ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
На кой скрин си се нагледала, Benson ?

Ох, чакам и аз с нетърпение ваканцията, за да посетя магазина, а колкото повече време минава, толкова повече се удължава списъкът с желанията  Laughing Ще се чудя кое по-напред.

Между другото някой да си е купувал тенджери ? От кои и с какво мнение сте за тях ?

# 541
Ей тия красавци са отново в производство. Нямам търпение да са мои Flutter.
Бенс, днес седнах на красавците. Simple Smile)))) Не знам ти сядала ли си, но са удобни само, ако седиш в много изправено положение (с дупето залепено за облегалката). Една по-небрежна и полегнала поза е доста неудобна.

# 542
  • София
Между другото някой да си е купувал тенджери ? От кои и с какво мнение сте за тях ?
Аз имам от тези
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10100443 Мога да кажа -страхотни са! С дебело дъно, не загарят, завира бързо, не изстива лесно и можеш да готвиш на слаб огън, ври и на 2. Аз имам и трите размера. Единствения недостатък е, че не е препоръчително да се съхранява храна в тях.

# 543

Ето скрина, с идеята да боядисам дървото бяло, за стаята на сина ми. Имат другият размер, но не и този.

Имам и тенджери, то какво ли нямам от Икеа Laughing, след 4 години не изглеждат добре или поне моите.

Barbabeau, с възглавница дали ще са по-удобни, ще се пробват задължително... важното е, че са красиви Laughing

# 544
  • София

Ето скрина, с идеята да боядисам дървото бяло, за стаята на сина ми. Имат другият размер, но не и този.

Според мене най-хубавото на този шкаф (и на мебелите от тази серия) е, че са от истинско дърво, което боядисването ще "погуби", но това е само мое мнение Simple Smile

Иначе тази серия много я харесвам и съм се спряла на няколко неща от нея.. само чакам да има пари... и евентуално икеа в софия

# 545
  • Банкя
Ето една снимка от строежа днес - тъмна е, тъй като я щракнах на връщане от работа към 18:00ч. Започнали са със синята фасада. Mr. Green

цък Wink

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 20:08 от Акси

# 546
  • sofia
Ето една снимка от строежа днес - тъмна е, тъй като я щракнах на връщане от работа към 18:00ч. Започнали са със синята фасада. Mr. Green

цък Wink

Сууперр!!!! Party Heart Eyes Money
Стопирала съм пазаруването на текстил, лампи, декорации, аксесоари и др. - чакам ИКЕА с голямо нетърпение! Heart Eyes

# 547
  • гр. София
Акси,благодаря за актуалната снимка!Изглежда окуражаващо.  Laughing Може би ще бъде двуетажен като магазина в Букурещ.

# 548
Ехе, благодаря за отговорите относно тенджурлята  Grinning Нагледала съм се на тези, които имаш ти missmarina и се радвам, че отзивите ти са добри. Пък няма да съхранявам храна в тях, те така или иначе няма да ми влязат в хладилника с тоз купол.

# 549
Barbabeau, с възглавница дали ще са по-удобни, ще се пробват задължително... важното е, че са красиви Laughing
Бенс, не съм пробвала, но ти пробвай! Неудобството идва от това, че височината на облегалката е на средата на гърба и, ако гърбът заеме "грешен" ъгъл, убива. По всяка вероятност с подходяща възглавница положението ще се подобри. Simple Smile

# 550

Имам и тенджери, то какво ли нямам от Икеа Laughing, след 4 години не изглеждат добре или поне моите.

Подкрепям за комплекта тенджери и тиган, не изглеждат добре дори и след година, загарят, не са качествени и не ги препоръчвам.  Naughty

# 551
Здравейте мами

за първи път се включвам, че обикновено нямам много време за форума...
Но на темата за ИКЕА не мога да устоя! От няколко години живеем в Букурещ и това ни е любимия магазин, дори през зимата ходим там просто да се разходим и да заведем малката на безплатен "детски център". да не говорим, че от 1 година обзавеждаме апартаментчето си в София (тук сме временно) и половината ни мебели са от ИКЕА. Поне засега съм много доволна! Пипнати механизми, качествена изработка функционални! Да не говорим че и доста кухненски съдове и дреболии си накупих! Виждам че често има и автобуси от България - не съм проверявала как точно се организират, но може да се провери.
Купихме си от гардеробите, детските мебели, диваче, пухените завивки ()вече само на техните пухени възглавници мога да спя) ..та ако някои се интересува - мога да споделя.
Иначе съм много щастлива, че и в София ще се отркива - дано е със същото качество и каталог!

# 552
Подкрепям за комплекта тенджери и тиган, не изглеждат добре дори и след година, загарят, не са качествени и не ги препоръчвам.  Naughty

Хммм, ще го имам предвид.  Thinking

Бенсон, забравих за скрина, ама много харесвам тази комбинация от цветове. Grinning

# 553
Според мене най-хубавото на този шкаф (и на мебелите от тази серия) е, че са от истинско дърво, което боядисването ще "погуби", но това е само мое мнение Simple Smile

Принципно съм съгласна с теб Simple Smile, но ми трябва бял скрин или поне така си мисля. Всъщност може и бял стейн да сложа вместо боя, не съм решила, току виж съм се и отказала Wink

Barbabeau, размисли ме сега, дано навия мъжа ми да отидем скоро до Икеа, иначе има да ги мисля Laughing

# 554
От около 1г. ползваме интензивно тази тенджера и съм много доволна: http://www.ikea.ro/product/show/code/60129458
Изглежда добре, практична и удобна. Капака се "заключва", има си и дупки за отцеждане и за парата...
Имаме и този вариант, но е по-малък и не е толкова експлоатиран. http://www.ikea.ro/product/show/code/00129461

Общи условия

Активация на акаунт