"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 5

• 55 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
В интерес на истината усетих, че има нещо изрязано от сцените, но пък от
Нова тв баш едни от най-важните моменти са отрязали, това е прекалено doh

# 91
FAN, благодаря за превода на липсващите кадри от сериала!
На всички, които ще бъдат на срещата в неделя - приятно прекарване!

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фенче, Благодарско души, че пак ни осведоми. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Ха, сега Добър ден на всички! Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо...он деня свърши... ooooh!

От тъй направените преводи от Фенчето се потвърди коментара ми от вчера.
Елиф=Пръчка  Йомер= Бастун   Peace

# 93
  • Пловдив
 smile3525 smile3525 Фенче, отново хиляди благодарности - то е ясно, че Нова ще се гаврят с нас, но е хубаво че има отзивчиви хора като теб! Супер си!А пък диалога си е бая важен - изясняват отношенията си.
Иначе Елиф след дъжд качулка се сети да се грижи за мъжа си, пренебрегва го толкова дълго време.
п.с. Ще пусна превода и в аси-бг, за да го видят момичетата.

# 94
  • Sofia
Благодаря Фенче за превода и за отзивчивостта!!! Радвам се, че Ви има хора с големи сърца!!!

Алиска мнението ти все още стои, след малко ще се разпиша и аз, но каква файда, аз да си знам, че не съм безгласна буква, иначе те от Нова, май така си мислят, че зрителите им са някакви абуригени (всъщност да не обиждам абуригените) и каквото им предложиш това ще гледаш, а после нямали рейтинг, айде постарайте се поне малко де!!!

# 95
smile3525 smile3525 Фенче, отново хиляди благодарности - то е ясно, че Нова ще се гаврят с нас, но е хубаво че има отзивчиви хора като теб! Супер си!А пък диалога си е бая важен - изясняват отношенията си.
Иначе Елиф след дъжд качулка се сети да се грижи за мъжа си, пренебрегва го толкова дълго време.

За нищо, Алис, благодаря, че откри изрязаните важни моменти newsm51
А майката на на Елиф правилно й каза дали е трябвало да се случи нещо толкова лошо
с Йомер, за да разбере Елиф грешката си. Нали имаше такъв диалог между двете в последната серия май.

И една много красива Туба :

# 96
Без момичетата, които превеждат няма да можем да гледаме много неща. Тия от телевизиите си правят каквото си искат-никакво уважение към зрителите.
Благодаря момичета за ценната информация, преводите и добрите ви чувства
.   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
# 98
  • Пловдив

За нищо, Алис, благодаря, че откри изрязаните важни моменти newsm51
А майката на на Елиф правилно й каза дали е трябвало да се случи нещо толкова лошо
с Йомер, за да разбере Елиф грешката си. Нали имаше такъв диалог между двете в последната серия май.

И една много красива Туба :

http://prikachi.com/images/695/2587695h.gif

Фенче, Маргето от аси-бг ги локира -     bouquet  bouquet, благодарностите са за нея!
Вече нямам търпение сериалът да започне от 22 часа, поне ще мога да го гледам без проблеми и няма да изпускам серийка.
 bouquet

# 99
  • Sofia
Здравейте, искам да Ви кажа, че за мнението ми от вчера във форума на Нова имам 7 дневен срок да се поправя, незнам защо изказването ми е изтрито, защото бях толкова културна и любезна, че чак се учудих от себе си!!! После пак прочетох правилата и какво разбрах: чл.13 - няма правило за определяне на трол, флейминк и т.н., модераторите решават какво им харесва и какво не!!! Това е всъщност тоталитарен форум, дори при бай Тошо имахме повече свобода на изразяване, нейсе това май е за последно, нямам време да се занимавам с тях!!!

Приятен ден!!!

# 100
  • Пловдив
Добър ден джанъмларки HugМного пустичко в темата,де сте newsm78Анито сигурно се е загледала в мустаки и ни е забравила hahahaама и другите ви няма нещо.Наваксах вече със сериите.Определено не бях разбрала,как аджеба Елиф разбра за дълга(който всъщност колко е newsm78),а те господата то ТВ ни го икономисали NaughtyДобре де,защо им е да режат филма,нали тъй или иначе са го платили целия,да си разпределя следващите предавания така,че да им стига времето.То кво ли толкова дават де,глупост след глупост NaughtyНе следя други филми по телевизиите,но и при тях ли е така или само с Липите го правят?

# 101
Добър ден джанъмларки HugМного пустичко в темата,де сте newsm78Анито сигурно се е загледала в мустаки и ни е забравила hahaha
Де да бях с Мустачко  Heart Eyes, от сутринта съм така
 newsm64 newsm64 feeding newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71
Писна ми от домакинска работа, но няма отърване щот съм си говедо и не мога да се променя.
Сега сядам и ще погледам малко Бюлентчо, да видя утре какво ни чака.

А от нова тв все режат, поне аз запомних раждането на Аси, сватбата на Еда с Харун и сега и разговора с Пръчкинерови, но със сигурност има още доста.
За жалост филмите дет ме грабват и следя като зомбирана все са по нова и ща не ща ги гледам тия глупаци, нооооо свърши ли филма нова у нас не се гледа.

# 102
Чувствам се омерзена от пошлото съдържание на вашите "реалити формати"!Откровено циничното им съдържание може да ви повдигне рейтинга,но "в очите на слепите"!От екрана се излива толкова много похот,простотия и елеменарност във времето,когато пред телевизора сяда цялото семейство,че направо не ми се говори...А когато стане дума за семейни ценности,за морално устойчиви модели на поведение...тогава - излъчване в обедно-следобедно време,осакатяване на филмите до степен да се изпуска нишката на повествованието,местене насам-натам по каналите,изобщо-безобразничене!
Крайно време е да си преосмислите приоритетие,госпожи и господа от нова тв!Да защитите мястото си на национална,а не на комерсиална медия!!!

Ето това си позволих да напища на .нар.телевизионери от нова.Предполагам,че ще ме отстрелят,макар,че се постарах да употребя колкото може повече "мръсни"думички,белким не се усетят...

# 103
Чувствам се омерзена от пошлото съдържание на вашите "реалити формати"!Откровено циничното им съдържание може да ви повдигне рейтинга,но "в очите на слепите"!От екрана се излива толкова много похот,простотия и елеменарност във времето,когато пред телевизора сяда цялото семейство,че направо не ми се говори...А когато стане дума за семейни ценности,за морално устойчиви модели на поведение...тогава - излъчване в обедно-следобедно време,осакатяване на филмите до степен да се изпуска нишката на повествованието,местене насам-натам по каналите,изобщо-безобразничене!
Крайно време е да си преосмислите приоритетие,госпожи и господа от нова тв!Да защитите мястото си на национална,а не на комерсиална медия!!!

Ето това си позволих да напища на .нар.телевизионери от нова.Предполагам,че ще ме отстрелят,макар,че се постарах да употребя колкото може повече "мръсни"думички,белким не се усетят...
Напълно те подкрепям!!

# 104
Да се разправяш с тези от Нова е безсмислено.  Те гонят лесни рейтинги като разчитат на тоталното изпростяване на зрителите. Това не е първия филм , който те си прекъсват понеже така им харесва. Ние зрителите за тях сме само консуматори на тъпите реклами.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт