Мъжко бельо от бамбук?

• 4 406
  • 8
  •   1
Отговори
Имам въпрос - някой ползвал ли е мъжко бельо от бамбук? Искам да направя подарък за рождения ден на любимия - комплект бельо – боксери и тениска от бамбук. Прочетох много хубави неща за тази материя – здравословна, убива микробите и гъбичките, пречи за развиване нa лоши миризми, дишаща, лека и т. н. Мъжът ми е с чувствителна кожа и много искам да го зарадвам с нещо хубаво и полезно. Затова впечатления от хора които са я ползвали продукти от бамбук ще са ми много полезни в избора на най-хубавия подарък.  Wink
Благодаря!

# 1
Онзи ден видях в Карфур Бургас, някаква тяхна си марка

# 2
  • Пловдив
Моя мъж носи чорапи само от бамбук, много е доволен. Наистина са дишащи, носи ги и с летни обувки през лятото.

# 3
 Не съм ползвала мъжко бельо, Laughing но имам такива чорапи. Материята е супер приятна за носене.

# 4
И аз и мъжът ми носим чорапи от бамбук,много са меки,наскоро му купих и две ризи от "Марк и Спенсър" също от бамбук,мъжо каза,че няма по-приятна материя за носене,а и много лесно се гладят.Няма да сгрешиш в избора си и весел празник.

# 5
Аз купувам на малката пелени от бамбук. Страхотно нещо е. Наистина оставя кожата да диша и е идеална за чувствителна кожа. Ако той има проблем с кожата си, със сигурност ще оцени бамбука. Можеш да придружиш подаръка с някакво обяснение на красива картичка какви всъщност са полезните качества на бамбука, за да може човекът наистина да се зарадва Simple Smile

# 6
Много ме заинтригувахте с този баамбук и аз ще потарсия за моя мъж, и смятам това да е коледният му подарък! Щом казвате , че са толкова добри....

# 7
Много ви благодаря за споделените мнения!  smile3525
Оказа се, че в момента мъжко бельо от бамбук се предлага май само от Джеронимо.  Мъжът ми е ползвал памучните им неща и е много доволен от качеството и моделите. Е, малко са по-скъпички, ама си струват цената със сигурност. Предполагам, че това ще важи и за бамбука. Много интересни неща пишат за него тук http://www.geronimo.bg/news-about-CHARCOAL-BAMBOO-FABRIC-12.html .
Наистина ще е полезно и забавно да се приложи картичка с информация за свойствата на бамбука! Нали и самовнушението е много важно за самочуствието на човек! baloni

# 8
Аз имам бельо от бамбук, точно от Geronimo - тениска и боксери. Аз съм им редовен клиент, бельото им е хубаво и качествено. В началото на годината си взех бамбуково бельо и съм много доволен. Има наистина разлика в сравнение с другите материи. Е, малко е по-скъпичко, но пък се "изплаща" пребогато Wink Не се чувстваш потен и вмирисан, кожата сякаш диша повече, а  и за спорт е супер. А и прането не го скапва. Като цяло го препоръчвам горещо!

Общи условия

Активация на акаунт