АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 766
  • 686
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Браво момичета, винаги съм се възхищавала на многодетни и оправни майки   bouquet
Djulia, Natali_  , и аз имах същите притеснения като вас, но като се роди бебето и се прибрахме всичко се нареди от само себе си. Моя мъж пое къпането мигновено все едно цял живот беше къпал бебета. Лека полека научихме нещатата които незнаехме, съобразявайки се с нуждите на малкото човече. така, че няма страшно, ще се справите.
Аз си записах час за Марков, за 2.12 от 14:40ч. Някой по това време?

# 556
Многодетните семейства будят възхищение в мен! Искам някой ден и аз така с няколко палавника около мен!  hahaha
Бях приятно изненадана, че и в България има семейства с повече от една, дори 2 деца! Тук в Англия ги виждам много такива и все с малка разлика и се чудех тези майчета как смогват. Ама те почват да раждат от 20 и така до 40 в някои случаи.
Браво на всички смели мами (и татковци разбира се)   bouquet

Днес с мъжа ми повдигнахме темата за стволовите клетки и той беше ето така  #Shocked за цените. Вие обмисляте ли този вариант?!

# 557
Браво момичета, винаги съм се възхищавала на многодетни и оправни майки   bouquet
Djulia, Natali_  , и аз имах същите притеснения като вас, но като се роди бебето и се прибрахме всичко се нареди от само себе си. Моя мъж пое къпането мигновено все едно цял живот беше къпал бебета. Лека полека научихме нещатата които незнаехме, съобразявайки се с нуждите на малкото човече. така, че няма страшно, ще се справите.
Аз си записах час за Марков, за 2.12 от 14:40ч. Някой по това време?

Много благодаря за успокоителните думи, ама предполагам и ти си била шашната преди да се роди първото ви бебче. Доста ми е притеснено как ще се справим, и от към финанси, и от към гледане.....

ПП: Възглавничките за кърмене в Кауфланд (за които говорихме по-рано) са свършили. Обаждах се да питам по телефона, че не ми е много на път.

# 558
Lady didi, ние също обмисляме въпроса със стволовите клетки, но не знам къде и за кого ще се използва личния ни генетичен материал.

СУШИЛНЯ, имаме крещяща нужда от нея  newsm78 Прането сега съхне 1 седмица, после мирише на вкиснало.. Sick
таткото беше заподозрял едната котка, че му прави мизерии, но не е никой от зверовете   bouquet

# 559
Мдаа, нека Джули и другите мами, на които  ше им е за първи път да не се притесняват. Всичко се нарежда, когато дойде бебето - и къпането и храненето, и памперсите Simple Smile Нали ни е в природата да сме майки... сложното идва, когато децата порастват и придобиват техния си характер...  Просто трябва да следвате интуицията си и да гледате детето - то ви води и ви показва от какво има нужда. А и ние ше помагаме  Wink Wink Хайде, хубава петъчна вечер на всички.

# 560
Да ви споделя, че за момента всичко с моето бебе е наред. В сряда правихме ФМ в клиника Темелков при д-р Цонев, но за съжаление полът не се видя. Но не това е важното, при положение че бебо е ОК, и аз съм ОК. В 18г.с. ще правя късната ФМ, а впонеделник ще се обадя на доц. Атанасова за уточняване на коя е най-подходящата седмица за БХС.
Ние също обмисляме вземането на стволови клетки.
П.С. Връщам се назад да чета какво сте написали.

# 561
Le Solei  Доволна ли си от Цонев, как се отнесе, подробно ли гледа всичко? Хм, малко съм разочарована, че не е видял пол...все пак се очаква, но наистина, най-важното е, че бебенце е добре Simple Smile

# 562
Аз си мислех, че на ФМ се вижда всичко. Нали му разглеждат дори органите - сърце, мозък и т.н. Може ли да не се види пола или нещо друго?!?

# 563
Здравейте мамчета Hugще може ли някой да ми даде паролата на лични?

# 564
mishelaa и аз останах малко разочарована, защото прегледът се състоя в мълчание и накрая "Параметрите са за по-ранна бременост, но на този етап е добре". Аз се опитах да задам няколко кратки въпроса и толкова. Странно ми стана, защото вчера приятелка ми каза, че полът на нейното бебе се е видял в 12 г.с. при Балев, а те преглеждат на един ехограф.
Синът ми също се видя още в 12 г.с. но при Давидков, а там апаратурата е много по-добра.

# 565
Le soleil, не се ядосвай, може бебо да е застанал в неудобна стойка и доки да не е е могъл да му види атрибутите  Mr. Green
Запиши се на още един преглед след седмица, не вреди Simple Smile

# 566
Le Soleil и на мен ми е странно, когато бях на ФМ при Яков успяхме да видим всичко от всички страни, а когато се опитвахме да видим пола макар, че не беше никак трудно увеличава образа и т.н., но пък може бебо да се е крил упорито Hug

# 567
i_valentinova разкажи моля те как е при Яков - подробно ли обеснява, добронамерен ли е, доволна ли си? Аз все оше събирам мнения, никъде не съм се записала за ФМ. Лесно ли се записва при него? Чака ли се много?

# 568
  • София
i_valentinova разкажи моля те как е при Яков - подробно ли обеснява, добронамерен ли е, доволна ли си? Аз все оше събирам мнения, никъде не съм се записала за ФМ. Лесно ли се записва при него? Чака ли се много?

Извинявайте, че се намесвам не по темата, но правилната дума е "обяснява". Много често я срещам изписана така, но не е правилно. Зная, че в тази тема не това е най-важното, но е малко дразнещо, а доста момичета пишат думата по този начин.

# 569
mishelaa аз лично съм много доволна от д-р Яков, говорим за д-р Борис Яков смятам да направя късната ФМ отново при него, обяснява всичко подробно, отговаря на въпросите, които задаваш, според мен е много внимателен, ако нещо ти стане интересно връща назад, увеличава образа, обяснява допълнително. Аз имах добри впечатления от него от по-рано, бях на ФМ с една моя приятелка, която роди юни месец. Записването на час не е трудно, когато се обадих ми предложиха час още същия ден беше понеделник или в сряда, аз избрах още на същия ден да отида. Само да кажа, че д-р Яков е в отпуска до началото на ноември мисля, че някъде до 3-ти ми каза. Не мога да кажа кой какъв специалист е, но определено аз предпочитам да ми се обяснява подробно, защото забравям понякога да питам за някой неща и да ми отговарят на въпросите, за които се сетя, които понякога не са особено умни  Embarassed а и имам особено (не много добро) мнение както за Балев, така и за Давидков, чувала съм добри отзиви и за д-р Максим Яков ......      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт