Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Mamaden, пристъп ли имате?  Sad
Да, според мен е напълно нормално да ти върне обаждане. Или поне аз това очаквам от нашия хомеопат. Особено в такава ситуация, познато ми е. Какво да ти кажа, звъни му пак, или му напиши съобщение. Успех, дано всичко мине добре!  Praynig
Да, няколко спазми направи днес Tired, но до пристъп във вида в който съм го виждала друг път още не е стигал Praynig. Личната иска да влизаме в болница, вика ми ''какво ще правите ако се задуши посред нощ в къщи''. Да не се случва, ама ...имам под ръка лекарство за спешни случай, искам не искам ще го боцна аз Sad.
Много трудна ситуация, особено за теб Tired Не виждаш ли подобрение от хо лек? А на личната не се връзвай, една лекарка в спешното щеше да се разплаче като чу Маги със спазъм веднъж - моля ви да й направя урбазон, така казваше.. А само след няколко часа вече беше по-добре с хомеоп.

# 286
  • Пловдив
Alexandra благодаря за подкрепата! Подобрение на този етап не виждам...но ще чакам, то какво ли друго мога да направя де.
Урбазонът...той е ясен, имам от него за спешни случай. Това ще ни е трета зима с ларингити Tired, та съм се нагледала и наслушала на какво ли не. Борис не страда от нищо друго Tired...понякога си викам..как пък няма нещо с температура или каквото и да е, различно от тези остри ларингити, но не. И сега съм се вкопчила в хомеопатията като удавник за сламка.

пп. Преди 15 мин. ми се обади хомеопата. Ще правя разреждане на ХЛ и ще давам през час...стискайте палци Praynig.

# 287
Здравейте!
На майка ми предстои операция. Много исках да я заведа при хомеопат, но тя категорично отказва. Sad Мога ли да й дам Арника - преди или след операцията, каква потенция и колко често?
Благодаря!  bouquet

Въобще НЕ е правилно да давате ХЛ Arnica montana преди операцията !!!!

В постоперативното възстановяване може да използвате Arnica

# 288
И аз потърсих помощ от хомеопат за лечение на кожен проблем. Каза ми да очаквам влошаване, обаче не я попитах кога ще започне? Постоянно съм под напрежение и се чудя колко точно ще се влоши  #Crazy Моля ви кажете ми кога започва да действа хомеопатичното лекарство/.

# 289
Герганчето , успокой се, не си помагаш като си напрегната. Действието е индивидуално при всеки. При мен нямаше влошаване на кожния проблем - напротив мина ми за 2 пъти по-кратък срок от обикновено.

# 290
Герганчето , успокой се, не си помагаш като си напрегната. Действието е индивидуално при всеки. При мен нямаше влошаване на кожния проблем - напротив мина ми за 2 пъти по-кратък срок от обикновено.

А за колко време мина? Хомеопата ми каза може и 2м. може и 6м. ?

# 291
Ами аз ти казах 2 пъти по бързо, обикновено ми минаваше за седмица. А сега за 3-4 дни. Но ако попрочетеш малко повече за хомеопатията ще разбереш, че наистина всичко е индивидуално и уникално.

# 292
  • Пловдив
Привет!
Днес бяхме на проследяване.За въпросните обриви дето получавахме-нищо особено не ни каза!Просто си записа...не дава и нищо за сърбежа!За др.проблем,който имаме-хъркане,запушен нос,спи с отворена уста-все признаци за 3-та сливица ни даде Карценозин LM1.Каза,че е много добро лекарство за подобни проблеми.Ще чакаме сега и ще видим...

Ако някой знае или е пил подобно,нека сподели!

Peace

# 293
  • Пловдив
И на щерка ми е давала Карцинозин, но не сигурна дали беше LM1....

Погледнах: първо LM1, после - LM2....

mamaden, кво стана с вас?

# 294
И аз да попитам........
Давам Калий сулфурикум за кашлицата от 6дни.Първите дни намаля, дори си мислих, че е изчезнала, но изведнъж пак започна, при това много повече от преди.
Нашият хомеопат каза, да направим пак ударно по 7-8 пъти на ден от л-вото.Давам го, пак почна да намалява, но не мога да си обясня защо така се получи newsm78

# 295
  • Пловдив
И на щерка ми е давала Карцинозин, но не сигурна дали беше LM1....

Погледнах: първо LM1, после - LM2....

mamaden, кво стана с вас?

Бенджи,на вас за какво ви го изписа? И как и подейства?

# 296
  • Пловдив
Беше преди няколко месеца...Трябва да видя, ама ние лекуваме АД, така или иначе.
Не се е налагало да ходим при нея за остри състояния. Ходим си на проследяванията и така. Досега не е казвала: давам това и това заради кашлицата или хремата, примерно...

# 297
  • София
Ох, и аз имам кожен проблем, "лекуван" вече 20г сигурно  ooooh! , не съм и търсила още хомеопат, но се замислям.  Rolling Eyes

# 298
  • Пловдив
Да се отчета, след като дадахме по-висока потенция от ХЛ детето буквално за една нощ се подобри значително. Ако не го бях видяла с очите си нямаше да повярвам, че е възможно от няколко капки...в нашия случай 3 да се постигне такъв обрат. Благодаря на всички които ми дадаха кураж, че признавам доста се бях уплашила.

# 299
  • София
Чудото на хомеопатията! Laughing
Понякога си мисля, че Исус е бил хомеопат! Замисляли сте се?

Общи условия

Активация на акаунт