"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 5

• 55 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
  bouquet Сова чудесно е - но уви никой няма да те чуе. Толкова са вглъбени в това да опропастяват сериали и да пускат безумни предавания, че не им пука. Пример веднага мога да дам - "Байландо", толкова изкуствено и толкова очевадно е, че с него искат да вадят пари  .... После обясняват за благотворителността, има си начини за това и определено не са реалити форматите. Да не говорим, че БТВ със сигурност е едни гърди напред - въпреки, че и те не остават назад с безумните реалити сякаш повече умеят да преценят нещата си и не спират така сериалите, излъчвани от тях.
Както и да  - поне от утре се местим на Диема фемили, в някакъв по-сносен час .

# 106
  • Пловдив
Добър ден аркадашки,де сте Rolling EyesМного сте се умълчали,даже и Зизка ни заряза CryТогава отивам   да се утеша с Гюзелко Twisted Evilпък дано се появите  bouquet  love001

# 107
  • БГ
Довечера от 22,00ч. по Диемата ще продължи от там докъдето спряха или го почват отначало?....

Ама тия от Нова ТВ вместо да поддържат тая неадекватна линия на поведение спрямо сериалите,що не се коригират... Naughty
Нали ние сме "Драгия зрител" разбрах обаче , че е безрезултатно да им се пише във форума - ич не им е на к--- , кой какво пише и кой какво иска,за тях само мъни,мъни.... При тая криза,безработица,поскъпване на всичко, още се чудя как събират аджеба тия пари newsm78

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде и аз в гювеча...  Joy Joy Joy
Добър ден аркадашлар!! Hug Hug Hug Hug Hug

По повод постовете за НОВА, мога да споделя следното:
Снощи лежа аз превита от болки в кръста и гледам "Фермата"( добър филм), някъде между болките съм задрямала...и изведнъж...ДУУУУМ..."РЕКЛАМИ". ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Еййй, получих утреп Ви казвам...  #Crazy #Crazy #Crazy Станах, плюх си у пазвата, а мъжо седи и ме гледа...аз го питам : "Защо толкова си увеличил ТВ-то?" Той ми казва: " Не съм АЗ , НОВА е...не разбра ли, че не е важен филма...него може и тихо да го наблюдаваш, но ако случайно си заспала (както в случая) събуди се да си изгледаш рекламите и пак заспивай."
Казвам Ви...направо ме хвърли в размисъл. Thinking
Сори за отклонението, но реших са споделя с вас това...за да не се чудиме защо ни разпокъсват филмите.
"НЕ Е ВАЖЕН ФИЛМА, ВАЖНА Е РЕКЛАМАТА" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, за НОВА ТВ.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
/

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 18:22 от Зизу

# 109
Момичета, привет ! Довечера ви искам в темата да си коментираме поредната серийка. Hug
Никакво заспиване в 22.00часа, а да гледате Laughing

Малко целувки от мен, ако ви е домъчняло за Бюлент, Мурат Йълдъръм или Джансел newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=tD76GEKFArM

# 110
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Зизанкеее, липсваше ни! И аз смятам живот и здраве да съм на линия в 22 часа за серийката!   bouquet Поне няма да има гонене на автобус, а ще се настаня пред ТВ-то и ще се любувам на всичките ми изгори (Салихчо и Йълмаз  hahaha)

# 111
  bouquet  bouquet Зизанкеее, липсваше ни! И аз смятам живот и здраве да съм на линия в 22 часа за серийката!   bouquet Поне няма да има гонене на автобус, а ще се настаня пред ТВ-то и ще се любувам на всичките ми изгори (Салихчо и Йълмаз  hahaha)
В 22-00ч. на линия с коментари в ефир... Peace

# 112
момичета,чета ви,но не съм писала,сега няма начин да не пиша нещо по въпроса,но всички си знаем де-за нова,за бтв и рекламите.откакто пуснаха ''веждито с парите''по нова то ифилма стана по-къс.и наистина много си личи нескопосаното прекъсване на моменти от лентата при излъчването.невярвам да е пуснат от производителя така.
 е до довечера,щом ще гледаме нататък по диема-всички ще сме там.може да е рейтингова политика на телевизиите,кой знае.радвам се че ще гледам филма.поне няма да е прекъснат с някой месец ,като с ''листопад'' Simple Smile

# 113
момичета,чета ви,но не съм писала,сега няма начин да не пиша нещо по въпроса,но всички си знаем де-за нова,за бтв и рекламите.откакто пуснаха ''веждито с парите''по нова то ифилма стана по-къс.и наистина много си личи нескопосаното прекъсване на моменти от лентата при излъчването.невярвам да е пуснат от производителя така.
 е до довечера,щом ще гледаме нататък по диема-всички ще сме там.може да е рейтингова политика на телевизиите,кой знае.радвам се че ще гледам филма.поне няма да е прекъснат с някой месец ,като с ''листопад'' Simple Smile
МЕГИ...добре дошла сред нас. Hug  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Надявам се да се включиш с коментари в ефир. Peace

# 114
Еййййййй, тая Нела нема спирка... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Пак дерайлирали вагони в БГ и тайфун у Филипините... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Спри се ма оууууу...изтрепа народа... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 115
 Hug
Здравейте,

На работа съм до 9, но в 10 съм на линия. Очаквам с нетърпение как се развиват събитята.

# 116

Ето една липа през пролетта, малко аромат в тази дъждовна вечер!

# 117
Пак дерайлирали вагони в БГ и тайфун у Филипините... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

И по зле ще става, че ся мокря и по Езелкооооо Joy Joy Joy Mr. Green

# 118
  • Пловдив
Идвам с хубава новина, нали нитрото тръгна от няколко дни и Краси е качил всички епизоди на Липите до сега, с много хубаво качество.

http://nitrobg.org/details.php?id=64  - "Под липите" от 1 до 10 епизод

http://nitrobg.org/details.php?id=65 - "Под липите" от 11 до 20  епизод

http://nitrobg.org/details.php?id=66 - "Под липите" от 21 до 30 епизод

http://nitrobg.org/details.php?id=67 - "Под липите" от 31 до 40 епизод

Аз ще си ги дръпна като поизчистя машинката от всичките глупости, които съм насвалила и ще им се насладя!

# 119

И по зле ще става, че ся мокря и по Езелкооооо Joy Joy Joy Mr. Green
Нема да бараш Езелко щотоооо...кръв ще се лее, не разно други работи.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт