не е застрахована,че аз съм в началото знае ли се,живот и здраве може и март де е

# 412
Аз дрехите на децата ги пера с Тео Бебе и съм много доволна,мирише много хубаво и дрешките стават много мекички.
Аз на бебо дрешките мисля да ги пера на ръка първите няколко месеца,може би до края на лятото,че ще е хубаво времето и ще съхнат бързо....А после ще ги пера в пералнято,но само неговите,без да ги смесвам с нашите,аз и сега на Бела и Ивон ги пера отделно от нашите дрехи
Ей,все едно аз съм писала това!Дори и прахта беше същата!Хихихи!
 А за тези възглавнички за първи път чувам Shocked

# 413
Благодаря за паролката

# 414
о  и аз чувам за първи път за тези възглавнички,но знам от приятелки за едни англииски капки и били много ефикасни,но тези които се купуват от там,а не в бг.инфакол се казват.и за прането на ръка,момичета аз съм много по голяма от всички вас  и ще ви кажа най-отговорно,глупаво е да се пере на ръка.не можете да дезинфекцирате дрешките на ръка,и както някой спомена трябва да се гладят и от двете страни.големия ми син е на 17 год и тогава перях в пералня,а нямаше почти никакви прахове за бебета и да ми е жив и здрав няма никакви алергии и е много здрав.в пералня перем минимум на 40 градуса,а на ръка с хладка вода,нали?съжалявам за дългия пост,но наистина ми звучи глупаво в 21 век да се пере на ръка,каквото и да било. newsm78

# 415
Инфакола го има в Бг вече, има и гръцки те са инфаколик, аз смециално използвах 4 шишета, но бях по доволна Колийф, които ги има тук доста по скъпо излизат от инфакол защото шишенцето е окло 10 мл и струваха около 27 лв., а инфакола 50 мл бяха около 20 лв. Аз дрехите на Александрина ги пера на пералня откакто се е родила, пера с тео бебе, случвало се и с персил да ги изпера, засега не сме имали пробреми.

# 416
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:31 от FourSeasons

# 417
sweety, аз правих моята ФМ 17та седмица и не беше рано, всичко се виждаше и всички органи можеха да се огледат. Не искам да отварям стари рани, но случаят с image показва защо не е хубаво да се чака чак до 20-22ра седмица за втората ФМ.
Това не е вярно  Naughty Има си определен период, в който се вижда развитието на органите най-ясно. Примерно нухалната гънка не може да се премери преди 11 седмица или след 14, а е един от важните индикатори за синдром на Даун. Не, че не можеш да си правих еко когато си поискаш, но все пак за нещо са определили седмици, които се спазват по цял свят.

# 418
На мен също ми звучи абсурдно да се пере на ръка, но имам познати, които го правят. На ръка нищо не пера, но аз си имам и проблемна кожа. А за Дуфастона съм казвала на гинеколога, че имам чувството, че от него ми се гади, но той не обърна внимание на думите ми. Явно само си въобразявам.

# 419
Може ли и аз да помоля за парола за албумчето Simple Smile Благодаря предварително  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт